Новините за БАРСЕЛОНА !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Новините за БАРСЕЛОНА !

Мнениеот kingofpop » 20 окт 2019 00:19

pomiqrat написа:Стърлинг и Мбапе чакам, че с тия куци коне е трагедия. В ШЛ е само на късмет.

П.П. Между другото и аз го искам Стърлинг, въпреки че е ясно, че няма как да го вземем на този етап :mrgreen: според мен е страшно подценяван, миналата година здраво мъкнеше Сити на гърба си

П.П. Ще бъде хубавод да го вземем след 1-2 години за заместник на Суарез
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 20 окт 2019 00:22

kingofpop написа:
pomiqrat написа:Стърлинг и Мбапе чакам, че с тия куци коне е трагедия. В ШЛ е само на късмет.

П.П. Между другото и аз го искам Стърлинг, въпреки че е ясно, че няма как да го вземем на този етап :mrgreen: според мен е страшно подценяван, миналата година здраво мъкнеше Сити на гърба си

Стърлинг е крило, а не 9ка. За заместник на Суарес ще е добре Лаутаро Мартинес дето ни уши с Интер. :mrgreen:
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 20 окт 2019 00:26

insaneboy1 написа:
kingofpop написа:

Стърлинг е крило, а не 9ка. За заместник на Суарес ще е добре Лаутаро Мартинес дето ни уши с Интер. :mrgreen:

Е ясно е, че е крило, ама вече имаме Гризман, който може да играе 9ката и Стърлинг да мине на крилото.

Лаутаро е добър, ама не ми се нрави за големите мачове нещо....най-добре да вземем Мане :mrgreen: :mrgreen: и без това очаквам сега като станат шампиони другата година Клоп си тръгва и отборът им ще се разпадне, Садио е идеален
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 23 окт 2019 22:51

Пике и Бускетс да сядат на пейката ... Суарез и той с кривия си мерник от зимата в Америка.

Потребителски аватар
ImmortaL_1000
Контакти:

Мнениеот ImmortaL_1000 » 23 окт 2019 23:09

Еее успяха да ни вкарат гол. Вече се чудя в треньора ли е проблема или в бавните действия на отбора .
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 24 окт 2019 12:32

Стига бе Попе, тва да не ти е разпаданка. :lol:

Мане на снимка само може да го гледате. Виж, Стърлинг обаче ви е позволено да го вземете, тъкмо да ни избавите от един голям дразнител, който е може би най-добрият играч на Сити в последните 2 сезона. Няма кво да го бавите 1-2г., кво като имате Гризман, след 2 години ще мине 30 и ще трябва и на него да търсите заместник. :oops:

[offtopic]В крайна сметка, не знам кой ще си тръгва догодина, ама Ориги може и да си търси нов отбор.. Що не се пробвате за него? :mrgreen:[/offtopic]
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 24 окт 2019 15:03

Чака ни поредния срам в ШЛ. В това съм категоричен, трябва си чистка на свещените крави, треньора и ръководството. Докато не се махнат герои от златното поколение като Пике и Бускетс, докато Суарес, който няма гол в гостуване от 4 години не седне на пейката положението ще е такова. Липсата на тактика и формация нито в защита, нито в атака също не помага. Смените са отново отчайващи. Ракитич започна с 4 паса назад и опит за асистенция на играч на Прага.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 27 окт 2019 10:50

Не виждам с какво Р.Куман ще промени Барса ... Определят го като холандския Валверде,въобще няма място за сравнение с Рийкард или Гуардиола.Единствения вариант за Барса е треньорът на Аякс според мен ...

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 28 окт 2019 23:02

Ами Тен Хаг показа че не е по-различен от Валверде именно в реванша с Тотнъм. Ако приемем че Валверде е мек и слабохарактерен и в решителните моменти от ШЛ не успява да стегне и надъха отбора, когато е подложен под натиск и напрежение и оставя всичко на самотек. Тая издънка с Тотнъм при вързан в кърпа мач си беше култова. И срещу тебе не беше някой еврогранд, да кажеш - имат манталитет на победител и затова са ги обърнали, ами пуйките от Тотнъм, които колкото и добре да играят трофеи не печелят никога. :lol:

Потребителски аватар
SSIW

Мнениеот SSIW » 02 ное 2019 18:33

Слабостите ни в защита, халфовата линия и в нападение станаха хронични, а днес и МАТС не показва обичайната си магия ... започвам да губя оптимизма си,че ще вземем нещо от жабчетата ...

Върни се в “Барселона”