Първа Бундеслига (2019-20)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Първа Бундеслига (2019-20)
Е Дортмунд са мега окаяни аз даже се зарадвах, че сме с тях в една група в ШЛ 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

-
Е те добре играха срещу нас, но само добра игра не е достатъчно за победа. На Кампа е ясно, че ще ги брулим както се случва с всички отбори. Както каза един колега "На Кампа и тревата вкарва във вратата на госта."
- така че и слабо да играем пак ще бием (както стана с Интер). И все пак е по-добре Дортмунд да продължат отколкото смешните жаби. 

- rebelheartous
- Контакти:
Само това ли видяхте този кръг в Бундеслигата? А това, че 4 отбора са с равни точки на върха? А това, че разликата между 1-ия и 8-ия е само 2 точки? Това, че сезонът се очаква да е доста равностоен, какъвто беше и предният между впрочем (някой да помни Айнтрахт как изпуснаха не само ШЛ, но и Европа)? Сигурен съм, че ако направите прогнози за топ 4 сега, напролет нещата ще изглеждат съвсем различно.
- Udoji90
- Контакти:
Айнтрахт не са изпуснали Европа. Играят си в ЛЕ в групата на Арсенал. Бяха на път да я изпуснат в последния кръг, ама Майнц обърнаха Хофенхайм от 0-2 и помогнаха на Айнтрахт. 

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
-
Е какви прогнози да правим, има ли нужда ? Дори при моментното сгъстяване на върха, какъв е шанса Байерн да е извън топ4, даже извън топ1(
), и същевременно Айнтрахт или някой от другите, които в момента са на челните места да стане шампион ? Ясно е че само Дортмунд може да поддържа интригата известно време. Другите ще окапят в даден етап от шампионата и ще изостанат с точките както става всяка година. 

rebelheartous написа:Сигурен съм, че ако направите прогнози за топ 4 сега, напролет нещата ще изглеждат съвсем различно.
ОК, ще пробвам без да съм гледал нито една минута. Байерн, Лайпциг, Дортмунд и Шалке
Гладбах са първи , а Волфсбург са втори след днешните си победи.
И двата отбора са допуснали и най-малко голове.
И двата отбора са допуснали и най-малко голове.
Марко Розе доказва, че наистина е качествен треньор. Изповядва доста близък до идеите на Клоп футбол, без обаче да достига до екстремностите на немеца
Прелюбопитно е да видим докъде може да докара Гладбах и къде ще го отвее вятърът след това 

rebelheartous написа:Само това ли видяхте този кръг в Бундеслигата? А това, че 4 отбора са с равни точки на върха? А това, че разликата между 1-ия и 8-ия е само 2 точки? Това, че сезонът се очаква да е доста равностоен, какъвто беше и предният между впрочем (някой да помни Айнтрахт как изпуснаха не само ШЛ, но и Европа)? Сигурен съм, че ако направите прогнози за топ 4 сега, напролет нещата ще изглеждат съвсем различно.
Лошото е, че най- вероятно ще е равностоен, но това отново няма да засегне първото място. Лайпциг много ме радват, но не вярвам, че ще могат да поддържат темпо, което да им даде шанс да се борят за титла. Топ 4 не мога да прогнозирам, но топ 3 почти сигурно ще е Байерн, Лайпциг и Дортмунд (в този ред).
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
Слава на ВАР!
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.