13 кръг /Витоша - Черно море/ 18.10.19 петък 17.30ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
13 кръг /Витоша - Черно море/ 18.10.19 петък 17.30ч.
Мач, който трябва да вземем! Знам, че срещу по-слабите отбори /дали от по-слаба мотивация, дали просто ги подценяваме, дали нещо друго има../ играем по-трудно, но с тази порочна практика трябва да се прекрати и мисля, че точно сега е момента! Изгубихме достатъчно точки по този начин, стига!! Успех на момчетата и да гледаме напред, че трябва освен точки и повече самочувствие да се трупа! 

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
Re: 13 кръг /Витоша - Черно море/ 18.10 петък 17.30
За отборите след 4-тото място първенството приключи още в началото на октомври
Време е точно тези отбори -Арда,Черно море и Берое да се успокоят и да се помъчат поне да поиграят малко футбол без напрежение и без на всяка цена а дали ще са конкурентни на първата четворка ще видим едва през следващото първенство.

sandi74 написа:За отборите след 4-тото място първенството приключи още в началото на октомври![]()
![]()
Време е точно тези отбори -Арда,Черно море и Берое да се успокоят и да се помъчат поне да поиграят малко футбол без напрежение и без на всяка цена а дали ще са конкурентни на първата четворка ще видим едва през следващото първенство.
Поне за Берое е ясно - без треньорска смяна няма да бъдат конкурентни и след 10 години .
-
- Контакти:
Тия са най-слабите и твърдо изпадат. По традиция като гостуваме на такива отбори те са абсолютен фаворит. Дано вземем 1 точка, като предия сезона 

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Илиан Илиев повика 8 юноши в мъжете
http://varnautre.bg/2019/10/14/130343/% ... rJphuJKD9g
Черно море започна седмицата с двуразови тренировки
Отборът на Черно море започна подготовка за предстоящото гостуване на Витоша Бистрица от 13-ия кръг на efbet Лига. “Моряците” стартираха седмицата с двуразово занимание. Тренировките се проведоха на стадион “Младост”. С тима не тренират националите в различните гарнитури – Исмаил Иса и Васил Панайотов, които са с представителния тим, а Иван Дюлгеров, Иван Минчев и Виктор Попов са с младежите. Стражът Иван Дичевски и Денислав Ангелов пък са с националния тим U19.
По индивидуална програма се готви Жордао Кардосо, който е с болежки и по тази причина пропусна контролата с Виторул в Румъния. Крилото въртя обиколки, като в следващите дни ще стане ясно дали ще е на линия за срещата с Витоша.
Треньорът Илиан Илиев повика почти цял отбор юноши от школата на “моряците”.
С представителния тим тренираха Велислав Василев, Павел Георгиев, Мердин Адем, Галин Григоров, Димитър Иванов, Денислав Жеков, Кристиан Парашкевов и Емре Тефък.
Утре и в сряда варненци ще тренират по веднъж, а в четвъртък отборът пътува за София, където ще проведе последната си тренировка преди срещата в Бистрица.
Мачът е на 18 октомври от 17:30 часа.
http://varnautre.bg/2019/10/14/130343/% ... rJphuJKD9g
Черно море започна седмицата с двуразови тренировки
Отборът на Черно море започна подготовка за предстоящото гостуване на Витоша Бистрица от 13-ия кръг на efbet Лига. “Моряците” стартираха седмицата с двуразово занимание. Тренировките се проведоха на стадион “Младост”. С тима не тренират националите в различните гарнитури – Исмаил Иса и Васил Панайотов, които са с представителния тим, а Иван Дюлгеров, Иван Минчев и Виктор Попов са с младежите. Стражът Иван Дичевски и Денислав Ангелов пък са с националния тим U19.
По индивидуална програма се готви Жордао Кардосо, който е с болежки и по тази причина пропусна контролата с Виторул в Румъния. Крилото въртя обиколки, като в следващите дни ще стане ясно дали ще е на линия за срещата с Витоша.
Треньорът Илиан Илиев повика почти цял отбор юноши от школата на “моряците”.
С представителния тим тренираха Велислав Василев, Павел Георгиев, Мердин Адем, Галин Григоров, Димитър Иванов, Денислав Жеков, Кристиан Парашкевов и Емре Тефък.
Утре и в сряда варненци ще тренират по веднъж, а в четвъртък отборът пътува за София, където ще проведе последната си тренировка преди срещата в Бистрица.
Мачът е на 18 октомври от 17:30 часа.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
ГООООООООЛ! РОДРИГО ЕНРИКЕЕЕ!!! АЙ' ,МОРЯЦИ!

МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
ГООООООЛ!!! АЙ, МОРЯЦИИИ!!!

Честита победа, Моряци! Повече,на страницата на Черно море във Фейсбук! АЙ' ,МОРЯЦИ!!! 

-
- Контакти:
Добър мач второто полувреме. Родриго е невероятен футболист. Хареса ми Илиан младши, има погледна над играта, има и чудесна техника и пас, може би Илиан старши трябва да му гласува повече доверие. Струва ми се, че навлизаме във форма и това е добра новина. Предстоят важни мачове за отбора.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Хубав мач, второто полувреме да!
Но пак на тръни, редно е такива мачове да ги вземаме на разлика до 30-та минута. Връщам се 30-на години назад, когато моя пръв любим отбор завоюва КЕШ! На всички е известен фактът, че това стана благодарение на непродаване на най-добрите играчи в периода 1989-1992, но има и още нещо, което Люпко тогава приложи в Звезда - преквалифициране на офанзивни играчи в дефанзивни! С риск да бъда оплют тука, на мене ми се вижда много перспективно да върнем назад Родриго и Кики, Димов така или иначе е върнат. Родриго ляв бек би бил превъзходен, Кики ЦЗ, Илиев младши заема пролуката на Родриго, защото може!
Н'Донгала също може да се справи в защита с малко упорство като десен бек!
Отпред ще ни трябват 2 можещи крила и това е!
Струва ми се този вариант на тотален футбол има своето верую по настоящем. Или съм в заблуда ...
Но пак на тръни, редно е такива мачове да ги вземаме на разлика до 30-та минута. Връщам се 30-на години назад, когато моя пръв любим отбор завоюва КЕШ! На всички е известен фактът, че това стана благодарение на непродаване на най-добрите играчи в периода 1989-1992, но има и още нещо, което Люпко тогава приложи в Звезда - преквалифициране на офанзивни играчи в дефанзивни! С риск да бъда оплют тука, на мене ми се вижда много перспективно да върнем назад Родриго и Кики, Димов така или иначе е върнат. Родриго ляв бек би бил превъзходен, Кики ЦЗ, Илиев младши заема пролуката на Родриго, защото може!
Н'Донгала също може да се справи в защита с малко упорство като десен бек!
Отпред ще ни трябват 2 можещи крила и това е!
Струва ми се този вариант на тотален футбол има своето верую по настоящем. Или съм в заблуда ...
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки