Схема за пари - как да ограбите букитата 2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2
Какво е станало днес.
маняци има ли дупки за играене, или още е рано, че аз проверявам от време на време, но не виждам дори отворени пазари за точки на играчи ... ?
Happy написа:маняци има ли дупки за играене, или още е рано, че аз проверявам от време на време, но не виждам дори отворени пазари за точки на играчи ... ?
нали не мислиш, че това "от време на време" ще ти свърши работа

за всеки турнир си има строго определени часове,в които трябва да се чака. Днес например от евролигата бета и уинбета пуснаха към 10.30, а тони към 1
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Вторника мушнах една от 2 дупки на баскет , но отгава не ми зарежда тонито
. Днес едно арбче 1,85 към 2,40 - седмици с биуин .почва да прикапва лекичко при мен
.

romkata написа:Вторника мушнах една от 2 дупки на баскет , но отгава не ми зарежда тонито. Днес едно арбче 1,85 към 2,40 - седмици с биуин .почва да прикапва лекичко при мен
.
кви пък дупки във вторник...нещо хендикап ?

ми еврокупа мъже баскет
на 15.10 . една 3 точкова - влезе
и една 4 точкова не влезе 

еврокупа между кои сайтове игра.
romkata написа:ми еврокупа мъже баскетна 15.10 . една 3 точкова - влезе
и една 4 точкова не влезе
то хубаво,ама това на какви коеф. - да не е 1,50 на 1,50

не е въпросът да играеш просто някакви дупки,а да е математически оправдано...
1,85 към 1,85 , едната докат се логна падна на 1,8 от едната страна но не е фатално мисля .бих показал хистори но тонито не ми задежда 3ти ден ,някви идеи как да се справя с тоя проблем ?
.вече си мосля че комисията го е лепнала ама след коментара по-горе на Кинг явно само при мен неще.

освен тонибета кой друг сайт пуска за еврокупата ? знам, че планетуин пускаше преди, но той е забранен едва ли играеш в него 

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.