Левски: Всичко около клуба
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- bilyaletdinov
- Контакти:
Re: Левски: Всичко около клуба
Кво има да се гледа някакъв каиш дето играе в изпадащ отбор?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
- modor
- Контакти:
Петър Хубчев написа:„Както казах, България има проблем с расизма. Много пъти съм се сблъсквал с това във всичките ми предишни престои в страната като наставник. Просто тези хора, които сътвориха всичко това в мача с Англия, не са никакви фенове на футбола. По никакъв начин.
Вече на стадионите не можете да видите дядо с внучето си или цяло семейство вкупом. Просто тези истински фенове вече не ходят по трибуните. Вместо това, на стадиона идват хора, които просто искат да излеят агресията си. Ще разберете, че е по-добре да не водите детето си там, ако слушате какво се крещи по мачовете“, сподели Хубчев.
Очаквам и Хубчев да си замине като Кокала....
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
modor написа:Очаквам и Хубчев да си замине като Кокала....
Дано си замине като Кокала - шампион, вместо като много други.
Но ако стане шампион, не виждам кой ще иска да го маха.
- metodito
- Контакти:
modor написа:Петър Хубчев написа:„Както казах, България има проблем с расизма. Много пъти съм се сблъсквал с това във всичките ми предишни престои в страната като наставник. Просто тези хора, които сътвориха всичко това в мача с Англия, не са никакви фенове на футбола. По никакъв начин.
Вече на стадионите не можете да видите дядо с внучето си или цяло семейство вкупом. Просто тези истински фенове вече не ходят по трибуните. Вместо това, на стадиона идват хора, които просто искат да излеят агресията си. Ще разберете, че е по-добре да не водите детето си там, ако слушате какво се крещи по мачовете“, сподели Хубчев.
Очаквам и Хубчев да си замине като Кокала....
Няма да е така. Кокала им каза в очите, че са наркомани. Тук не виждам нещо да е казал неудобно. Псувнярите винаги са присъствали по стадионите. Тоест, аз не помня време без тях. Именно псувнярите според мен са бащите на тея с качулките - едни попържащи чичковци със злобни, зачервени лица. Плюс това, една "специална" част от публиката на "Левски" си мисля, че е зад Хубси. От оня тип дето казват на Мъри "Мърльо" и си обичаха Стоев. За мен те са не по-малък проблем от качулките.
- metodito
- Контакти:
bilyaletdinov написа:Кво има да се гледа някакъв каиш дето играе в изпадащ отбор?
Добре, де, гледай го тоя Ната. Не знам защо го водят обаче нападател, като играе в средата...
- sinqkrepost1914
- Контакти:
Aз съм ЗА този Уесли Ната. Не съм го гледал много, но като стил на игра малко ми прилича на Джереми Де Нойер. А и като цяло холандците при нас са може би най-сполучливите чужденци.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
-Steven Gerrard
vvessel написа:modor написа:Очаквам и Хубчев да си замине като Кокала....
Хей, това е Левски София! Херо спечели дубъл и пак го махнаха.
- Der Schmarotzer
- Контакти:
wilge написа:vvessel написа:modor написа:Очаквам и Хубчев да си замине като Кокала....
Хей, това е Левски София! Херо спечели дубъл и пак го махнаха.
А спомняш ли си кой го махна? Същият който махна и Ян Деркс няколко години след това.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
Понеже разни папуняци се пробват да ми се барат и да коментират Стаси, тук искам да направя следното изявление за архив!:
Дани Начев е най-талантливият ни халф, който се е раждал след Ивелин Попов. Знам това дете от години, знам и родителите му. След 3-4 години той ще е в мъжкия отбор. Това дете ще върне хората на трибуните, защото е удоволствие да го гледаш. Това е красотата на футбола.
Дани Начев е най-талантливият ни халф, който се е раждал след Ивелин Попов. Знам това дете от години, знам и родителите му. След 3-4 години той ще е в мъжкия отбор. Това дете ще върне хората на трибуните, защото е удоволствие да го гледаш. Това е красотата на футбола.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
31 октомври 2019 г., четвъртък, 18:30 ч:
Левски (София) - Дунав (Русе)
6 ноември 2019 г., сряда, 15:30 ч:
Левски (София) - Етър ВТ (Велико Търново)
10 ноември 2019 г., неделя, 15:15 ч:
Ботев (Пловдив) - Левски (София)
Левски (София) - Дунав (Русе)
6 ноември 2019 г., сряда, 15:30 ч:
Левски (София) - Етър ВТ (Велико Търново)
10 ноември 2019 г., неделя, 15:15 ч:
Ботев (Пловдив) - Левски (София)