/анкета/ Нов президент на Българския футболен съюз

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Кой бихте избрали за наследник на Боби Михайлов

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

red1973
Контакти:

Re: /анкета/ Нов президент на Българския футболен съюз

Мнениеот red1973 » 16 окт 2019 12:36

vvessel написа:Между другото Балъков ми се струва подходящ за поста, защото ми изглежда на честен и принципен човек, а и ще освободи мястото за национален селекционер, за което е видно, че не става. Треньорството не му е сила.

Ти как разбра, че треньорството не му е силата?

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 окт 2019 14:09

Обаче не мога да не отбележа неблагодарността и неуважението към Михайлов от страна на тирейците. Много бързо забравиха, че ако Бобката не беше кумувал на брака между Литекс и Чавдар, то титли, купи и бой по говедата - йок! Знаем си ги колко са нагли и неблагодарни по принцип, но чак пък толкова ... :oops:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 16 окт 2019 14:11

Не само тирейците и вие трябва да благодарите 55 милиона пъти ;)
Последна промяна от favaca8888 на 16 окт 2019 14:12, променено общо 1 път.
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

favaca8888
Контакти:

Мнениеот favaca8888 » 16 окт 2019 14:11

favaca8888 написа:Гласувах за Любо Пенев, най-вече заради шоуто и затова че ще изгони бая народ , друг въпрос е какви др. идиоти ще влязат.

Аз обаче си мисля, че
Първо :
До петък Михайлов може да се надъха след като получи подкрепа от президента и да направи така че Изпълкомът да не му преме оставката .
Второ :
Приемат оставката, правят избори, Боби пак се кандидатира, печели и отново същия кор :o :lol: :lol:
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 16 окт 2019 15:06

red1973 написа:
vvessel написа:Между другото Балъков ми се струва подходящ за поста, защото ми изглежда на честен и принципен човек, а и ще освободи мястото за национален селекционер, за което е видно, че не става. Треньорството не му е сила.

Ти как разбра, че треньорството не му е силата?

Ами как според теб? Не съм му гледал на ръка. Гледал съм му отборите на които е треньор, с изключение на тия в чужбина. Но и там нищо не направи. А като гледам сега в националния какви ги твори, нямам съмнение по въпроса.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 16 окт 2019 17:25

Атанас Фурнаджиев ще е следващия президент на БФС, като няма да има извънреден конгрес на футболната централа, разбра dsport.bg. Това ще се официализира в петък, когато има заседание на Изпълкома се очаква да бъде приета оставката на Борислав Михайлов. Досегашният вицепрезидент ще наследи Михайлов на горещия стол, като няма да бъде в позицията на временно изпълняващ длъжността, а на постоянен.

Предварителните очаквания сочат, че в петък би трябвало да бъде свикан извънреден конгрес, на който да бъде избран нов Изпълком и президент на футболната централа. Наши източници обаче сочат, че поне на този етап това няма да се случи и темата няма да бъде обсъждана или решена в петък. Така има огромна вероятност Фурнаджиев ще изкара мандата на това управление до февруари 2022 година.

Уставът на централата гласи: "при подаване на оставка, трайна невъзможност да изпълнява задълженията си или смърт, правомощията на президента се изпълняват от първия вицепрезидент, а при невъзможност или отказ от негова страна – от друг вицепрезидент, избран от ИК, до провеждането на конгрес".

Първият вицепрезидент Йордан Лечков е кандидат за кмет на Сливен и няма как да бъде обявен за изпълняващ длъжността президент на БФС.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 16 окт 2019 17:41

Уат??? Нямали да има избори? Какъв е смисъла ако тия продължават. Балъка още не си е подал оставка, а трябваше да е заминал преди перуката
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
сини шампиони

Мнениеот сини шампиони » 16 окт 2019 21:12

Баси а аз гласувах за дебел Венци. Ако си назначи за консултант един не безизвестен играч в лицето на Коце Маца, поне от към пари нямаше да закъсва БФС-то и да търси поводи за щяло и нещяло да налага глоби. :cry:
И само Левски оле

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 16 окт 2019 21:14

Винаги има и по-зле.
От Перука та на Фурнаджийска лопата
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 17 окт 2019 09:06

Един глас от мен за носителя на орден Стара планина - агент Тара с консултанат Крушовицата ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Национален отбор”