Висша лига - сезон (2019-20)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: Висша лига - сезон (2019-20)

Мнениеот Alexx » 15 окт 2019 19:42

Eminem написа:
ivan56 написа:
Eminem написа:След всички тези обиди на англичаните към цялата българска нация, не знам как може да продължиш да подкрепяш английски отбор. Трябва да нямаш достойнство.

Що?
Ами откаже се от Левски в такъв случай, именно вашите мили фенове и столипеновските направиха така, всички да ни сочат с пръст.

А защо трябва да обобщават за цялата нация?
Ние трябва ли да кажем, че всички англичани са боклуци и утайки, защото не е останало държава в света, в която английските фенове да не са проявили вандализъм ? Трябва ли да кажем, че всички англичани са тотални изроди, защото стотици хиляди от тях са плод на извратена любов между брат и сестра ?

Егати тоя Стивън Хокинг е голям боклук. :lol:

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 15 окт 2019 20:58

Баш фенове на Ливърпул да не се обаждат, защото добре помните случая Майкъл Шийлдс, който 2005г. заедно с още едно пияно английско лайно нацели с камък и уби български барман на Черноморието (бяха решили да се позабавляват по пътя за Истанбул за финала на ШЛ срещу Милан). Впоследствие изродът Шийлдс беше изтеглен в Англия и там помилван - полежа съвсем малко в затвора за убийство ! :evil:
В същото време фенове на Ливърпул издигаха антибългарски плакати по трибуните и в подкрепа на убиеца Шийлдс - дори Стивън Джерард се включи с едно изявление в подкрепа на изрода и какви гадняри са българите да държат техен фен в затвора. :roll:

П.С. Дотогава много уважавах Джерард като футболист и като лидер на терена, но след това му изказване ми падна в очите ! :evil:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 15 окт 2019 21:51

Не знам с какво Шийлдс е виновен,че в нашата държава човешкия живот не струва пукната пара.Или че в български съд няма нито един осъден за корупция,въпреки че сме начело в списъка.
Само да припомним условната присъда на Стависки или даже липсата на обвинение срещу местан.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 15 окт 2019 22:41

Да ве, какво бил виновен пияницата Майкъл Шилдс, който напълно "невинно" пръсна главата на един барман. Държавата била виновна. Тя държавата си го осъди, но под натиска на англичаните беше екстрадиран уж да лежи присъдата си там и малко след това го освободиха и едва ли не го обявиха за герой във всички английски медии. Това феновете на Пуул, а и фенчетата на другите луничави отбори сте ег*ти мухльовците.
Както винаги инглизите преувеличават ситуацията. Големи мизерници. Където и да отидат в Европа са запомнени като вандали.
Я само някое фенче на Пуулата ми припомни защо преди години английските отбори бяха извадени от ЕКТ. Нещо за финала с Ювентус ще ми кажат ли?
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 15 окт 2019 22:42

ема то не само феновете на Ливърпул са хулигани, на другите английски отбори са същите :roll:

вие ходили ли сте в Англия да видите там как 90 % от хората нон-стоп са надрусани :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: тва са изроди......
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 15 окт 2019 23:05

То затова кралицата Елизабет II специално се намеси след 5 годишното наказание за евротурнирите и издаде извънредни наредби (закони) от нейно име в отчаян опит да се справят с футболното хулиганство и заради това да не страдат, т.е. да няма нови наказания от УЕФА за английските отбори. Е, имаше ефект, щото ги вързаха като кучета за каишка техните ултраси, ама това не променя манталитета на островните диваци нямащи много общо с цивилизована континентална Европа. :lol: Един ден кралицата ще умре и нещата ще се върнат постарому. :mrgreen: :roll:

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 15 окт 2019 23:10

Tiberius написа:Както винаги инглизите преувеличават ситуацията.

Кое :?

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 15 окт 2019 23:11

Tiberius написа:Това феновете на Пуул, а и фенчетата на другите луничави отбори сте ег*ти мухльовците.
Както винаги инглизите преувеличават ситуацията. Големи мизерници. Където и да отидат в Европа са запомнени като вандали.
Я само някое фенче на Пуулата ми припомни защо преди години английските отбори бяха извадени от ЕКТ. Нещо за финала с Ювентус ще ми кажат ли?

Европейските грандовете от сорта на Реал и Ливърпул отдавна са надраснали националното ниво и са се превърнали в световни клубове. Не е много коректно да се търсят обяснения за действията на английските привърженици от българските фенове на Ливърпул и останалите английски отбори. Българските фенове на ВЛ, които пишат тук едва ли са разбивали на някой главата. Нашите съдебни институции не трябваше да позволяват на Майкъл Шийлдс да напусне България, те са виновни, че този не е излежал подобаващата за деянието му присъда.

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 15 окт 2019 23:16

slash1912 написа:Не знам с какво Шийлдс е виновен,че в нашата държава човешкия живот не струва пукната пара.Или че в български съд няма нито един осъден за корупция,въпреки че сме начело в списъка.
Само да припомним условната присъда на Стависки или даже липсата на обвинение срещу местан.

Значи поне тебе и още един двама от докерите ви имам за хора, които имат нещо в камбанарията.
Ама като почнете да защитавате някой, само щото е от Ливърпул олеквате много.
Тва слагачество на бозавите дразни.
Аз друго първенство освен английското не гледам, но няма как да си изкривя душата, че са супер противна нация с мания за величие над всички останали държави.
Най-голям кеф ми прави да им гледам пияните мутри оповръщани и насрани в истинският смисъл на думата лятото, като жулят алкохола от тубите на цар Киро.
Имаше една страничка в ФБ, която им качваше "геройствата" през летният сезон, жалко че и забравих името.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 15 окт 2019 23:20

Tiberius написа:Да ве, какво бил виновен пияницата Майкъл Шилдс, който напълно "невинно" пръсна главата на един барман. Държавата била виновна. Тя държавата си го осъди, но под натиска на англичаните беше екстрадиран уж да лежи присъдата си там и малко след това го освободиха и едва ли не го обявиха за герой във всички английски медии. Това феновете на Пуул, а и фенчетата на другите луничави отбори сте ег*ти мухльовците.

Прочети пак какво съм написал.Изобщо не искам да оправдавам олигофрена Шийлдс,който за мен е виновен и трябваше да лежи.Това,че е фен на Ливърпул няма никакво значение.Първо сме хора,после идва всичко останало.Случката не е станала на стадиона и няма нищо общо с футбола,за да ми вменяваш на мен вина,като фен на Ливърпул.
Втори път питам-Шийлдс каква вина има,че държавата ни го пуска да се върне в Англия,вместо да лежи тук.И каква тежест има българския съд,с чието решение буквално се подиграват и няма последствия?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”