ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Франческо Салерно идва за Ботев, води осем играчи?
Дайте да не се караме помежду си кой е по-голям ботевист и кой направил повече, а да действаме, защото както виждате врага не спи.
Мен ме интересува кога БФС ще предприеме някакви конкретни мерки срещу митьо? какво чакат тия пумияри? да си приберат парите май ги интересува само...да не ми излизат с номера че са много загрижени за отбор като Ботев и затова вечно изчакват..
lil4o e kazal i e potvardil novinata na news4000.
kishe написа:няма значение че идвал шрек мрек свинята майка или който и друг от италия пък то било не с 8 играчи ами и с 80 да дойде пак няма да има файда.стига тези кредитори да си поискат дължимото тогава клуба може да бъде обявен в несъстоятелност и пак да се върви по начертаяния път както го наричаме
Общината да им забрани да стъпват на стадиона!Отбора на Шрек и Христола да играе в Крумово или в Брягово.
Българския БОТЕВ ще играе на Колежа!
митьо пак се опитва да върже гащите. Понеже вече няма футболисти и треньори в България които да му повярват, единствения начин е да кара разни анонимници отвън, за по 6 месеца... до къде ли може да стигне ако не се вземат мерки срещу него..
Общината взе ли си стадиона? Ако го е взела, наистина трябва да забрани на христола да ползва стадиона. Като Дражев да тръгва да обикаля..това ще е сериозен удар срещу него.
Не трябва да разрешаваме това! Това значи Митьо да ни убие и пак да бъде победител и отново да няма Ботев като действащ клуб! Тъкмо видяхме светлина в тунела и отново боклука направи поредната "доброта"!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев
ivo77 написа:Общината взе ли си стадиона? Ако го е взела, наистина трябва да забрани на христола да ползва стадиона. Като Дражев да тръгва да обикаля..това ще е сериозен удар срещу него.
+1
Ако, БФС позволят на тези измамници да ни разиграват още 6 мес. ,зорлем ще ни превърнат в терористи!А, ние не сме такива!Дори тоя селски боклук да намери пари за глобите да измислят нещо друго за да му резнат главата.Нали все играчи са се събрали там!
3latan написа:Ако, БФС позволят на тези измамници да ни разиграват още 6 мес. ,зорлем ще ни превърнат в терористи!А, ние не сме такива!Дори тоя селски боклук да намери пари за глобите да измислят нещо друго за да му резнат главата.Нали все играчи са се събрали там!
лошото е, че може да не са само 6 месеца. по-лоша новина от тази не бях чувал. за мен е доста притеснително това, което става! помислете! няма по-голям ужас от това! това означава, че агонията ще продължи!
"Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита"
Христо Ботев
Христо Ботев