Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот ivo55 » 14 окт 2019 15:50

https://youtu.be/KTDOtflp7wY

Но аз не съм бил наблизо. Не знам за какво е бил боя.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 14 окт 2019 15:51

ivo55 написа:Казах ти, в паралелна реалност сте.
Няма да участвам в някаква дискусия под мотото "който е недоволен, то обезателно иска Ганчев да се маха".
Няма да ме разбереш, ама на мен ми е все тая дали собственикът на АД-то на ЦСКА се казва Ганчев, Петров или Иванов. Това е някаква твоя плоскост на разъждения. Изобщо не ми е интересна, но я намирам за показателна.

Дано сам се разбереш,нападаш Ганчев ама не си казал че го гониш,не те интересува кой е собственик на ЦСКА и има ли кой да издържа клуба ама си цесекар. Аз може според теб да не съм от ЦСКА но ми пука за това дали ще го има отбора,дали ще има финансиране,нормални тренировъчна база и стадион, бъдеще.Ако не ми пукаше щях по цял ден да пиша по форумите колко са лоши собствениците и как си дават парите за да навредят на ЦСКА, така е готино да търсиш чужди грешки анонимен зад компютъра.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 14 окт 2019 16:12

Изображение Обърни малко плочата, че вече ме плашиш. Допускам, че като завали дъжд и излизаш под него, поглеждаш нагоре и започваш с патос: "Добре, сега атакуваш Гришата! Ама кажи, кажи де, кой да дойде след него".
Изобщо се замисли аз ли съм проблема, та си се захванал днес да ми обясняваш до побъркване, че атакувам Гриша Ганчев и го плюя. Все едно аз съм му проблема, а трубуните са пълни, както го виждаш ти в паралелния ви свят.

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 14 окт 2019 17:02

ЦСКА-София внесе яснота: Бикел аут за поне 6 мача, под въпрос е за Лудогорец

Това обявиха червените на своя официален сайт.

"Полузащитникът Жанио Бикел страда от контузия в рамото, която получи по време на мача срещу Витоша. Заради травмата се налага той да претърпи хирургическа интервенция, която ще бъде извършена от специалисти в клиника във Валенсия в сряда.

След операцията той ще се прибере в София, където ще бъде подложен на възстановителни процедури. Сърцатият футболист ще отсъства от терените около месец и половина и се очаква да се завърне на терена в края на ноември", пише cska.bg.

Това означава, че най-постоянният играч на червените от началото на сезона ще пропусне следващите 6 мача на тима, пет от които са гостувания. На тима предстоят визити на Локо Пд, Арда за Купата, Етър, Черно море и Ботев Вр. Единственото домакинство е на Славия.

Все още не е ясно дали Бикел ще се възстанови за двубоя с Лудогорец, който е предвиден за 30 ноември на стадион "Българска армия".

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 14 окт 2019 17:20

Утре Гриша Ганчев ще се среща с феновете.

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 14 окт 2019 17:40

peliforewer написа:Пич пак се вкарваш във филма, на финала темата за така нареченото от теб гмо въобще не беше коментирана по никакъв повод,може да е имало някакъв бой,но не е бил за това което пишеш, даже ме съмнява при празника който беше някой да тръгне да се бие.Само да обърна внимание че това което си писал е от 20май, а финалът беше на 24 май,значи тезата ти издиша, а по времето около финала Ганчев беше герой за червената общност, месец след това почнаха катаклизмите.

Всъщност още от първия мач във В група в сектора се коментираше, че с това дружество ПФК ЦСКА АД много трудно може да станат нещата понеже дълговете и делата са твърде много, но имаше публични обещания, че ще се направи всичко възможно с оздравителен план ако ли не с ново дружество от А окръжна, НО БЕЗ ГМО-та. И не случайно пускам тези клипчета на Анималс понеже те бяха най-против ''ГМО'' с друг отбор било то Литекс или Локо.....
А по темата препоръчвам няколко филма [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=dS5zXTe5P1Y[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=HEIS6lKfQUA[/youtube]
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jxlXfFGYwVE&t=170s[/youtube]
Васил Младенов 2013г. запорира лични негови земи за над 1млн. за да ЦСКА има лиценз. Ако някой не знае :!:
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 14 окт 2019 18:14

Въпросът е какво правим сега и какво ще правим в бъдеще. Кой какво е направил в миналото, е горе долу ясно. Не виждам каква е ползата да се връщаме назад, освен ако не съдим някого или не пишем мемоари. :)

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 14 окт 2019 19:57

Всеки може да си дискутира и да си пише глупостите, но фактите са красноречиви! Ганчев единствен се нае с дела да възражда ЦСКА! Инвестира в база, школа, не лоши чужденци за родните стандарти. Плати над 8 млн. дългове, стабилизира отбора финансово и продължава с изграждането на структура.
Всеки мухльо може да плюе и да храчи гняс по ЦСКА и Ганчев, но фактите са бетон! Сега най - големия ни проблема са няколко слаби мача и това, че треньора ни бил анонимник. Мога само едно да кажа - когато сме най - зле, така да сме!
Тука има една група недоволни виктимизирани льольовци, които са адски неблагодарни! Ами хайде извадете милионите, купете ЦСКА от Ганчев и го направете успешен и велик като едно време! Ако нямате възможността поне спрете да се излагате!
Критиката е хубаво нещо когато е градивна, но вие само храчите по единствените хора които всъщност правят нещо! Грозно и срамно е!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 14 окт 2019 20:18

djd написа:Въпросът е какво правим сега и какво ще правим в бъдеще. Кой какво е направил в миналото, е горе долу ясно. Не виждам каква е ползата да се връщаме назад, освен ако не съдим някого или не пишем мемоари. :)

Решава този, който дава парите. Ако зависеше от мен нямаше да разчитам на анонимни чужденци с фамозни заплати, щях да дам шанс на перспективни българи (такива според мен има) или на такива, вече обличали червената фланелка, щях да взема 3-4, най-много 5 качествени чужденци минимум на нивото на Каранга, Евандро, Бикел. Така разходите по издръжката на клуба щяха да са определено по-ниски, а българите, на които не е нужно да се обяснява какъв клуб е ЦСКА, щяха да се стараят много повече от анонимните чужденци с големи претенции.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 14 окт 2019 21:04

На двамата колеги от Слугинажа да им припомня, че след 89г. няма друго ръковдство, което да е получило такъв огромен кредит с доверие.
Никой не е тръгнал да гони собствениците, 100 пъти ви се каза. Но феновете сме недовлни от начина, по който се изгражда 1-ия отбор и от мениджърския екип под Ганчев. Тия безчет директорчета, консултанти, скаути и каив ли не още квазидлъжности, се провалиха! 4 години глупости! Искаме това да спре категорично! Най-вече влаченето на някакви безработни мижитурки от чужбина , коит играчт един мач, после 5 мача се лигавят. Мен лично даже не ми е толкова важно дали го правят анрочно или просто се касае за липса на характер и мотивация. Все тая! Не стават за ЦСКА! Целия модел с тия мижитурки и неопитни треньорчета-бушони се доказа като глупав.

Върни се в “ЦСКА”