Странджата написа:И преди писах, ама пак да попитам - няма ли да се появи филмче или - дай Боже, опция за виртуално разглеждане с текст?
Гугъл 360 е най-добрият вариант за това.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Странджата написа:И преди писах, ама пак да попитам - няма ли да се появи филмче или - дай Боже, опция за виртуално разглеждане с текст?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
tiamat написа:Незапознат съм явно. Звучеше ми на женско, проверих и гугъл https://nameberry.com/babyname/Simone/g ... rkening%22.
Но явно и като мъжко се ползва...
wilge написа:tiamat написа:Незапознат съм явно. Звучеше ми на женско, проверих и гугъл https://nameberry.com/babyname/Simone/g ... rkening%22.
Но явно и като мъжко се ползва...
Името и добило популярност от италиански, въпреки че първоизточникът е френски. Това си прочел:
The name Simone is a girl's name of French origin meaning "hearkening".
Или не си обърнал внимание, или може би провокираш?! Сигурно в града с покрития мост името е женско. В този ред на мисли Андреа мъжко или женско име е? А Николо е от среден род ли е според теб? Само в Панчарево прекръстиха Ибраима Гей на Ибрахма Гай. Пише се Ibrahima Gueye.
Хайде със здраве, че довечера черногорците ще ни вгорчат деня. Ала- Бала ще гони рекорд.
ПП. На френски името е Simon и е в мъжки род. За да промени в женски род в края на думата се добавя нямо "е" и става Simone. Но също се произнася Симон. Когато се произнася Симоне е от италиански и е мъжко име. Жените в Италия носят името Симона.
Мениджъри са завъртели главата на Хали Тиам от Левски с обещания да му осигурят добър трансфер през зимата, пише "Тема Спорт".
Към него има интерес от Турция, както и от Русия. Той вече е играл в тези първенства. 25-годишният халф е носил екипа на Газиантепспор, а последният му тим, преди да дойде на Терена", бе Динамо (Москва)
Интересно... Тия Галеви какви пари имат ?От синя приказка написа:В момента ситуацията накратко е, че Хубчев и Колев се чувстват донякъде излъгани. Не им се позволява да правят това, което искат и им е било обещано в началото. Шефовете над тях все още нямали никаква идея по какъв път да върви клуба. Карало се е ден за ден и се държели все едно са временно пребиваващи на Герена. Особено на Павел Колев ръцете му били вързани по доста от идеиите, които имал. И е пълна заблуда, че Божков управлявал Левски. Той въобще не се занимавал с клуба. Парада го командват братята Ганеви от лотарията, а те си нямали много понятие от футбол. Отделно и били доста страхливи и се поддвавали на натиска на София запад. Заради този натиск от софия запад в момента половината работа в клуба свързана със маркетинг, мърчъндайзинг и работа с феновете е блокирана и няма развитие понеже лумпените не били съгласни със промените, които клуба иска да прави по тея дейности...
Потребители, разглеждащи този форум: Plamen_i00 и 56 госта