Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Mitata
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Mitata » 11 окт 2019 06:46

Martinez1948 написа:
delqnski47 написа: :!: :!: ТУРБО ОФЕРТА САМО ЗА ЦЕНИТЕЛИ
Който припознае,може да спечели безплатно Златно Джони от Делянски 8-) 8-) 8-) Трябва само да напише в коментара ''Аз съм припознавач.Само ЦСКА,Стойчо Стоилов и Гриша Ганчев.Зиг хайл''.Печелившият ще бъде изтеглен на 20.10.2019 г. точно в 19:48 8-)
*Офертата не важи за сегашни припознавачи :!:

Аз съм припо....[offtopic]няма как да стане-е-е-е балък :lol: ! САМО ЦСКА ...... ОТ ЛЮЛКАТА ЗА ЦСКА, ЕДИН ЖИВОТ, ЕДНА БОРБА-А-А ... АКО ПАДНА И УМРА ЗА ЦСКА И СЛЕД СМЪРТТА СЛУЧАЙНО ДА СЕ ПРЕРОДА....[/offtopic]
[offtopic]Един бърз поздрав за онези [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=beeJVH_A5Ns&t=28s[/youtube][/offtopic]

[offtopic]ЦСКА-София е нашият ЦСКА. Обичаме го така както сме обичали ЦСКА винаги преди това. Не мисля, че приемане на трети ЕИК е възможен вариант, поне що се отнася до мен.[/offtopic]
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 11 окт 2019 07:26

Само напомням, ако някой е забравил измежду цялата омраза, плюенето и обсъждането на ЕИК-то. Нашата любов никога няма да изчезне ;)

Изображение
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Феновете на ЦСКА: Не искаме сливане или обединение

Мнениеот damyanov1963 » 11 окт 2019 07:37

Mitata написа:
damyanov1963 написа:
Mitata написа:
damyanov1963 написа:
Mitata написа:
Вълчан написа:Е какво тогава маината си искате.Оставихте истинският ЦСКА във долната дивизия и се продадохте за жалки обещания и една шепа пари.Жалко е какви обиди понесоха тези млади армеици които останаха верни на емблемата.А другите фенове си купиха едно пакетче семки и малко оранжева боя от магазина и аиде на армията....велики просто.

Колко е гот припознал Динамо да ни учи на морал.

[offtopic]И кой е припознал Динамо - вашите създатели кръстиха Левски - Динамо и назначиха Цола да го управлява, за да го обезличат, но номера не им мина и Левски пак си е Левски.
След това направиха Левски милиционерски отбор за да го контролират чрез МВР, обаче Ангел Солаков се оказа върл Левскар, за който Левски стоеше над партията и те побързаха да го свалят от поста му, като го изкараха фашист, за да може Милко Балев да командва футбола и да изгони Киро Миланов завинаги, след това и да разформирова шампионския отбор на Левски.
Къде беше Цола тогава?[/offtopic]

[offtopic]Иска ви се, но клубът е закрит през 1949. Вие сте кръстоска между Динамо и Спартак София. Винаги имате оправдание, че някой друг ви е виновен. Но историята е такава, че с фашистиге бяхте на "ти", после носихте бюста на Сталин на Мусала, а сега сте първи демократи покрай БББ. По принуда, разбира се![/offtopic]

[offtopic]Ние сме създадени през 1914-та, така че няма как да сме кръстоска м/у Динамо и Спартак, те са ваши измислици, а носенето на Сталин до Мусала е по заповед на вашата партия, нещо като превъзпитание на " фашистите", иначе - в лагера![/offtopic]

[offtopic]Че то бившите ремсисти и комунисти винаги са били повече във вашите редици.
Относно това дали сте истинския Левски питай Пешо кучето, един от малкото честни левскари.[/offtopic]

[offtopic]И за това създадоха ЦСКА :lol:[/offtopic]
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 11 окт 2019 09:04

Белчев да акостира и да ги започваме !

И една тема вече за зимните трансфери , че гледам ново попълнение ще пристига ;)

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 11 окт 2019 09:13

ЦСКА-София чака английски защитник

Пореден футболист от Острова е на път да се присъедини към ЦСКА-София. Това е защитникът Чарли Оливър, който в момента е свободен агент и трябва да избере между две оферти - тази на “червените” и на словенския Браво, който заема шесто място в местното първенство.

21-годишният Оливър е продукт на академията на Манчестър Сити, но няма официален мач за първия тим на “гражданите”. Той е играл редовно за резервния отбор на английския гранд, като на два пъти е бил преотстъпван - първо на Флийтууд Таун, за който записва един мач в Лига 1 (третото ниво на английския футбол - б.р.), а няколко месеца по-късно и на дублиращия тим на Брентфорд, където изиграва 15 мача.

Изображение

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 11 окт 2019 10:02

Селскостопанската политика на Стойкас Стоилас и Гриша Ганчев явно няма да спре.
Навсякъде пишат, че ще връщат оня мухъл, дето вече веднъж се провали начело на първия отбор на ЦСКА, и който както е удобно на Стойкас, е супер неопитен (ЦСКА е първия първодивизионен отбор, на който е бил старши треньор), супер кротичък, тих и непретенциозен.
Но е логично - на отбор мухльовци треньорът също трябва да е мухльо, за да се разбират.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 11 окт 2019 10:50

Не разбрахте ли, че няма как да стане Стойкас да не е в отбора? А Стойчо Младенов няма да стане треньор на този отбор, като има някой над него като Стойкас, който да му води ментаци. Младенов сам си води играчите, облагодетелства се за това, но и постигаше резултати с онзи другия отбор.
Ганчев няма да отстрани Стоилов.
Хипотетично би било много любопитно, ако Младенов получи това, което желае в Числото плюс една стабилна заплата за щаба му. Тогава ще стане сеир.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 11 окт 2019 11:04

Как се нарича танц, в който 4 години или тъпчеш на място, или правиш стъпки назад.
Ето, сега ще направят стъпка назад.
"Ганчево хоро" или "обратно хоро" ми се струват добри наименования. 4 подскока на едно място, една стъпка назад, после пак 4 подскока на едно място и една стъпка назад. И така неуморно докато не си тръгне и последния човек от публиката.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 окт 2019 11:28

bilyaletdinov написа:Не разбрахте ли, че няма как да стане Стойкас да не е в отбора? А Стойчо Младенов няма да стане треньор на този отбор, като има някой над него като Стойкас, който да му води ментаци. Младенов сам си води играчите, облагодетелства се за това, но и постигаше резултати с онзи другия отбор.
Ганчев няма да отстрани Стоилов.
Хипотетично би било много любопитно, ако Младенов получи това, което желае в Числото плюс една стабилна заплата за щаба му. Тогава ще стане сеир.

Какъв мозАк трябва да си да измисляш разни простотии за отбор който мразиш. Ние поне не съдим Стойчо Младенов, даже и ще го компенсираме за неполучени заплати,Стойчо има договор в Казахстан и затова не е в ЦСКА. Сега да те попитам защо Левски съди Мъри Стоилов, защо не ви е треньор след като е без отбор, не че ме интересува, ама виждам как плачеш на чужд гроб та реших да ти дам нещо за размисъл.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 11 окт 2019 11:37

ivo55 написа:Как се нарича танц, в който 4 години или тъпчеш на място, или правиш стъпки назад.
Ето, сега ще направят стъпка назад.
"Ганчево хоро" или "обратно хоро" ми се струват добри наименования. 4 подскока на едно място, една стъпка назад, после пак 4 подскока на едно място и една стъпка назад. И така неуморно докато не си тръгне и последния човек от публиката.

Като ти чета коментарите не знам защо се сещам за един текст... Клаха българите така както турчин не го е клал....
Последна промяна от peliforewer на 11 окт 2019 12:26, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Върни се в “ЦСКА”