Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Warped
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Warped » 10 окт 2019 14:00

delqnski47 написа: :!: :!: ТУРБО ОФЕРТА САМО ЗА ЦЕНИТЕЛИ :!: :!:
Който припознае,може да спечели безплатно Златно Джони от Делянски 8-) 8-) 8-) Трябва само да напише в коментара ''Аз съм припознавач.Само ЦСКА,Стойчо Стоилов и Гриша Ганчев.Зиг хайл''.Печелившият ще бъде изтеглен на 20.10.2019 г. точно в 19:48 8-)
*Офертата не важи за сегашни припознавачи :!:

Аз съм припознавач.Само ЦСКА,Стойчо Стоилов и Гриша Ганчев.Зиг хайл.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 окт 2019 14:04

Warped написа:
delqnski47 написа: :!: :!: ТУРБО ОФЕРТА САМО ЗА ЦЕНИТЕЛИ :!: :!:
Който припознае,може да спечели безплатно Златно Джони от Делянски 8-) 8-) 8-) Трябва само да напише в коментара ''Аз съм припознавач.Само ЦСКА,Стойчо Стоилов и Гриша Ганчев.Зиг хайл''.Печелившият ще бъде изтеглен на 20.10.2019 г. точно в 19:48 8-)
*Офертата не важи за сегашни припознавачи :!:

Аз съм припознавач.Само ЦСКА,Стойчо Стоилов и Гриша Ганчев.Зиг хайл.

[offtopic]Благодаря за участието. 8-)[/offtopic]
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 10 окт 2019 14:06

[offtopic]не казвайте на Модор[/offtopic]
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 10 окт 2019 14:19

Warped написа:[offtopic]не казвайте на Модор[/offtopic]

Ние не пишем доноси ;).
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 10 окт 2019 14:43

Kiril2681 написа:Как така още не са поканили Иво, за да оправи всички бакии?! Чудно ми е, че не са го направили :) Ивак, интересно ми е само едно - откъде знаеш, че Велизар няма договор?! Кое "птиченце" ти го изпя? Щото наистина е голяма глупост. Друг въпрос е, че С.С. прави селекцията, въпросът ми е за договора на Велизар. Понякога наистина прекаляваме, няма лошо - фенове сме, ама се оливаме

Глупост е да напишеш, че съм написал аз тази глупост, която всъщност ти написа и от глупост ме попита защо аз съм я написал тази глупост, която по глупав начин се опита да внушиш, че е глупост, която аз съм написал. :lol: ;)
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 10 окт 2019 15:36

Праскайте отговор 5 в анкетата и не се занимавайте с глупости 8-) Наздраве :!:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 окт 2019 18:33

delqnski47 написа:Праскайте отговор 5 в анкетата и не се занимавайте с глупости 8-) Наздраве :!:

Делянски, на модераторите позволено ли е да пият алкохол по време на служба?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 10 окт 2019 18:42

''Аз съм припознавач.Само ЦСКА,Стойчо Стоилов и Гриша Ганчев.Зиг хайл''.

Може ли синьо?
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Odessit
Контакти:

Феновете на ЦСКА: Не искаме сливане или обединение

Мнениеот Odessit » 10 окт 2019 20:19

https://gong.bg/bg-football/v-grupa/fen ... nie-345209

Феновете на ЦСКА излязоха с официално становище по повод появилите се информации, че клубът може да се слее с Литекс. Привържениците обявиха чрез декларация, че застават зад своя любим тим и не са променили мнението си и ще продължат да подкрепят само и единствено ЦСКА София.

Поради появилите се слухове из публичното пространство, искаме да припомним!

Позицията ни против всякакво "обединение" и "сливане" с други клубове, което реално е чисто и просто преименуване на друг отбор на ЦСКА, остава непроменена и категорична! Ние не сме от хората, които за 3 месеца си променят разбиранията, особено пък когато става дума за такива принципни и фундаментални за бъдещето на нашия клуб въпроси. Преди 3 месеца не позволихме да бъде сложено петно върху името на ЦСКА, сега отново няма да го направим, както няма и да престъпим думите си и да се откажем от решението си. Нека на всички бъде ясно - ние държим твърдо на думата си и няма да подкрепяме друг клуб освен ЦСКА София!

Ще бъдем извън "А" група колкото години е необходимо, ако трябва и с ново дружество, но честта и достойнството за нас са над всичко. Избрали сме си пътя и за нас няма връщане назад! Ще минем през всички трудности и ще бъдем винаги до ЦСКА!

Онези "фенове", които искат по-бързо завръщане на върха с цената на всичко, нека знаят, че няма да позволим тяхното "мнение" да надделее. Ако искат титли и купи веднага, да станат от "Барселона", "Реал", "Лудогорец" или който друг отбор си изберат. Честта и достойнството са много по-ценни от всички титли и купи на света!

От „Фен клуб Сектор Г”: „Animals”, „Офанзива”, „Червен Младост”, „Югозападна Офанзива”, „Varna Firm”, „Torcida Plovdiv”, „Бригада Бургас”, „RLP Пазарджик”, „Горди”, „USF”, „Office Boys”, „Дивизия Монтана”, „Boys Vidin”, „Ултра Перник”, „Велики Търновци”, „UltraSSandanski”, „Червени шампиони Кюстендил”, „Ultra Front Vratza”, „Армейци Карлово”, „Vendetta Gabrovo”, „Червени войни Казанлък”, „Command Yambol”, „Shumen Group”, „Червени Шопи- Елин Пелин”, „Армейци Троян”, „Русе брани ЦСКА”, „U.C.S.H.”, „Армейци Кладница”, „Фен клуб Стралджа”, „Чирпань”, „Код червено- Стара загора”, „Армейци Хасково”, „Фен клуб Радомир”, „Фен клуб Костенец”, „Армейци Смолян”, „Фен клуб Асеновград”, „Фен клуб Попово”, „Верни”, „Red Infection”, „CSKA UK- Лондон”, и редица други.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 окт 2019 21:10

pomiqrat написа:''Аз съм припознавач.Само ЦСКА,Стойчо Стоилов и Гриша Ганчев.Зиг хайл''.

Може ли синьо?

Не! То е Кралското. Пие го само кралицата по 20 гр. след вечеря ;)
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “ЦСКА”