Мнениеот doktora25 » 07 окт 2019 17:47
Труден мач, който трябва да се използва главно за избистряне на някакъв състав преди важните квалификации напролет. Добре щеше да бъде Сърбия да не попада в тях, защото те са способни да ни бият с много, но шансовете за това изглеждат малки. Хубаво е и да не губим мача с Черна гора с оглед по-нататъшни жребии, но това съвсем не изглежда сигурно. Иска ми се да видя Панайотов и Иса титуляри. Една подобна 11-рка би ми харесала:
Илиев - Пашов, Хаджиев, Недялков, Горанов - Панайотов, Славчев/Малинов - Краев/Карагерен, Марселиньо, Вандерсон - Иса
Бих предпочел Костадинов пред Славчев и Малинов, но доколкото разбирам здравословното му състояние не е много добро. Карагерен е подходящ точно срещу такъв тип съперници. Той обича топката, харесва му да играе с нея, обича атаките, противниковите врати, тегли го просто натам, има и нелош пас. Единственото от което има нужда е да се усъвършенства още малко във всичко което може, но това ще се случи с времето. Не се сещам обаче за никой атакуващ играч викан през последните години, за когото може да се каже каквото и да било от това. Всеки гледа да се крие от топката, от събитията на терена, а ако случайно му я подадат - да я изрита безцелно. Краев доколкото чувам е в добра форма, оставил е позитивна следа в отбора и до момента, затова го предлагам за алтернатива. И двамата ще е добре да получат минути в мача. Стрелям в тъмното с Хаджиев, но просто останалите или са контузени, или са доказали неуменията си. Митко Илиев и Луков също трябваше да получат повиквателни.
Единствената ми прогноза е че нито един от двата отбора няма да спечели мача с повече от 1 гол разлика.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!