W84me написа:terata написа:Цялата истина викаш, ама да питам само, Лудогорец от тоя сезон ли имат добри футболисти? От тоя сезон ли плащат сериозни пари за нови, добри играчи? От тоя сезон ли плащат големи заплати? Щот тая "истина" важеше и миналата година и по-миналата и т.н. ама тогава треньорите все бяха виновни, селекционерите, футболистите и т.н. Пък ся изведнъж Лудогорец с големите пари е причината. Едва ли досега друг треньор и ръководство са имали такъв комфорт и защо? Представям си ако в ролята на селекционер беше Дончо Донев, Гонзо или Вангелов и беше привлякал в отбора футболисти за почти милион лева, като Насиру и Алар, които са твърди резерви, кво щеше да е тука, ма ся сте тихи нещо. А за Чандъров и З. Димитров пък въобще и да не отварям дума. За онова аржентинско кюфте, дет бил класи над Марианинякой нещо? Кога ще ги показва тия "класи"?
Лудогорец взема футболисти за по 1-2 милиона и ги ЧАКА по 6 месеца да се разиграят. Тука взехме един под наем, друг за 100-200 000 евро и ги гоним след 2 месеца?
Ся ако ми кажеш къде съм написал да гоним някой след два месеца, ще ти бъда благодарен. Мнението ми е относно двойният стандарт и лицемерието на голяма част от пишещите тук. Щото тия дето сега се явяват адвокати и скачат на амбразурата с повод и без повод, при идентични ситуации с предишни треньори и ръководства бяха най-активни в "плюенето". Да допълня и за Мазурек нещичко. Помниш ли Рамон Лопес? Даже гифче се въртеше тук с един негов шут дет отиде в небесата. Та тоя образ беше изгонен почти веднага след тва. И всички плюехте кво е недоразумение и се подигравахте на комичния му изстрел. Ся си припомни шута на Мазурек от дузпа в тъч, само че ся за него трябва време а у и т.н. Ай ся честно ми кажи, ако предните бяха дали 400К евро за твърди резерви като Алар и Насиру кво щеше да се говори? Източване, комисионни и т.н. ма ся тихУ. Чистим дългове уж но плащаме немалко пари за отбов в нашето състояние за чужденци, които крепят пейката? Ми Чандъров? Ай ти ми кажи ква е разликата между привличането на Луан Виана и Асен Чандъров? Единия се взе за да не изпуснем Паулиньо, другия се взе за да не изпуснем З. Димитров, по-точно за да го вземем. И? Разлика? Тишина обаче. И още и още, ма как да е. Левски не е ПК и ПХ!!!