Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

kiril.a.d
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот kiril.a.d » 07 окт 2019 12:26

Темата Бодуров? - казах това което той каза, още преди да го каже!
И сега, на негово място се подвизава младата дълга и неповратлива фиданка, Албентоса, когото заобикалят дори нападателите на Етър и Арда и вратарите трябва да обират нескопосаноста му...Ама голове вкарвал? - ми да го преквалифицират в нападател бе!!!
А на нас ни трябва централен защитник, с класа...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 07 окт 2019 12:37

ivan56 написа:
loko29 написа:Прокобата ще ви преследва още много дълго време.Вие играете по нечестен начин в елита на България.

Вие също играете не по спортен път в Б група.
Дано изгниете там.

Изображение
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 07 окт 2019 12:54

Точно заради вас играем там.Догодина като влезне истинското ЦСКА пак ще припознавате.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
RockSeeker
Контакти:

Мнениеот RockSeeker » 07 окт 2019 12:57

До края на миналия сезон ходех на Армията. Всяка година все по-малко, откакто станаха "реформите", но все пак бях там. Мнозинството фенове избраха това, аз имах своите резерви, но все пак реших да не се цепя и да подкрепя. Не спря да се трупа обаче и ми дойде в повече. Реших, че не искам да продължавам да подкрепям с мълчанието и присъствието си това безумие. Проведох няколко разговора с хора от обкръжението ми, включително от някои фракции, реакциите бяха "ама няма друга алтернатива, какво ще стане, ако...", "ще се сменя сектора май", "да бе, тоя стойкас е голям боклук, ама ГГ няма да го махне", "ЦСКА е по-голямо нещо от тия глупости" и т.н., но общо-взето никой явно не изпитваше вътрешната потребност да се разбунтува, а аз вече не можех да си намирам място от яд. Затова просто реших да успокоя топката, да спра да си го слагам толкова присърце, да си гледам повече жената и живота, спрях да ходя на мачове, на първо четене временно - поне да си взема почивка от тая помия, ако не друго, пък да видим как ще се развият нещата. Последната половин година обаче гаврите станаха ежедневие... Не ми се повтарят до безкрай, всеки ги знае и за мое съжаление, явно мнозинството ги приема доста по-спойконо, меко и покорно. За куция плазмодий каквото и да се каже ще е малко, също няма да се хабя отново. НО, оттук нататък аз лично на стадиона бих стъпил отново само ако има обединение за протести срещу т.нар. ръководство или въпросното се разкара доброволно. Без значение европейски мачове, дербита с говеда, не ме интересуват никакви успехи и съревнования, ако ще се търпи такова положение в собствената ни къща! Дори нов стадион вече не ме бърка толкова, ако ще продължава този ловешки цирк и гаври на Армията! Защото мен лично ме е СРАМ от това и ме боли, приемам го като удар върху идеята ЦСКА, от която останаха само фенове, които не смеят да скочат или не виждат кой знае каква причина да го правят...

Кур за ловешките недорасли и недозастреляни мастии! Взимайте си платените животноподобни (да не обиждаме животинките все пак), които за пари лапаха и на Лупи, и на боклуците, и на Цимбик, и на кой ли не, но за сметка на това скачат на наши и ги гонят, последна справка - Торсида Пловдив...взимайте си се и се връщайте на село, пасвате си идеално. Защото така или иначе вече си поостанахте само вие на стадиона, а Армията ви е голяма и изглежда жалко! Друсайте си със София-Заплат и си ги изгнийте дружно, ама ако обичате, по-бързичко... На кой ли не скочиха ловешките цървули, с кой ли не си избърсаха насраните задници, постоянни интриги, лъжи, манипулации, всички други виновни и криви, робите да се кланят на бок джудже и бок куца мастия! Да ви пикам на пишман "таралежите"...
ЦСКА не е Литекс!
ЦСКА или умри!
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея! За ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея!
Изображение Изображение[/center]

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 07 окт 2019 13:11

loko29 написа:Точно заради вас играем там.Догодина като влезне истинското ЦСКА пак ще припознавате.

Нали знаеш, че е смешно двете коли хора, които са фенове на незнамкоеси Локо поред за последните 20 години, да се опитвате да го играете "морални стожери"? Изображение

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 07 окт 2019 13:27

ivo55 написа:Той не даде интервю, коректо е да се каже, че той закри това смешно ръковдство и абсолютно аматьорския (да не казвам селски) "мениджмънт".

Преди мача с Зоря е нормално отборът да е на лагер,не вярвам че ако Бодуров беше казал на Ганчев защо си тръгва за Благоевград щеше да има проблем. Бодуров получава сигурно доста добра заплата и в навечерието на важен мач е длъжен да спазва определен режим, вместо това той решава че не дължи обяснение на този дето му дава заплатата.
1914.1902 » 13 апр 23:02

Може ли в два поредни сезона да обявиш цел битка за титлата, а в същото време да си тъпана на групата?

Даже и до топ 3 не успяхме, а какви ли не отбори в последните години бяха там, ама за нашите е някаква мисия невъзможна.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 07 окт 2019 13:48

Ама ти сериозно ли мислиш, че ако са били на лагер, с платен хотел и т.н. нямаше да помоли да го пуснат. Не е имало никакъв лагер. Имало е интриги. А между другото, с магистралата, наистина до Благоевград е по-малко от час. Смешно е. От единия край на Истанбул до другия е много повече (няколко часа). Да не говорим, че реално град като Истанбул се слива с Одрин.

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 07 окт 2019 13:59

Бодура са го зачеркнали с дебелия флумастер. :)
Нещо общо с Боби Галчев да виждате тук :?:
Последна промяна от d.milanov на 07 окт 2019 14:00, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 окт 2019 14:00

Kiril2681 написа:Бодуров всъщност нищо скандално не казва - отново има недомлъвки и неказани докрай неща. Няма значение, вече над месец играем без него, спортно-технически е без значение. Нека дадем възможност и на Крушчич, за мен е менте - треньор с посредствена визитка, в посредствени отбори, но в момента е наш треньор - да му дадем шанс, първенството и без това избяга ( лично мнение ). И не е вярно, че няма нужните документи за треньор - просто се водеше анализатор и го глобиха, защото в ролята си на такъв даде интервютата след мача. Предполагам, че сега ще се поправи това, административно. Не че това не е още едно доказателство за аматьорщина..За мен истината е, че трябва да се ходи на стадиона, а не да се виси тук и само да се дава акъл и плюе. ЦСКА ще се върне там, където беше, където му е мястото когато това се случи. А не да чакаме да се върне и тогава и ние да се връщаме на стадиона...още едно лично мнение. Хубав ден на всички!

Е как да не казва? Ти къде си чувал да се вади играч, щото не отговорил на собственика на личен въпрос? Що пътувал до Благоевград?!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 07 окт 2019 14:04

Явно е бил на вълна "Тииии, знаЙш ли кой съм аззз" и "ти менЙе уважаваш ли мА, или ни мъ уважаваш, уааа".

Върни се в “ЦСКА”