efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , Неделя

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
112
39%
Х
52
18%
2
124
43%

Общо гласове: 288

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , Неделя

Мнениеот metodito » 07 окт 2019 11:36

[offtopic]
ikar написа:Хубаво, но си извадил три от 17мача това колко %прави.Сигурен съм че любовта към отбора ни е еднаква но аршинът към временният ни потенциал е доста различен?

Погледни изпълнителите в тези три мача. Нали за това идеше реч. Спомни си с каква нагласа са излизали футболистите на "Левски".[/offtopic]

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 07 окт 2019 11:37

Гонзо ли ще връщаме за треньор? :) Той не е ли вече в Локо Пд?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 окт 2019 11:38

noo написа:Гонзо ли ще връщаме за треньор? :) Той не е ли вече в Локо Пд?

Ще го викаме за мотиватор само преди този мач. :)

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 07 окт 2019 11:43

Ако ще търсим мотиватор, то да вземаме Вили Вуцов. Няма равен!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 окт 2019 11:46

metodito написа:
TristaNNN написа:
metodito написа:Някои сравняват играчите... С какви играчи ги би сърба и Гонзо? За мен манталитета на Хубси не е за "Левски". Познанията и опитът му са, но манталитета - не е. Тъкмо обратното на един Гонзо. Хубчев знае тактики, схеми, неща, дето Гонзича не ги чува, но Гонзо имаше манталитета на победител. А такива мачове се взимат със самочувствие. Когато Гонзо ги би, футболистите на "Левски" излязоха с кръв в очите. Когато сърба ги би, не им дадохме възможности. Сега излязохме на$рани и през целия мач останахме такива. Оттук-натаък, работата на Хубчев е да сглоби отбор, който да предаде на наследника си.

Пак се мисли на парче. Като толкова въздишаш по миналото, може ли да ми припомниш те как се справиха с другите ни противници, особено Гонзо, щото се видя че тактиката ура-ура минава в един-два мача, ама после трябват и други работи. Да ти припомня ли Гонзо от какви отборчета падаше и как играехме срещи покойниците. Страшен манталитен, страшен победител, айде няма нужда. Разградският колега добре го е казал - лесно е да си тренер в нета на салатка и ракийка.

Аз говоря за конкретния мач, ти за Гонзо като треньор. А чукча не читател, а писател. Прочети ли сравнението ми между треньорските качества на Хубчев и Гонзо.

[offtopic]
Разградският колега добре го е казал - лесно е да си тренер в нета на салатка и ракийка.

Брат, дадох ти домашно - да прочетеш за онлайн форумите. Не си го направил. Лошо, Седларов, лошо. Без домашно - двойка. Можеш да си седнеш.[/offtopic]

Прочетох го, писателю, ама за да стопирам поредните ти лакърдии още в зародиш, ти дадох това-онова за размисъл. Хванал си се за една конкретна победа, ама спомни си пък какво ни правиха фалиралите при Гозно, нищо че пак имахме кръв в очите. Спомни си и какви резултати постигна същият с манталитета на победител срещу останалите отборчета.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 07 окт 2019 11:50

Лудогорец вече имат поведението на много голям европейски отбор.Голяма част от мачовете в България ги изиграват на максимум 50-60% от потенциала си и си ги печелят .В такива мачове се създава усещането че не са много добри и не са нещо особено.Но в определени моменти рязко вдигат скороста и играта за другия отбор свършва.Правят го няколко пъти на мач и в зависимост колко точно са тези моменти се отразява на резултата в края на маа.За разлика от други отбори/визирам най вече Черно море/те пропускат не повее от половината си положенияза в много мачове си вкарват почти всичко създадено.Това означава класата на един отбор.Дори ии поради някаква причина мача да се закучи,винаги има някой който да го реши.Докато в моя отбор,в случая и вашият,треньорите са направили необходимото,но на терена играят можещи,срещу недотам можещи и крайния резултат е в повечет случаи победа за Лудогорец.Само с треньорски качества няма да стане.Трябва първо много пари и второ време.Накрая и да се случи на треньор,който да сглоби добре играещ отбор.В интерес на истината,добре играещите отбори са налице.Левски,Локо пд и Черно море играят впечатляващ футбол,т.е. имат треньорите,които да ги научат на това и играчи,които могат да играят добър футбол.Остава класата,но именно тя струва много пари и скоро няма да видим отбор на истинското ниво на Лудогорец,за мое най голямо съжаление.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 07 окт 2019 11:54

Всеки е чувал клишето.....Толкова им позволиха да играят.Факт е че отпред Левски бяха много слаби.Никаква идея или поне да имаха положение нещо че да се тюхкат феновете.А за пируета на Холмар при гола просто нямам думи. :o

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 окт 2019 11:55

[offtopic]Не са лакърдии, читателю. Не и на фона на това вчера.[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 07 окт 2019 12:18

Добре, значи да обобщим причните за вчерашната ни загуба:
- Играчите не били изиграли мача с кръв в очите. Ако имаше един Гонзо да ги надъха малко повече, чимче нямаше да остане в Разград и отнасяхме домакините поне с тройка, както навремето. Реферът, разбира се, щеше да се любова на агресивната ни игра, а Домуса щеше да ни каже "Машала, ашколсун!".
- Каргас е трябвало да започне титуляр, за да можело Мартин Райнов да не играе и в центъра да пратим Рейш. Да, при бързите и комбинативни бразилчета и негърчета на зелените, това щеше да е прекрасно решение, ако искахме ... да завършим мача с 9-10 човека.
- Трябвало е да удушим каузата с преса през целия мач, щото там, за една топка, за малко да ни се била получила пресата и да създадем положение.
[offtopic]Радващото поне е, че наред с дежурните форумни анализатори и треньори, все пак има доста останали реалисти, които съзнават, че отстъпваме на отбора от Разград в индивидуалната класа, игрово и организационно.[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 07 окт 2019 12:34

Грешен анализ на коментарите. Става дума за конкретния мач. Не да смъкнем Лудогорец от "трона им". Това няма да стане НИКОГА, ако се продължава да се работи, както в последните няколко години. НИКОГА. И не е това темата. И да, в дерби трябва да има 11 "кучета" на терена. Това не беше дерби, а протоколен мач за част от резервите на Лудогорец. Ако Генчев беше някой злобар (като Илиев да речем), не знам какво щеше да се случи вчера. Да не забравяме, че Миятович изигра супер мач и както тея не се напъваха, така можеше и да е 4-0/4-1. Головете дойдоха от средата на защитата.

Нека Сарказмус и Иронизаторус да влязат. Сега.

Върни се в “Левски”