Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Аз много се съмнявам, че полицията има днк база данни на циганина, а това беше основната причина да стигнат до него и да го арестуват.
Той на всички избори се кандидатира. Не знам как стигнаха до заключението, че бил наркобос навремето.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Drunken_Master
- Контакти:
pomiqrat написа:Той на всички избори се кандидатира. Не знам как стигнаха до заключението, че бил наркобос навремето.
Ще гласуваш ли за него на кметските избори...?

На нашия кмет му направиха майдан...любовници ала-бала. Иначе поне завършиха булевард Придунавски. Изпозатвориха всички заведения там... Само Тераса остана непокътната...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

pomiqrat написа:metodito написа:И аз не смятам, че убийството ѝ е случайно. Мангалът може да е физическия убиец, но... Не го вярвам просто. Едва ли е случайно, че и "Репортери без граница" не го вярват.
Тоя циганин да шмърка?
И защо са я поръчали?
Политически поръчано убийство. Вероятно не си следил събитията около една строителна фирма, пряко свързана с ГЕРБ точно в онзи момент.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- Drunken_Master
- Контакти:
Циганите на сапун, турците на веро
bubka написа:Политически поръчано убийство. Вероятно не си следил събитията около една строителна фирма, пряко свързана с ГЕРБ точно в онзи момент.
Стига с вашите теории на конспирацията... Обикновено убийство в Русе, при което за огромно съжаление си отиде едно младо и красиво момиче. Нали говорих с най-добрият и приятел, както ви написах по-рано. Циганора бил толкова надрусан, че след като я изнасилил и наврял прашките в...
Просто поради политиката на България след 1989-а, мангалите у нас станаха "безсмъртни" и "недосегаеми". Основният виновник между другото е Европейския съюз, понеже с техните ш*бани евроатлантически ценности ни е*аха майката. През 2014-та дори ни заплашиха, ако се държи настрана ДПС от управлението на страната. Помня, че мръсният рязан карабинер Лютви Местан не спираше да лее жлъч наляво-надясно по медиите използвайки термини като "антиевропейско съглашение"...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".

Drunken_Master написа:pomiqrat написа:Той на всички избори се кандидатира. Не знам как стигнаха до заключението, че бил наркобос навремето.
Ще гласуваш ли за него на кметските избори...?![]()
На нашия кмет му направиха майдан...любовници ала-бала. Иначе поне завършиха булевард Придунавски. Изпозатвориха всички заведения там... Само Тераса остана непокътната...
Никога не съм гласувал за кмет. В 12 клас гласувах за АТАКА и това беше гласуването ми за цял живот. После с невалидна бюлетина. Последните години и с невалидна бюлетита не ходя.
Кмета го смениха, защото видяха общественото мнение за десетте му години некачествени ремонти и пробват дали ще мине номера с друг. А големият проблем е Нунев. Вероятно всеки град си има един такъв.
Дали са го завършили ще разберем март месец, когато снежко се разтопи. Юни месец отидохме да се разходим по ремонтирания кей. Все още беше разкопан

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
bubka написа:pomiqrat написа:metodito написа:И аз не смятам, че убийството ѝ е случайно. Мангалът може да е физическия убиец, но... Не го вярвам просто. Едва ли е случайно, че и "Репортери без граница" не го вярват.
Тоя циганин да шмърка?
И защо са я поръчали?
Политически поръчано убийство. Вероятно не си следил събитията около една строителна фирма, пряко свързана с ГЕРБ точно в онзи момент.
Следил съм ги. Не ми е ясно каква е връзката между нея и фирмата. Хората ги даваха по националните телевизии и Диков. По телевизията с 2 хил. зрителя преразказваха вече казаното.
- metodito
- Контакти:
pomiqrat написа:bubka написа:pomiqrat написа:metodito написа:И аз не смятам, че убийството ѝ е случайно. Мангалът може да е физическия убиец, но... Не го вярвам просто. Едва ли е случайно, че и "Репортери без граница" не го вярват.
Тоя циганин да шмърка?
И защо са я поръчали?
Следил съм ги. Не ми е ясно каква е връзката между нея и фирмата. Хората ги даваха по националните телевизии и Диков. По телевизията с 2 хил. зрителя преразказваха вече казаното.
Не с фирмата. И Биволъ тръбяха за тази фирма от година поне преди да се появи в "ефира".

По кои национални телевизии са ги давали, човек? И в кои главни медии въобще?
- Drunken_Master
- Контакти:
Дебелия
Гледам единствено и само Сашо Диков. В баскетболната секция съм писал нееднократно, че сегашните медии са подлоги на властта. Просто 95% от тях са собственост на Пеевски и Бойко. Един Антон Хекимян в едночасово интервю с РазБойко, нито веднъж не му зададе въпрос за корупция. По съвсем друг начин се държеше, обаче с Елена Йончева, като натъртваше по триста пъти въпроса, дали е имала офшорни сметки с Цветан Василев. Ебахти двойният аршин... Никой например не потърси сметка на Вежди Рашидов за думите му по наш адрес, че ни нарече "циганската държава". Може и да има резон в думите му, ама е недопустимо за един министър на културата, да плещи подобни глупости и то в национален ефир.
Никой освен Сашо Диков не разчовърка темата и за къщата на курвата на Бойко в Барселона, нито че Владо Горанов живеел в апартамент собственост на братята Домусчиеви. Милен Цветков пък беше свален от ефир, понеже направи предаване за острова на Тиквата.
Не случайно вечният слагач на всички власти - Емил Кошлуков пое юздите на БНТ. От месеци се говореше, че е човек на Пеевски. Тоя Кошлуков до преди години се изкарваше дисидент, а всъщност е бившо ченге. Дисидент е долу-горе, колкото и Константин Тренчев а.к.а. Агент Павлов.
А това, че Виктория била убита от ГЕРБ е пълна глупост. Аз живея в Русе от десет години и дори не съм знаел, че съществува подобна русенска телевизия. Много му дреме на Бойко за безизвестна журналистка от Русе, която прави разследване на далаверите им, а телевизията се гледа средно от двадесет пенсионера... Абсурдно е !
Никой освен Сашо Диков не разчовърка темата и за къщата на курвата на Бойко в Барселона, нито че Владо Горанов живеел в апартамент собственост на братята Домусчиеви. Милен Цветков пък беше свален от ефир, понеже направи предаване за острова на Тиквата.
Не случайно вечният слагач на всички власти - Емил Кошлуков пое юздите на БНТ. От месеци се говореше, че е човек на Пеевски. Тоя Кошлуков до преди години се изкарваше дисидент, а всъщност е бившо ченге. Дисидент е долу-горе, колкото и Константин Тренчев а.к.а. Агент Павлов.
А това, че Виктория била убита от ГЕРБ е пълна глупост. Аз живея в Русе от десет години и дори не съм знаел, че съществува подобна русенска телевизия. Много му дреме на Бойко за безизвестна журналистка от Русе, която прави разследване на далаверите им, а телевизията се гледа средно от двадесет пенсионера... Абсурдно е !

Вчера, обаче излиза и друга версия за отстраняването ми от главния скаут- спортен директор-изпълнителен директор-старши треньор-доктор или като човек, който разбира от всичко- Стойчо Стоилов, че аз съм съветвал Люпко Петрович за състава!

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс