NOMER14 написа:Май до гола бяхме - владеенето на топката се обърна 58 към 42 процента за Разград.
75 на 25
9 на 1 корнера
0:2 за Улвс
Човек статистика мач не печели!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
NOMER14 написа:Май до гола бяхме - владеенето на топката се обърна 58 към 42 процента за Разград.
icemanbg33 написа:SANSIRO7 написа:Dani Kiki написа:Добре де... Никой ли не видя, че имаше играч на Лудогорец в засада, който натисна Рейш и не му позволи да изчисти добре топката? Явно Кабаков и дружките му са добре подковани и няма да позволят случайности.
Аз гледам на телефона, ама и на мен така ми се видя.
Кешеру не беше в засада. Редовен си е гола.
ralka_levskarka написа:W84me написа:1914.1902 написа:И защо точно сега пишете , че шампиона е ясен .
Нещо друго ли сте очаквали?
Е сега съвсем явно се вижда, че отдясно сме гола вода с половин отбор. Я ги вижте как гледат Чибота при гола им![]()
Аз това съм го написала от преди една камара време, ама някои от нашите са в страната на романтиката и си мислят, че без трансфери можем да станем първи и като им кажеш нямаме алтернатива в защита и те ти викат "недей плю"
bilyaletdinov написа:koisa написа:Като оставим настрана, че Лудогорец не си дават много зор, то разликата в резултата идва от това, че те си вкараха положението, а ние стреляме във вратаря и аут.
Ние имаме ли някакво полужение освен онзи анемичен удар на Нашименто? Всичко останало идва от статични положения. Дано вкараме от корнер или фаул. До момента всяваме смут от статичните положения. Много коректен мач до момента. Лудогорец без провокациите и селските изпълнения на Моци и Дяков са доста по-приятни за гледане.
miro_rz написа:NOMER14 написа:Май до гола бяхме - владеенето на топката се обърна 58 към 42 процента за Разград.
75 на 25
9 на 1 корнера
0:2 за Улвс
Човек статистика мач не печели!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта