Ефбет лига 12 кръг/ ЦСКА-Витоша / 05.10.2019 / 20:00 ч. 3:0 FT
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ефбет лига 12 кръг/ ЦСКА-Витоша / 05.10.2019 / 20:00 ч.
На Алито определено не му се ходи в Китай. 

trokadero_ написа:Уотт .
Чакаме Любо Пенев
.....................................................
Колко пъти си тръгва и се връща?
Не си ли размениха някои любезности последния път с ГГ и ръководството?
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016
- trokadero_
- Контакти:
BEROE_StZ написа:trokadero_ написа:Уотт .
Чакаме Любо Пенев
Мисля , че не .
trokadero_ написа:BEROE_StZ написа:trokadero_ написа:Уотт .
Чакаме Любо Пенев
Мисля , че не .
............................................
В темата "Всекидневна" коментират точно това.
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016
-
- Контакти:
Юрич се включи не лошо,Соу може и да седне малко на пейката.За мен играч на мача беше Кери.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
peliforewer написа:Юрич се включи не лошо,Соу може и да седне малко на пейката.За мен играч на мача беше Кери.
Юрич ще го видим, за сега определено не е готов с игрова форма(разбираемо), но мен ме притеснява Пинто, който влезе и развали играта.
Витоша е аутсайдерът в ППЛ, абсолютен слабак. Головете станаха общо взето след грешки на гостите, малка беше креативността на нашите футболисти. Както обикновено не се движехме достатъчно, не се откривахме в свободни пространства, значителна част от пасовете бяха през човек, съответно пресечени.
На Алито вярно не му се ходи в Китай, с лекота пропуска от чисти позиции.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
-
- Контакти:
goshev написа:peliforewer написа:Юрич се включи не лошо,Соу може и да седне малко на пейката.За мен играч на мача беше Кери.
Юрич ще го видим, за сега определено не е готов с игрова форма(разбираемо), но мен ме притеснява Пинто, който влезе и развали играта.
Ако е вярно това че Стойчо Стоилов е казал пред феновете че Пинто е оглавявал група от 6-7 футболисти които бойкотирали Любо Пенев,то Стоилов е взривил обстановката в отбора и се е опитал да прехвърли топката от неговата несъстоятелност при футболистите.Защо като е имало бойкот не са се взели мерки от ръководството и футболистите поставени на място,ами се допуска нов сапунен сериал в който главно действащо лице ще е Любо Пенев ако е вярно че ще го връщат и като го знаем какъв характер е ще хвърчат Пинто и пинтовци от ЦСКА.Това обяснява и слабото включване на Пинто в мача.
W84me ( Блатер) ..
-
- Контакти:
Mitata написа:Витоша е аутсайдерът в ППЛ, абсолютен слабак. Головете станаха общо взето след грешки на гостите, малка беше креативността на нашите футболисти. Както обикновено не се движехме достатъчно, не се откривахме в свободни пространства, значителна част от пасовете бяха през човек, съответно пресечени.
Нещо различно разбираме футбола с теб,да Витоша са аутсайдер но играят прилично и това сигурно им е най-голямата загуба за сезона,футболистите на ЦСКА за първи път този сезон тръгнаха да търсят гола още от първата минута,в мачовете досега бяха вкарали 2 гола през първото полувреме ,а само днес 3.Освен това за първи път този сезон видях нашите футболисти да си подават в атака,а не да играят индивидуално ,благодарение на Кери статичните положения също започват да стават опасни за противниците ни.Минус бяха пропуските на Соу,не е сериозно да си основен централен нападател на ЦСКА и да изпускаш такива положения.Креативността и пасовете през човек ще се въздържа да коментирам

W84me ( Блатер) ..
-
- Контакти:
Срещу "Витоша" Бистрица, няма какво да се коментира ! Пас ! Ще коментирам след гостуването ни в Пловдив, срещу Локомотив. Дано да мога да коментирам позитивно !
Велик ЦСКА !