efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , Неделя

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
112
39%
Х
52
18%
2
124
43%

Общо гласове: 288

krumeto
Контакти:

Re: efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , Неделя

Мнениеот krumeto » 03 окт 2019 23:14

blue avalanche написа:
krumeto написа:
SilentKiller написа:
blue avalanche написа:Изобщо не става въпрос какво е щял да направи Левски на мястото на Лудогорец! Става въпрос какво ще направи луноходния Лудогорец срещу нас!

Ще видиш в неделя. Имай малко търпение... :lol:

Ще види, ама ще се скрие или ще търси оправдания със съдии! :?

Кога съм се оправдавал със съдиите, бе?
Я, покажи! :o

Изчакай, има време.
Дано един от централните ви защитници направи и кабака да бутне една дузпа. :)
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 окт 2019 23:16

SilentKiller написа:Тоя дето наричаш "Мърс..." играе и вкарва за България бе малоумник, че даже и ни донесе една победа в Лисабон. Това че си имаш любими отбори/играчи не означава че трябва да обиждаш други, които нямат честта да играят за любимия ти отбор. Ебати захлупения екземпляр... :roll:

И кво сега? Да му лъскам обувките ли?
Що не играе за Родината си? Щото на Родината му не ѝ пука за Мърсолиньо!
А това, че такива като него играят за България показва само колко сме зле. И нищо повече!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 окт 2019 23:18

krumeto написа:
blue avalanche написа:
krumeto написа:
SilentKiller написа:
blue avalanche написа:Изобщо не става въпрос какво е щял да направи Левски на мястото на Лудогорец! Става въпрос какво ще направи луноходния Лудогорец срещу нас!

Ще видиш в неделя. Имай малко търпение... :lol:

Ще види, ама ще се скрие или ще търси оправдания със съдии! :?

Кога съм се оправдавал със съдиите, бе?
Я, покажи! :o

Изчакай, има време.
Дано един от централните ви защитници направи и кабака да бутне една дузпа. :)

Какво да чакам, гадателю? Нали каза, че ЩЕ се оправдавам със съдията?
Изображение
Като си много ербап, покажи кога съм го правил.

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 03 окт 2019 23:20

Ако играеше за Левски дали щеше да го наричаш Мърсолиньо ? Затова написах колко си захлупен. Това ме подсеща за ония псевдо-нацита дето обиждат на расистка основа негрите в другите отбори, но за своите собствени викат - щом играят за нас са от "добрите негри" и не сме против тях. :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 окт 2019 23:26

Като си много отворен, покажи ми ЕДИН мой пост, в който се радвам, че пишман-бразилци играят за България! Разните му там Вандерсони-мандерсони!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 03 окт 2019 23:28

miro_rz написа:
Sardukar написа:Релакс! Перфектно време да играем с тях. Повярвали са си супер много, но мача с нас няма да има нищо общо с тези, които те са играли в ЕКТ! : )

Те Интер си повярваха ама Юве се надяваш да ги бие нали?

Не се надявам, убеден съм. Нали съм фен, това ми е "работата"
Левски има аргументи да затрудни Лудогорец, дори сега на някои хора това да им звучи смешно.
Аз лично очаквам солидно представяне от наша страна, дори на края резултата да не е оптимален. Със сигурност нагласата ми е за победа!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

vladu
Контакти:

Мнениеот vladu » 03 окт 2019 23:29

SilentKiller написа:Ако играеше за Левски дали щеше да го наричаш Мърсолиньо ? Затова написах колко си захлупен. Това ме подсеща за ония псевдо-нацита дето обиждат на расистка основа негрите в другите отбори, но за своите собствени викат - щом играят за нас са от "добрите негри" и не сме против тях. :lol:

Избиват го комплексите, не виждаш ли? Такива играчи всеки мечтае да кма в отбора си, като не са в неговия отбор , значи не са никакви

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 окт 2019 23:35

vladu написа:
SilentKiller написа:Ако играеше за Левски дали щеше да го наричаш Мърсолиньо ? Затова написах колко си захлупен. Това ме подсеща за ония псевдо-нацита дето обиждат на расистка основа негрите в другите отбори, но за своите собствени викат - щом играят за нас са от "добрите негри" и не сме против тях. :lol:

Избиват го комплексите, не виждаш ли? Такива играчи всеки мечтае да кма в отбора си, като не са в неговия отбор , значи не са никакви

Още един ясновидец... Кога съм искал Мърсолиньо в Левски?
Теб какво те "избива", че си в ТОЗИ подфорум? Бягай да празнуваш победата на "кореняк българчетата" Ренан, Мърсолиньо и Вандерсон!
Не знам рязана карабина ли си, българин ли си, но ТЕЗИ НЕ СА мои "сънародници" и НИКОГА няма да бъдат! Пък ти ходи и им лъскай обувките! Кой ти пречи?

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 03 окт 2019 23:50

Sardukar написа:
miro_rz написа:
Sardukar написа:Релакс! Перфектно време да играем с тях. Повярвали са си супер много, но мача с нас няма да има нищо общо с тези, които те са играли в ЕКТ! : )

Те Интер си повярваха ама Юве се надяваш да ги бие нали?

Не се надявам, убеден съм. Нали съм фен, това ми е "работата"
Левски има аргументи да затрудни Лудогорец, дори сега на някои хора това да им звучи смешно.
Аз лично очаквам солидно представяне от наша страна, дори на края резултата да не е оптимален. Със сигурност нагласата ми е за победа!

Естествено, че можете. За това гледаме и подкрепяме, аз дори споменах и мача с гола на черния ЦЗ в Разград (не му помня името)!
За мен мача е Х с идеята някой да не победи, преди две години в Разград за 7 дни играхме с Вас, Брага и ЦСКА. В първия бихме, втория Х и за третия нямахме сили и паднахме. Фактора умора е голям!
Изображение

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 04 окт 2019 01:58

Извинявай приятел, че се намесвам в спора ви, ама виждал ли си скинар да поздравява негър и да му се кефи?
Аз видях един такъв от агитката на Локо Пд, когато при тях играеше Джайеййооба, или както се казва там щото съм чул, че в Китай кръщавали децата си, като пуснат една тенджера от един баир да се търкаля и докато спре, квото издрънчи това е името на детето, та въпросния Джей...йо...ба, вкара гол и отиде при агитката на Локо, а един скинар се беше провесил на оградата в опита си да го целува, но няма лошо, това е глобалния интернационализъм.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “Левски”