efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , Неделя

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
112
39%
Х
52
18%
2
124
43%

Общо гласове: 288

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: efbet Лига: Лудогорец (Разград) - Левски (София) , Неделя

Мнениеот blue avalanche » 03 окт 2019 21:56

SilentKiller написа:Лудогорец е на светлинни години пред всички останали в България, не знам какво се залъгвате. Играят ли сериозно, няма лабаво. Вижда се Купата на България как я отебават всеки сезон и не са я печелили 5 години, така че шанса е просто да отпишат мача, което в този етап на сезона и съотношението в точките е изключено. :lol:

Лудогорец е на 1 точка пред нас и не можаха да бият разбитата команда на Тирето. Даже гол не можаха да им вкарат. Сигурно са играли несериозно...
Абе, тез що си уволниха треньора? Като са на светлинни години?

goshopileto

Мнениеот goshopileto » 03 окт 2019 21:57

blue avalanche написа:Не знам колко "яки" са Лудогорец, ама с човек повече да падаш с 3-0 ми говори колко "яки" са Ференцварош.
Ивинявам на тези, дето въздишат по Лудогорец, но ще ви разочаровам. ДАЖЕ Славия няма да паднат с толкова. Нито, пък, Етър...
Ако ви слуша човек, ще излезе, че ние трябва ВСЕКИ мач да падаме от Лудогорец с по 3-0. Минимум... Глесам, обаче, статистиката и...о, Боже... Ние сме ги БИЛИ. Тези същите "милионери"...

Лавина, по твоята логика Левски ще млати ЦСКА Москва и Ференцварош където и когато ги срещне. Не за друго, а само защото е побеждавал Лудогорец, а и тия два отбора не са нещо особено, след като някакъв Лудогорец ги размаза.
[rimg]https://a.radikal.ru/a15/2002/e5/6301ddc0a894.gif[/rimg]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 03 окт 2019 22:00

Мач с мач не си прилича са казали хората... Това, че Лудогорец са смачкали Цска Москва и Ференцварош не означава, че ще смачкат и нас. 8-)
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 окт 2019 22:02

goshopileto написа:
blue avalanche написа:Не знам колко "яки" са Лудогорец, ама с човек повече да падаш с 3-0 ми говори колко "яки" са Ференцварош.
Ивинявам на тези, дето въздишат по Лудогорец, но ще ви разочаровам. ДАЖЕ Славия няма да паднат с толкова. Нито, пък, Етър...
Ако ви слуша човек, ще излезе, че ние трябва ВСЕКИ мач да падаме от Лудогорец с по 3-0. Минимум... Глесам, обаче, статистиката и...о, Боже... Ние сме ги БИЛИ. Тези същите "милионери"...

Лавина, по твоята логика Левски ще млати ЦСКА Москва и Ференцварош където и когато ги срещне. Не за друго, а само защото е побеждавал Лудогорец, а и тия два отбора не са нещо особено, след като някакъв Лудогорец ги размаза.

По моята логика, когато излязат срещу нас няма НИКАКВО значение дали са били ЦСКА М с 10-0 и Ференцварош с 8-0.
Сега разбра ли моята логика или пак да ти я обясня?
По ТВОЯТА логика излиза, че изобщо не ни трябва да пътуваме до Разград. Че НИКОЙ отбор от Първа лига не трябва да пътува до Разград.
Сега, аз правилно ли разбрах ТВОЯТА логика?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 окт 2019 22:09

Абе, само да попитам:
Тези Ференцварош не изгермечиха ли КОСМИЧЕСКИЯ, СВЕТЛИННИЯ ИЗНЪНЗЕМНИЯ Лудогорец в МНОГО ПО ВАЖНИЯ мач от кв. за ШЛ?
Или греша? Може би паметта ми изненерява? Или Лудогорец сега имат някакви космически играчи?

goshopileto

Мнениеот goshopileto » 03 окт 2019 22:10

blue avalanche написа:
goshopileto написа:

По моята логика, когато излязат срещу нас няма НИКАКВО значение дали са били ЦСКА М с 10-0 и Ференцварош с 8-0.
Сега разбра ли моята логика или пак да ти я обясня?
По ТВОЯТА логика излиза, че изобщо не ни трябва да пътуваме до Разград. Че НИКОЙ отбор от Първа лига не трябва да пътува до Разград.
Сега, аз правилно ли разбрах ТВОЯТА логика?

Не, мачът може да завърши по три начина, но да кажеш, че Ференцварош не са никакъв отбор, защото са паднали от Лудогорец е малко неуместно. Като знам как излизате вие в подобни мачове ще е по-добре да си пазят краката лудите. Дори Блатер вече предложи да ги наритате, за всеки случай. Иначе сте ги побеждавали и в Разград, и в София, но....мач с мач не си приличат.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 03 окт 2019 22:10

Лавина, що се заяждаш с хората?
Ами играят красиво, резултатно и това е!
Ако тирето направят два такива мача, ще се пеят песни 50 години след това!
Ако ние ги направим-ще сме горди с отбора си!
Тези го правят, пляскат с ръце и продължават напред. Поздравления, за което!
Ние отиваме да ги бием. Дали ще стане-друг въпрос. Аз мисля, че ще стане, но това е без значение.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 окт 2019 22:16

sin4ec написа:Лавина, що се заяждаш с хората?
Ние отиваме да ги бием. Дали ще стане-друг въпрос. Аз мисля, че ще стане, но това е без значение.

Аз пак да попитам:
Къде беше тая "красива игра" срещу СЪЩИЯ Ференцварош в ШЛ? Когато беше по-важно?
Или сега им дойде...бабаитлъка?

goshopileto

Мнениеот goshopileto » 03 окт 2019 22:19

blue avalanche написа:
sin4ec написа:Лавина, що се заяждаш с хората?

Аз пак да попитам:
Къде беше тая "красива игра" срещу СЪЩИЯ Ференцварош в ШЛ? Когато беше по-важно?
Или сега им дойде...бабаитлъка?

Където беше и вашата срещу Апоел Ларнака.

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 03 окт 2019 22:21

blue avalanche написа:Абе, само да попитам:
Тези Ференцварош не изгермечиха ли КОСМИЧЕСКИЯ, СВЕТЛИННИЯ ИЗНЪНЗЕМНИЯ Лудогорец в МНОГО ПО ВАЖНИЯ мач от кв. за ШЛ?
Или греша? Може би паметта ми изненерява? Или Лудогорец сега имат някакви космически играчи?

И какво от това като после отпаднаха, това отстраняване на Лудогорец не им донесе влизане в групите на ШЛ, а отново се нахендриха на тях, и сега отнесоха шамарите с човек повече на терена. През юли както победиха минимално, така можеха и да загубят при друго стечение на обстоятелствата. Сега се видя че са доста по-слаби от Лудогорец, когато и нагласата на лудите е съвсем друга с Генчев начело. :roll:
Последна промяна от SilentKiller на 03 окт 2019 22:23, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”