ЛЕ, Групова фаза | 2-ри кръг | Ференцварош - Лудогорец | 03.10.2019г. | 0:3 |
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: ЛЕ, Групова фаза | 2-ри кръг | Ференцварош - Лудогорец | 03.10.2019г. |
Айде бе валидола ми свърши! 

Ами какво да кажа...малко си повтарям коментара след мача ви с ЦСКА М, но...
Поздравления!
Страхотен футбол, скорост, физическа мощ. Ференцварош е тотално надигран и унизен на собствен терен.
Излизането от групата е на ръка разстояние. Дерзайте!
И дупе да ви е яко в неделя!
Поздравления!
Страхотен футбол, скорост, физическа мощ. Ференцварош е тотално надигран и унизен на собствен терен.

СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
Днеска има ли фенове на Тирето в публиката на унгарците?
А, чакай, забравих, че те играят с Еспаньол.

"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
sin4ec написа:Ами какво да кажа...малко си повтарям коментара след мача ви с ЦСКА М, но...
Поздравления!
Абе може и да биете. Помня един гол на една чернилка в 5та минута в Разград. Беше ЦЗ и така би бихте.
Ти кажи чесно не поркаш ли докато ни гледаш мачовете?

Няколко неща са феноменални в този мач:
Лудогорец
Голът на Лукоки
Голът на Форстър
Вторият гол на Форстър
Публиката на Ференцварош
Станислав Генчев
Еваларка, счупете и Еспаньол и се класирайте дайба и тоя път си подобрете рекорда, стигнете 1/4 финал поне и тогава отпадайте.
Лудогорец

Голът на Лукоки

Голът на Форстър

Вторият гол на Форстър

Публиката на Ференцварош

Станислав Генчев

Еваларка, счупете и Еспаньол и се класирайте дайба и тоя път си подобрете рекорда, стигнете 1/4 финал поне и тогава отпадайте.
miro_rz написа:Ти кажи чесно не поркаш ли докато ни гледаш мачовете?
Що трябва да поркам?

В интерес на истината лигавя тука едно кило бяло вино, и то щот мойта направила хубаво мезе. Но съм доникъде с материала...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
-
Рано е да се хвали все още Станислав Генчев, просто нагласата на отбора е друга с новия треньор. Но това не е гаранция, че юли щеше да бъде отстранен Ференцварош ако Генчев беше треньор, а не Валеканото. 

- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Според мен много по-добър мач сравнено с този срещу ЦСКА (Москва). По-малко грешки в защита. По-добра ефективност пред гола, макар да не липсваха пропуски. Игра до дупка, приспособяване към новата ситуация с 10 човека, само Кешеру по навик забравяше чат пат че трябва да се защитават.
Унгарците... играха си както преди, ама срещнаха сякаш друг противник и бяха дотам. Натиснаха второто полувреме, Лудогорец оцеля и при първи излаз ги нокаутира.
Само едно в играта на Лудогорец намирам за слабо днес: Баджи. Тоя има страх да погледне напред, ако ще за да изрита топката. По скоро ще върне рисково назад отколкото да ритне тая топка в другата половина.
Унгарците... играха си както преди, ама срещнаха сякаш друг противник и бяха дотам. Натиснаха второто полувреме, Лудогорец оцеля и при първи излаз ги нокаутира.
Само едно в играта на Лудогорец намирам за слабо днес: Баджи. Тоя има страх да погледне напред, ако ще за да изрита топката. По скоро ще върне рисково назад отколкото да ритне тая топка в другата половина.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
- rebelheartous
- Контакти:
Важното е, че си отмъстиха за едната унгарска загуба. И то го направиха по един начин, по който български отбор не съм виждал да го прави. Сега остава да отмъстят и за втората. Дори не допуснаха гол, представяте ли си? Цяло второ полувреме с човек по-малко. Просто си разцъкваха колкото да свърши времето и се бяха прибрали отзад. И въпреки това не допуснаха гол, нещо толкова рядко и почти невъзможно за наши тимове.
ЦСКА (Москва) според мен ще завършат последни в групата. А уж те бяха 1-ва урна, а Лудогорец 4-та.
ЦСКА (Москва) според мен ще завършат последни в групата. А уж те бяха 1-ва урна, а Лудогорец 4-та.
sin4ec написа:miro_rz написа:Ти кажи чесно не поркаш ли докато ни гледаш мачовете?
Що трябва да поркам?![]()
В интерес на истината лигавя тука едно кило бяло вино, и то щот мойта направила хубаво мезе. Но съм доникъде с материала...
За празниците съм в Разград да ти пратя истиснко бяло вино от провинцията!?