Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот delqnski47 » 03 окт 2019 15:37

ivo55 написа:Толкова е просто, Манджукови просто нямаха пауъра да издържат ЦСКА и да покрият дълговете.

Което и Гриша Ганчев и Васил Божков отказаха.

А след боклуците ЦСКА вече бе в режим, че не се знаеше колко се дължи и на кого. Само изскачаха най-различни нови неосчетоводени задължения.

И покрай лицензирането и мъките се разсърдиха, че Лупи все пак и с огромно закъснение дал част от забавените заплати на Стойчо Младенов. Който за разлика от играчите не беше получавал нито една стотинка. Разсърдиха се, че тоя нахалник не проявил чувство за лоялност в трудния момент и не продължил да работи абсолютно безплатно, а приел само частично безплатно да бачка. Колко нагло.

Само дето Стойчо Младенов в чужбина - в Египет, при арабите, в Казахстан, взема в ПЪТИ повече. И тогава от лоялност отказа оферти за много повече. Ако някой не си дава сметка, България е много бедна държава на фона на всяка държава в региона, камоли на държавите с петрол и газ. Много ме разсмива и дразни едновременно като чета как Младенов сцепил от кражби ЦСКА и го съсипал в период на безпаричие. Което се доказвало с това, че Лупи по банков път му изплатил няколко от забавените му трудови възнаграждения. Е честно, това е уникална безсмислица.

Не е толко ''просто'',защото НИКОЙ не е имал пауъра да издържа тогава ЦСКА,не само Манджукови.Защо,ще разбереш по-надолу.
Може и да са нямали пауъра,но по тяхно управление се крепеше положението чисто финансово като заплати.След напускането им стана рязкия трус надолу,защото и пари за заплати спряха да се дават.Тва не е нужно да съм говорил с Манджуков или който и да е за да го разбереш,защото точно така беше.Ако си забравил,виж назад във времето хронологията какво и как стана.Мога обаче да ти кажа кога решава Старшия да спре с парите.Точно след мача с Локо Сф,който там паднахме ли кво стана,не помня.И,да,те нямат пауъра да го издържат за много време и за тва Младшия е молил Божков,Ганчев,Домуса и кой ли не за помощ,но всички са го отрязали като втория го е направил ''условно'',а и е бил най-амбициозният и най-сериозният..Все пак,както той ми каза,''Всяка сутрин кат ставах и знаех че трябва да дам 50 бона''.Нормално,все пак някои невероятни цесекари си имат тлъсти заплати и трябва и на тях да им се плаща.И не само на тях,но и на родата.Процентът от заплатите на футболистите явно не са стигали.Това е положението.Добавяме,респективно разбира се,и нелепите задължения.
Нищо против бат Стою,даже го искам на ''Армията''.Но това,което той правеше на ''Армията'' преди,надали ще му се получат сега тук при изпечения строител на къщичка за пиленца.И точно поради тая причина може и да не дойде на ''Армията'',но ако дойде...ще е за кратко.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 03 окт 2019 15:57

Казах ти и одеве, с тези глупости просто ставаш още един в хора на клюкарките.

Че Стойчо Младенов е крадец за Вас се доказва от това, че са му преведени няколко от неговите заплати.
А че Младенов взема проценти от заплатите на играчите се доказва от интервю на едно много просто и вечно недоволно момче, на което обаче не му е искан процент и не е двал такъв.
Е какво да ти кажа, щом се опираш на подобни глупости... дерзай си и тва е. Всеки според акъла си.

Няма мръсни думи. Има мръсни хора.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 03 окт 2019 16:14

Dust написа:
trokadero_ написа:
Red_Neck написа:Що го мислите, ..... нали и без това, .... уж...... СС реди състава ;)

Стоилов ако има чест и той да се маха до края на седмицата.

Стоилов заема ли изобщо някакъв пост в ЦСКА-София, че да се маха?

Няма значение заема ли, не заема ли! ... и да не заема - пак да се маха! :)
... деева и македонския ментак, .... как не можа един читав за без пари да намери!
Само се чуди как да окраде Джуджака и каква далавера да завърти на негов гръб.
На 2 магарета сено не може да раздели, ама Микреница е толкоз тъп, че не се усеща и го държи вече 15-16 години.
100% го държи с някакви компромати, .... друго обяснение няма.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 окт 2019 16:18

ivo55 написа:Казах ти и одеве, с тези глупости просто ставаш още един в хора на клюкарките.

Че Стойчо Младенов е крадец за Вас се доказва от това, че са му преведени няколко от неговите заплати.
А че Младенов взема проценти от заплатите на играчите се доказва от интервю на едно много просто и вечно недоволно момче, на което обаче не му е искан процент и не е двал такъв.
Е какво да ти кажа, щом се опираш на подобни глупости... дерзай си и тва е. Всеки според акъла си.

Не е ''крадец''.Тва,че обича себе си и се интересува само от себе си и парите над всичко не го прави ''крадец''.Даже не го прави никакъв ''престъпник''.Прави го нещо друго,но не ''крадец'' и ''престъпник''.Знаеш ли Любо като дойде да довърши сезона го е направил безплатно без да е взимал никва заплата,защото е знаел какво е положението на клуба.Бат ти Стою знаеш ли тва кога ще го направи......? :mrgreen: Единствените,които са показали съпричастност от кредиторите са.... Марто Петров и Чичо ти Митко + още един двама,но им забравих името като ми ги изреди Ивайло.Респективно към кредиторите добавям и Любо,защото той не взе там 3-4 заплати ли колко му се полагаха,но името му го няма никъде официално,защото той доброволно е приел.
В общи линии можеш сам да си отговориш на въпроса що Гришата не взима бат ти Стою за треньор,а взима Едуард Йорданеску,Христо Янев,бачо Стамен,Дедо и т.н. Нещата са прости и ясни,но ти отказваш да ги приемаш,а аз ти давам безплатна информация,дет нема я прочетеш никъде по медиите...
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 03 окт 2019 16:23

Бат Стою няма да изкара и 6 месеца с толкоз директори над него, ..... с много хора трудно се дели ;)

ГГ да дава 100 бона на Крюшу и да взима Акрапович.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 03 окт 2019 16:26

Абе аз съм влизал 5-6 пъти в нашия музей , ама до сега пари не са ми искали. Имаме ли вход?
На милиционерите им искат по 7 лева за новия музей.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 03 окт 2019 16:41

gihuelo написа:Абе аз съм влизал 5-6 пъти в нашия музей , ама до сега пари не са ми искали. Имаме ли вход?

Не.
Sofia.

SLAP
Контакти:

Мнениеот SLAP » 03 окт 2019 16:46

gihuelo написа:Абе аз съм влизал 5-6 пъти в нашия музей , ама до сега пари не са ми искали. Имаме ли вход?

И на мен не са ми искали никога.
Колкото до агентите, той техния музей от бизнесмени е правен, нормално е да има вход. Бизнес с пари се прави..
Е и с маркетинг, като този " В новия музей на Левски има документ доказващ, че клуба е създаден през 1911 година".

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 03 окт 2019 17:04

delqnski47 написа:
ivo55 написа:Казах ти и одеве, с тези глупости просто ставаш още един в хора на клюкарките.

Не е ''крадец''.Тва,че обича себе си и се интересува само от себе си и парите над всичко не го прави ''крадец''.Даже не го прави никакъв ''престъпник''.Прави го нещо друго,но не ''крадец'' и ''престъпник''.Знаеш ли Любо като дойде да довърши сезона го е направил безплатно без да е взимал никва заплата,защото е знаел какво е положението на клуба.Бат ти Стою знаеш ли тва кога ще го направи......? :mrgreen: Единствените,които са показали съпричастност от кредиторите са.... Марто Петров и Чичо ти Митко + още един двама,но им забравих името като ми ги изреди Ивайло.Респективно към кредиторите добавям и Любо,защото той не взе там 3-4 заплати ли колко му се полагаха,но името му го няма никъде официално,защото той доброволно е приел.
В общи линии можеш сам да си отговориш на въпроса що Гришата не взима бат ти Стою за треньор,а взима Едуард Йорданеску,Христо Янев,бачо Стамен,Дедо и т.н. Нещата са прости и ясни,но ти отказваш да ги приемаш,а аз ти давам безплатна информация,дет нема я прочетеш никъде по медиите...

Всъщност ти не посочи нито един факт! Нито един!

Един бил му казал, друг бил подочул, ама никой (от стотиците му жертви) не излиза да каже "На мен на дата___ ми посика ___ лева, за да___". Все като бабичките - клюкарки. Била чула. Били и казали. Говорило се, че. И най-тъпото - ти си знаел какво мисли какво обича. Е, не знаеш, пак твои "умозаключения". Ташак страшен. Стотици уплашени мъжаги не смеят да проговорят. Щото Младенов може да ги поръча на килърите.

А иначе аз знам защо не е треньор, за разлика от теб - само две причини са. Беше какен и разговорът е приключил със следнити две неща:
1. "Аз имам договор и в не го има клауза с неустойки. И в двете посоки, в зависмост коя страна поиска да се прекрати предсрочно. Ако прецените, свържете се с ръковдството на Кайсар".
2. "Ако ме назначите, аз ще определям кой да играе, кога да се тренира, къде да се тренира, на кой да бъде предложен договор и кой да бъде освободен от отбора. Никога не съм се съгласявал някой друг да ми реди състава, а аз да съм само марионетка, така да знаете".
Без претенции за бюджет за трансфери в милиони, милиарди или билиони. Или за заплата в милиони,милиарди или билиони. Казал е, когато са го попитали, колко вземат той и екипа му, към момента на разговора.

Сам си отговори на кой не му е харесала т.1 и на кой не му е харесала т.2

А после си отговори защо няма фенове на стадиона.
Според мен е, защото на г-на , на който т.2 не му отърва, прави глупости и води некадърни и посредствени футбалери, и начинаещи треньори, откакто дойде Гриша Ганчев и го домъкна и него .

Е, и един на 80г. дет всичко отдавана му е през к.ура и постоянно почерпрен псуваше безобразно всички играчи през цялото време. Друг е въпроса, че аз ако съм печелил КЕШ и трябва да тренирам лица като сегашните играчи на ЦСКА, да не споменавам и лицето Стойчо Атанасов, вероятно освен да ги псувам, ще ги подпукам с некое големо дърво. Преди много години, като попаднеше некой некадърник или мухльо в ЦСКА по погрешка, старите играчи си го побийваха редовно. Докато влезе в час или се махне. Ама сега като всичките са такива, кво да се прави.

Единственото друго изключение си наби камшика и им тегли по една майна, веднага щом разбра, че е взет за марионетка и само, за да потушу напрежението сред феновете, което тогава пак бе ескалирало. Като преди да си бие камшика, се срещна с тарторите на агитката и им каза, че няма как да е марионетка и да му ползват името само за параван,и че са му говорени съвсем други неща, за да дойде, и че не е дошъл заради заплатата.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 03 окт 2019 17:32

Всеки уважаващ себе си клуб цени трудът си, така е по белия свят, защо у нас да е различно?
Бил съм на поне 10 европейски клуб в музеите и навсякъде съм плащал входна такса за посещение.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Върни се в “ЦСКА”