Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Според мен ще избухнем с някой неизвестен румънец за треньор по някое време или нещо от сорта.
Последна промяна от bubka на 03 окт 2019 13:32, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
ivo55 написа:Миланов, за Манджуков и Инджов предлагам първо ти да кажеш какво имаш предвид, за да мога или да се съглася с теб или да коментирам.
А относно "рестото" на Карачанаков какво да кажа? Той не казва, че е давал, или че му е искано "ресто". След като му пропада трансфер в Испания, за който си мечтаел, се разсърдва на Лъчо Танев и подписва с великия Мирчо Димитров. И както е добре известно кариерата му "потръгва". Вече благодарение на агента му (ако още е такъв) играе в поредния гранд след рекорден трансфер. Сещаш ли се кой е този футболен гранд?
Та за "рестото" на Карачанаков мога да кажа само, че е добре, че не го е дал и си го е спестил ... Сега може да го инвестира в учебници, че е умен и начетен точно колкото Гонзо. Иначе, на мен ми е симпатичен като футболист. Аз харесвам точно футболисти със самочувствие и амбиции, които не се плашат от "напечените" мачове.
Иво, Манджуков и Инджов придобиват дружеството посредством заложените акции от Томов срещу паричен заем (няколко милиона), нали така. Значи, хич в дружеството не са липсвали пари. Не казвам достатъчно, но и от малкото може да "цоцаш".
А относно Карачанаков, може и да не е връщал ресто, но от думите му стана ясно, че е практика и посочи конкретни имена - Танев и Стойчо.
Много несериозно човек. Не си футболист все пак. Помисли пак, а.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
- delqnski47
- Контакти:
ivo55 написа:А Ивайло Манджуков му е давал комисонни ли?![]()
Или само има причина да го мрази и клевети![]()
И другата клюкарка. Чакам някой да обясни:
1.Как точно можеш да се "насереш от цоцане" по времето на Лупи?![]()
2. Как хем си се насрал от цоцане в период, когато клубът реално няма пари и няма богати собственици и спонсори, хем ти се налага да чакаш да си получиш голяма част от заплатите?![]()
3. Как точно става това да си откраднеш част от собствените заплати, които не са ти платени и тази кражба да успееш да я извършиш по банков път? Признавам, аз лично по-тъпо нещо за Младенов не съм чел. Това е топ тъпотията. Това е еманация на тъпотата - бил си откраднал част от собствените си трудови възнаграждения. Слава Богу, не успял да "открадне" всичките, та съвсем както си е редно и правилно, все още не си е взел доста от трудовите възнаграждения и чака след фалита да получи нещо от синдичката Дора. Вие като си получавате заплатата по карта, чувствате ли се крадци? И що за наглост да си я крадете цялата, вместо да чакате чинно работодателя ви да фалира.
От тези ли черпиш информация, бе, ахахаха:Досието на Петър Манджуков е по-дебело от „Библията”, от „Война и мир”, от „Престъпление и наказание”, взети заедно. И си мисля дали преди църковното архонтство да се учреди архонтство за „специално, дългогодишно и ползотворно сътрудничество на Държавна сигурност”. Служи в структурите на ДС като секретен сътрудник, агент и нещатен сътрудник от 1974 до 1990 г. с псевдоними Пампоров и Омуртаг/ченгетата го изписват като Омортаг/, вербуват и го ръководят оперативните работници Милан Миланов, Иван Тошков, Георги Ничев, Людмил Пешев, Александър Маринов, Пламен Стайков, Любомир Банков, Венелин Петров и Гьончо Гьоков, които го водят из дебрите на Първо главно управление на ДС, после на Второ главно /II-IХ-V/, създали са му всички възможни справки, картони, картончета, а самият Манджуков–Папморов-Омуртаг оставя хиляди страници донесения, лични дела IА-27477 и работни дела IР-12883 и разбира се доста на брой документи за получени възнаграждения! Агент Пампоров-Омуртаг, въпреки закалката си на здрав и правоверен комунист, още в ония времена не е пропуснал да се възползва от достиженията на свободната пазарна икономика и да получава сериозни суми от оперативните работници, нищо чудно да мине сега, че така е изтощавал ДС икономически. Ченгетата пък стриктно отчитат всякакви разходи, направени за агента, СС или нещатния такъв – основно сметки от почерпки в ресторанти и кафенета, подаръчета, но най-много са разходните документи за плащане на ръка, кеш, в брой и то доста сериозни суми за времето си.
https://faktor.bg/bg/articles/petak-13/ ... -kole-1059
Долна работа, Делянски, долна![]()
Просто ти казвам неща от човек,който някак си не виждам смисъл да ме лъже.
До колкото знам Младенов е прибирал някакъв процент от заплатите на разните там португалци и т.н. Отделно от тва в тоя клуб се е крадяло от какво ли не.Дори и от чорапи....
Колкото и смешно да звучи.
Тва че Манджукови са стари ДС не означава че лъжат.Едното няма нищо общо с другото.Знам само че след тяхното напускане(а аз знам защо напуснаха,ама много много не ми се обяснява.Така и така не мисля че ми вярваш,та няма да се хабя), стана трус в отбора и нямаше кой да плаща заплати....и отидохме във В група.
Сигурен съм че много добре помниш какво стана след като гръмнаха медиите "Манджукови напуснаха ЦСКА".
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
- trokadero_
- Контакти:
Е вие сериозно ли си мислите , че ако дойде Стойчо Младенов ще си прави каквото иска и ще прибира пари под масата от комисионни? Забравете какво е правил едно време , а за да го е правил си представете какво е било - разточителство и игри..Това няма кой да му го позволи ако приеме да се върне.
trokadero_ написа:Red_Neck написа:Що го мислите, ..... нали и без това, .... уж...... СС реди състава
Стоилов ако има чест и той да се маха до края на седмицата.
Стоилов заема ли изобщо някакъв пост в ЦСКА-София, че да се маха?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
ОК, да не говорим за "нероден Петко" и да разлайваме кучетата. Аз лично не вярвам, че ще има каквато и да е промяна поне до зимата. Това, което ни се иска, надали е приоритет на Ганчев.
hydetoshi написа:Венгер е свободен! Навремето в Арсенал каза,че парите са му достатъчно. Може да го вземем,като свободен агент.
Иначе сериозно- този клуб се управлява не с цел да става шампион, а един затворен кръг от хора да паразитират и живуркат, понеже образователният им ценз и мозъчен капацитет не позволяват да се занимават с нищо друго в този живот.
Нещо лошо против Ганчев и Инджов ли имаш, защото това са хората вземащи крайни решения?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.
Толкова е просто, Манджукови просто нямаха пауъра да издържат ЦСКА и да покрият дълговете.
Което и Гриша Ганчев и Васил Божков отказаха.
А след боклуците ЦСКА вече бе в режим, че не се знаеше колко се дължи и на кого. Само изскачаха най-различни нови неосчетоводени задължения.
И покрай лицензирането и мъките се разсърдиха, че Лупи все пак и с огромно закъснение дал част от забавените заплати на Стойчо Младенов. Който за разлика от играчите не беше получавал нито една стотинка. Разсърдиха се, че тоя нахалник не проявил чувство за лоялност в трудния момент и не продължил да работи абсолютно безплатно, а приел само частично безплатно да бачка. Колко нагло.
Само дето Стойчо Младенов в чужбина - в Египет, при арабите, в Казахстан, взема в ПЪТИ повече. И тогава от лоялност отказа оферти за много повече. Ако някой не си дава сметка, България е много бедна държава на фона на всяка държава в региона, камоли на държавите с петрол и газ. Много ме разсмива и дразни едновременно като чета как Младенов сцепил от кражби ЦСКА и го съсипал в период на безпаричие. Което се доказвало с това, че Лупи по банков път му изплатил няколко от забавените му трудови възнаграждения. Е честно, това е уникална безсмислица.
А след боклуците ЦСКА вече бе в режим, че не се знаеше колко се дължи и на кого. Само изскачаха най-различни нови неосчетоводени задължения.
И покрай лицензирането и мъките се разсърдиха, че Лупи все пак и с огромно закъснение дал част от забавените заплати на Стойчо Младенов. Който за разлика от играчите не беше получавал нито една стотинка. Разсърдиха се, че тоя нахалник не проявил чувство за лоялност в трудния момент и не продължил да работи абсолютно безплатно, а приел само частично безплатно да бачка. Колко нагло.
Само дето Стойчо Младенов в чужбина - в Египет, при арабите, в Казахстан, взема в ПЪТИ повече. И тогава от лоялност отказа оферти за много повече. Ако някой не си дава сметка, България е много бедна държава на фона на всяка държава в региона, камоли на държавите с петрол и газ. Много ме разсмива и дразни едновременно като чета как Младенов сцепил от кражби ЦСКА и го съсипал в период на безпаричие. Което се доказвало с това, че Лупи по банков път му изплатил няколко от забавените му трудови възнаграждения. Е честно, това е уникална безсмислица.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
- blue avalanche
- Контакти:
ivo55 написа:Толкова е просто, Манджукови просто нямаха пауъра да издържат ЦСКА и да покрият дълговете.
Щом някой работи без заплати - значи краде. Още не са измислили как се живее без пари. На фотосинтеза.
Това, че някой "отказал оферти" са само вестникарски фишеци и нищо повече. Някой виждал ли ги е тези оферти, че да потвърди?
А това, че Ст.Младенов назначи цялото си семейство на щат в ЦСКА как се обяснява?
Уж нямало пари в клуба, пък никой не бързаше да напусне и си натискаха парцалите. Голяма "лоялност", голямо чудо...