Николай Чипев: Надявам се да радвам великата публика на Локо

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
chgch
Контакти:

Николай Чипев: Надявам се да радвам великата публика на Локо

Мнениеот chgch » 02 фев 2010 19:09

Николай Чипев: Надявам се да радвам великата публика на Локо Пд

Полузащитникът на Локомотив Пловдив Николай Чипев заяви, че се надява да радва великата публика на отбора.

„Впечатленията ми от Локомотив Пловдив са отлични”, коментира новото попълнение на „смърфовете”.

„Искам да се наложа в отбора и да напреднем в класирането. Надявам се да покажа най-доброто, на което съм способен”, добави халфът.

„Надявам се да радвам тази велика публика”, каза още Николай Чипев.
http://lokoplovdiv.gong.bg/view_article ... _id=116049

Пожелавам ти успех Ники.Поне си разбрал какво е Локомотив и неговите фенове.Ванката Иванов те е научил.Късмет в Локомотив Пловдив и да ни радваш както ни радваше Ванката.Само Локо!

Потребителски аватар
vasko1936
Контакти:

Re: Николай Чипев: Надявам се да радвам великата публика на Локо

Мнениеот vasko1936 » 02 фев 2010 19:50

Точно го е казал момчето! И трябва да знае, че ако играе сърцата ще бъде подкрепян и обичан! ;)

Потребителски аватар
chgch
Контакти:

Мнениеот chgch » 02 фев 2010 19:58

http://lokoplovdiv.gong.bg/view_article ... _id=116017
Боян Илиев почна с Локо Пд

Капитанът на Спартак Варна Боян Илиев е поредното ново попълнение на Локомотив Пловдив. Днес той се появи на Лаута и взе участие в следобедното занимание на „смърфовете”, което се проведе в село Първенец.

Бранителят все още няма подписан договор, но призна, че се е разбрал с ръководството на „черно-белите” и до дни контрактът му ще стане факт. Илиев заминава с Локо Пловдив за Анталия, където отборът ще се подготвя две седмици.

„Доволен съм от трансфера си в Локомотив. Мястото на отбора не е в зоната на изпадащите и трябва по най-бързия начин да се измъкнем от това положение.”, заяви Илиев.

Той коментира и престоя си в Левски: „Вили Вуцов ме взе на Герена. След като той си тръгна, аз бях постоянна резерва и предпочетох да се върна в Спартак.”

http://lokoplovdiv.gong.bg/view_article ... _id=116039
Здравко Лазаров: Има голямо вероятност да завърша кариерата си в Локо Пд

Новото попълнение на Локомотив Пловдив Здравко Лазаров обяви, че може да завърши кариерата си в отбора на „смърфовете”.

„Работим здраво. В отбора има добър колектив. Последните два-три дни пропуснах тренировките, защото получих леко разтежение”, коментира нападателят.

„Мисля, е функционално сме добре. Първата подготовка тичахме много и сега трябва да наблегнем технически”, добави футболистът.

„Има голяма вероятност да завърша тук кариерата си и ще бъда радостен това да стане така. Дано всичко преди началото на сезона бъде наред, но се иска още много работа”, каза още Здравко Лазаров.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 02 фев 2010 20:11

Много ми допада стила му на игра,дано се наложи в Локо Пд. и да премине в още по-голям отбор :)

Потребителски аватар
Linky
Контакти:

Мнениеот Linky » 02 фев 2010 21:03

Хвана гадже от пловдив и отиде там ,интересно :)
САМО ЛЕВСКИ!

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 03 фев 2010 10:21

28 декември 2008
Интервю с Николай Чипев

Николай Чипев: Баща ми е от Левски, дядо ми е от ЦСКА. Първо баща ми ме заведе да тренирам в Левски и бях там три месеца при Георги Петров. По това време живеех при дядо ми и един ден той не издържа, хвана ме за ръка и ме заведе на “Червено знаме”.

Armeici1948: Как се почувства, когато те извикаха да тренираш с мъжете?

Николай Чипев: Беше невероятно изживяване. Това е мечтата на всеки юноша. Първо Йешич ме викна за една двустранна игра, но за постоянно започнах да тренирам с мъжете при Пламен Марков. Имаше един период от 6 месеца, при който бях преотстъпен да играя в Берое от Стойчо Младенов. Знаете, че той и много други български треньори не разчитат на младите футболисти.

Armeici1948: В кой мач си останал най-впечатлен от публиката на ЦСКА?

Николай Чипев: Този сезон имаше много мачове. С Литекс за Суперкупата, с Беласица в Благоевград, с Левски беше нещо уникално.

----
Момчето е усвоило прекрасно репертоара на пеперудките -гастрольорки.
Вчера е цесекарче че дедко е такъв и публиката на ЦСКА е №1
изгониха го и забрави.
днес е от Лококо Пд. че публиката на ЛосоПд. е № 1
някой ревнив чалгар ще гръмне Коко и ще ги забрави
утре ще е от Левски , че тейко е лескар и публиката на лески е №1
докато свършат паричките на Батко и ще ги забрави
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
birabecks
Контакти:

Мнениеот birabecks » 03 фев 2010 20:20

Los Che написа:28 декември 2008
Интервю с Николай Чипев

Николай Чипев: Баща ми е от Левски, дядо ми е от ЦСКА. Първо баща ми ме заведе да тренирам в Левски и бях там три месеца при Георги Петров. По това време живеех при дядо ми и един ден той не издържа, хвана ме за ръка и ме заведе на “Червено знаме”.

Николай Чипев: Беше невероятно изживяване. Това е мечтата на всеки юноша. Първо Йешич ме викна за една двустранна игра, но за постоянно започнах да тренирам с мъжете при Пламен Марков. Имаше един период от 6 месеца, при който бях преотстъпен да играя в Берое от Стойчо Младенов. Знаете, че той и много други български треньори не разчитат на младите футболисти.

Николай Чипев: Този сезон имаше много мачове. С Литекс за Суперкупата, с Беласица в Благоевград, с Левски беше нещо уникално.

----
изгониха го и забрави.

Кво ти пука бе,лосче ? Нали не е отишъл във Валенсия,не бери грижа.
Ту мъч пипълс към онли фор дъ паст дъ тайм.Но уорк ! Но секрифиси...

staria
Контакти:

Мнениеот staria » 03 фев 2010 20:33

Los Che написа:28 декември 2008
Интервю с Николай Чипев

----
изгониха го и забрави.

Ти какво искаш да каже: "чорбар съм, ама поради липса на алтернативи и скука съм тук. Безразлични сте ми....". Нали ако отиваше в някой шопски "гранд", единствената цел на журналиста е да чуе, че от дете е мечтал да играе при ...... отбор. Сега идва в пловдивския гранд, хихи.

Върни се в “Локо Пловдив”