Позитиви няма от победата над ПСЖ в Париж. Няма как да пиша за тях, защото липсват. Докато нито един проблем не е решен, а всъщност се увеличават.
Ето сега срещу Арсенал Марсиал и Рашфорд няма да играят. Колко качествени нападатели има, които да ги заместят? Защо Оле махна Лукаку без да закупи класен заместник? Реално като го поставяше на крилото, не беш чак толкова лош ход от негова страна. Формата на новите попълнения започна да спада, което е нереален феномен. Наблюдава се постоянно последните години. Константа остана само Ибрахимович.
Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)
MuFc1878 написа:Но с игра и точков актив на изпадащ, главата на Оле пада първа. Сержанта започна кампания против неграта в отбора и бе сакнат! Сега следващите мениджъри ще биват уволнявани заради грешните решения на ръководството. Ето затова САФ беше велик! Коли и беси - Бекъм, Нистелрой, Кийн, Стам. Дору Рууни щеше да махне, ако не се бе пенисионирал през 2013. А ние на лекетата даваме нови договори.
Еми, тъпото е, че със САФ си замина и старото ръководство. Еди истерично купува и продава играчи и това лято беше единственото, в което взехме играчи с ясен спортно-технически модел с които да се гради отбор. Само, че не взехме достатъчно играчи. Просто със затварянето на прозореца беше ясно, че сезона е отписан.
Всъщност това не е толкова важно за Еди и неговите шефове. И отговора се намира в официалният сайт на борда на директорите на Юнайтед:

На кратко какво означава тази картинка - за 10 години фокуса на бизнес модела на Юнайтед е изместен. Вече основният приход не идва от запалянковците на терена, а от договорите, които се сключват със спонсорите. На второ място са приходите от ВЛ + тези от европейските турнири, но основният пай разбира се е от ВЛ. И чак на трето място са продадените билети и сезонни карти.
Аз лично вярвам, че спонсорите силно се влияят от гледаемостта на Юнайтед. Това означава, че докато сме във ВЛ всъщност спонсирте няма да са особено притеснени. Въпреки слабото представяне на отбора през последните сезони, Еди успява да докара спонсори, макар че след като изтече договора със Адидас мисля, че ще си има сериозни главоболия. Проблема е, че до края на договора има 4 години. Всъщност четох някъде, че в този договор има клауза за 30% намаляване на субсидията, ако Юнайтед е извън ШЛ две поредни години. Но за мен основният стрес за всички нива от ръководството ще дойде в момента, когато Юнайтед е наистина застрашен от сериозен проблем.
В този ред на мисли, ако трябва да ударим дъното, за да се събудят всички нагоре по етажите и да се задействат, то нека да го ударим. По-добре така, от колкото да кретаме някъде из безкрайните дебри в средата на таблицата с надеждата, че ще докопаме топ 4.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Влизам за първи път от много време насам във форума на пуля и гледам пак Юнайтед им е в устата. Ех, сър Алекс колко ги е комплексирал милите... 
Иначе в скай излезе информация, че сме се свързали с Алегри да замени Оле. В същото време чета и че ръководството е плътно зад Оле, независимо от резултата срещу Ливърпул (което е и правилно според мен) и дискутират четири нови попълнения през зимата.
Иначе в скай излезе информация, че сме се свързали с Алегри да замени Оле. В същото време чета и че ръководството е плътно зад Оле, независимо от резултата срещу Ливърпул (което е и правилно според мен) и дискутират четири нови попълнения през зимата.
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.
Уволнението на Оле ще доведе основно до две изключително негативни последствия:
- играчите ще се почувстват закриляни от ръководството и за тях това ще е знак, че както и да се представят на терена те са недосегаеми.
- ще дойде някой (като Алегри), който не се интересува изобщо от Юнайтед като институция и футболно наследство и ще започне да си гради някакъв негов проект.
Аз лично не виждам и един позитив от уволнението на Оле. И най-важният въпрос ако го уволнят - кой ще бъде новият мениджър на Юнайтед? Алегри? Венгер? Почетино? Саутгейт? Кой?
- играчите ще се почувстват закриляни от ръководството и за тях това ще е знак, че както и да се представят на терена те са недосегаеми.
- ще дойде някой (като Алегри), който не се интересува изобщо от Юнайтед като институция и футболно наследство и ще започне да си гради някакъв негов проект.
Аз лично не виждам и един позитив от уволнението на Оле. И най-важният въпрос ако го уволнят - кой ще бъде новият мениджър на Юнайтед? Алегри? Венгер? Почетино? Саутгейт? Кой?
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Защо не бяха взети нападател, крило и атакуващ халф през лятото? Имам предвид от истинска класа? Кой ще ни чака до зимата? Че ние може да сме на 10 точки от спасителната зона....с тия боклуци на терена всичко е възможно. Оня ден Бисака си постнал клип как му правят прическа.... сериозно? В най-голямата криза на клуба от 30 години.
Jackxxx написа:Уволнението на Оле ще доведе основно до две изключително негативни последствия:
?
Тоя влак го изпуснахте миналата година, когато Погба и компания не бяха смазани от парен чук, а изгоря Моуриньо.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Погба пропуска мачът с Пуул. Колко удобно, разбира се

- KOPScousers
- Контакти:
MuFc1878 написа:Погба пропуска мачът с Пуул. Колко удобно, разбира се![]()
![]()
Ем то и с него и без него, нашите пак ще излязат с подвити опашки. Не е реално какви комплекси ни набихте в последните 20-тина години...
Ако излезем за победа от първата минута, реално има шанс да се повтори онова 1-6 от Сити преди години. Жалко, че възможността това да се случи е нищожна. За мен беше абсолютен шок онова равенство миналата година, когато направихте три смени до почивката и реално бяхте пълни с някви анимационни герои през второто полувреме. След този мач ми стана ясно, че просто нашите имат прекалено голям респект към Олд Трафорд и винаги нас*рат, когато стъпят на този стадион, друго обяснение просто нямам.
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]
Какъв респект сега? Отбор с форма на изпадащ. Може да си ни биете спокойно с 3-4 гола.