Зимната подготовка на ЦСКА/Контроли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Blue Monster
Контакти:

Re: ЦСКА - Волга

Мнениеот Blue Monster » 02 фев 2010 19:27

Вирнахте си носовете в контролите с нашите "грандове" и вижте сега какво стана! Сега е редно да се запитаме има ли файда изобщо да се играят мачове с толкова слаби тимове и да си вадим грешни изводи от резултатите. :? Това се отнася не само за ЦСКА.

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Мнениеот aloha^guy » 02 фев 2010 19:35

POPCORN написа:
aloha^guy написа:еееее волга ли ще ни сгази бреееййй :evil: ми това е отбор от 2ра диввизия,как ще паднем :cry: то рез. не е важен ама все пак.. :x

гледай какво е времето.после напите не са свикнали да тичат толкова.после руснаците винаги са били добре подготвени и по здрави от нас

така е - прав си,нашите са слабо подготвени.Друго си беше гранден да ги подпука ;)
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Потребителски аватар
hlucho
Контакти:

Мнениеот hlucho » 02 фев 2010 19:40

Как свърши мача?
Някои се лекуват с Fervex, други с Coldrex, а трети с Durex!

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 02 фев 2010 19:43

0:1 нашите ги разбиха.

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 02 фев 2010 19:44

Ми Черноморец как направи 1:1 с Рапид Виена?Второто полувреме акулите са ги надиграли тотално.После нямало смисал от чужденци айде стига!По добре да излязат 11 чужденци ама да има резултати.Дойде новия кондинционен директор и си го каза."ЦСКА не може да бяга";Същата е и работата с Левски!
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 фев 2010 19:46

Parmalat написа:Ми Черноморец как направи 1:1 с Рапид Виена?Второто полувреме акулите са ги надиграли тотално.После нямало смисал от чужденци айде стига!По добре да излязат 11 чужденци ама да има резултати.Дойде новия кондинционен директор и си го каза."ЦСКА не може да бяга";Същата е и работата с Левски!

Гледай си отбора!Нашия кондиНционен треньор не се е изказвал!Да не би да си ти(под прикритие)?

Потребителски аватар
aloha^guy
Контакти:

Re: Зимната подготовка на ЦСКА/Контроли

Мнениеот aloha^guy » 02 фев 2010 19:51

Ами Караджов е изпуснал топката и оттам паднал гола. Много,много груба грешка :( Все пак да не го обвиняваме - празник има днес ;)
Ana Ivanovic - момичето от сънищата ми... MANCHESTER UNITED Отборът на мечтите...ЦСКА - отборът на сърцето
САМО ЦСКА !
Ии емотиконите са моя ЗАПАЗЕНА МАРКА forum_Emoticons®
Изображение

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 02 фев 2010 19:59

blue avalanche написа:
Parmalat написа:Ми Черноморец как направи 1:1 с Рапид Виена?Второто полувреме акулите са ги надиграли тотално.После нямало смисал от чужденци айде стига!По добре да излязат 11 чужденци ама да има резултати.Дойде новия кондинционен директор и си го каза."ЦСКА не може да бяга";Същата е и работата с Левски!

Гледай си отбора!Нашия кондиНционен треньор не се е изказвал!Да не би да си ти(под прикритие)?

Не съм под пркритие и пари да ми дават няма да стана от Левски на какъвто и да е пост ;) Честта не се купува с пари.Иначе то си ни личи от нивото,а и не е само мое мнение че българските отбори немогът да тичат на терена.Мъкнат се като бабички на полето.Но нали е по-добре да си пазят силите за дискотеките там ще има публика поне...Иначе казах че повечето чужденци са свикнали на натоварвания!Ето например новия Габриел Атз от Черноморец заедно с Педриня са провели двамата рехабилитационна тренировка след мача с Рапид докато другите играчи са се прибрали изморени по стаите.Всичко е до тренировките и най-вече натоварванията на играчите.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 фев 2010 20:10

Parmalat написа:
blue avalanche написа:

Не съм под пркритие и пари да ми дават няма да стана от Левски на какъвто и да е пост ;) Честта не се купува с пари.Иначе то си ни личи от нивото,а и не е само мое мнение че българските отбори немогът да тичат на терена.Мъкнат се като бабички на полето.Но нали е по-добре да си пазят силите за дискотеките там ще има публика поне...Иначе казах че повечето чужденци са свикнали на натоварвания!Ето например новия Габриел Атз от Черноморец заедно с Педриня са провели двамата рехабилитационна тренировка след мача с Рапид докато другите играчи са се прибрали изморени по стаите.Всичко е до тренировките и най-вече натоварванията на играчите.

Да,бе,да!Когато ЦСКА биха Динамо М ни продъниха ушите как "смачкали" "яките" руснаци.Сега,след тази контрола:"ми те руснаците мнооо яки..."И не мога да разбера-хората си говорят за контролите,това-онова,що трябва пак да се споменава,ни в клин,ни в ръкав,Левски?Дискутирайте си ЦСКА,Волга,новите играчи,тактики и т.н.Оставете Левски...

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 02 фев 2010 20:20

Да,бе,да!Когато ЦСКА биха Динамо М ни продъниха ушите как "смачкали" "яките" руснаци.Сега,след тази контрола:"ми те руснаците мнооо яки..."И не мога да разбера-хората си говорят за контролите,това-онова,що трябва пак да се споменава,ни в клин,ни в ръкав,Левски?Дискутирайте си ЦСКА,Волга,новите играчи,тактики и т.н.Оставете Левски...

Добре оставям Левски и ще говоря за ЦСКА.Значи отборът купи много играчи на килограм и им трябва сработване,но няма как да стане за няколко дена.И пак ще кажа че отборите ни нямат нужната физическа подготовка!Трябва масово чуждестранни кондинционни треньори в отборите ни да им съдират задниците от тичане и упражнения иначе няма управия.Ще гледаме как издишват играчите ни в 60-70 минута срещу някой по-сериозен отбор в европейските клубни турнири.Колкото до мачовете с Динамо Москва това е единичен проблясък.От ЦСКА и другите наши отбори искаме постижения на средно европейски отбори.Участия редовно в групи на Шампионска лига и Лига Европа!!!
[center]R.I.P[/center]

Върни се в “Архив”