Ла Лига: Атлетико Мадрид - Реал Мадрид - 0:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Ла Лига: Атлетико Мадрид - Реал Мадрид - 0:0 FT

Мнениеот bubka » 29 сеп 2019 12:45

RM3313 написа:
LevskiZavinagi написа:
RM3313 написа:
Bernaleo написа:
sapio0o написа:Затова и смятам, че той, (разбира се не само) е главен виновник за завръщането на Реал Мадрид на най-голямата сцена.

Знаем кои са останалите ... 8-)

Кои са, би ли ги посочил.

Сигурно има предвид съдията от мача Барса - Челси.

Наглостта им няма граници - остави съдиите, онея плачат и им подаряват цели първенства, бившия наставник на Валенсия си го каза, половината им президенти осъдени за корупция, не ги наказват за погазването на финансовите правила, колят, бесят, но трите поредни им развалят съня. Толкова злоба и завист, че няма на къде.

Ами те от месеци спамят денонощно и сеят омраза и завист в темите за Ливърпул, само заради един единствен мач, направо не си представям какво е чувството от трите поредни :lol: .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 29 сеп 2019 15:42

При това пренасищане от футбол, този мач, ако в него не участваше Реал, се спираше към 20-тата минута.

Определено е по-добре от "класиката" на тема скучен, бавен и без особено голямо желание изигран мач, който си спретнаха Лопетеги и Симеоне миналата година на Бернабеу, но не е и много далеч от нея.

Тук поне имаше страст, борба и желание.
На фона на занижените очаквания, точка на стадиона на Атлетико не е най-голямата футболна драма, която може да се случи. Освен това, пореден мач, отборът играе прилично в защита.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 29 сеп 2019 16:34

Човек да не се пошегува с отбора ви ... :lol:

Dani Kiki
Контакти:

Re: Ла Лига: Атлетико Мадрид - Реал Мадрид (Събота)

Мнениеот Dani Kiki » 29 сеп 2019 17:52

paceto написа:Този Коща може ли да е толкова противен играч? :evil: :lol:

Същото може да се каже и за касапина Рамос. Не стига, че рита, блъска и вкарва лакти, а вече и безнаказано псува и съдиите!
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

Потребителски аватар
j0rka7aa
Контакти:

Мнениеот j0rka7aa » 29 сеп 2019 18:37

Bernaleo написа:Човек да не се пошегува с отбора ви ... :lol:

Твоето си е откровено и перманентно заяждане, това че вече обикновено никой не ти обръща внимание не означава, че можеш да провокираш постоянно.

Dani Kiki написа:

Същото може да се каже и за касапина Рамос. Не стига, че рита, блъска и вкарва лакти, а вече и безнаказано псува и съдиите!

:lol: :mrgreen: Кошчарчета нещо имаш с Рамос, май, а? :mrgreen: :lol:
ЗА НАШАТА РОДИНА,
ЗА НАШИТЕ ДЕЦА,
ЗВЕЗДАТА ТИ ЩЕ ГРЕЕ,
ЕДИН Е ЦСКА!

Real
Контакти:

Re: Ла Лига: Атлетико Мадрид - Реал Мадрид (Събота)

Мнениеот Real » 29 сеп 2019 21:42

Dani Kiki написа:

И как решихме, че псува съдиите? Чоло ли ти каза? :lol:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 29 сеп 2019 21:47

j0rka7aa написа:
Bernaleo написа:Човек да не се пошегува с отбора ви ... :lol:

Твоето си е откровено и перманентно заяждане, това че вече обикновено никой не ти обръща внимание не означава, че можеш да провокираш постоянно.

Dani Kiki написа:

:lol: :mrgreen: Кошчарчета нещо имаш с Рамос, май, а? :mrgreen: :lol:

М не, той има нещо против Реал и винаги е тук след някоя издънка или заради ей такива неща около някой играч. Пръв е тук да казва, че еди си кой бил за червен картон, съдията бил направил еди си какво и т.н. Значи побеждаваме ли няма да му видиш нослето тук, но паднем ли особено от някой по слаб отбор още по време на мача идва да провокира.

Би трябвало да сте му свикнали, а и аз го бях предупреждавал да внимава какво пише като се появява с подобни мнения и то не само в този раздел.

Онзи пък фена на Барса (ImmortaL_1000) вместо да говори за отбора си без значение дали са били или паднали, то първите му думи винаги са против Реал Мадрид.

Dani Kiki
Контакти:

Мнениеот Dani Kiki » 29 сеп 2019 22:02

paceto написа: аз го бях предупреждавал да внимава какво пише като се появява с подобни мнения и то не само в този раздел.

Не зная как е в Лос Анжелес, ама в България има свобода на словото. Още повече кое от това, което съм написал, не е истина? Или просто нарушавам душевния комфорт в стерилния ви форум, дето само трябва да венцехвалиш Реал? :)
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 29 сеп 2019 22:03

Dani Kiki написа:
paceto написа: аз го бях предупреждавал да внимава какво пише като се появява с подобни мнения и то не само в този раздел.

Не зная как е в Лос Анжелес, ама в България има свобода на словото. Още повече кое от това, което съм написал, не е истина? Или просто нарушавам душевния комфорт в стерилния ви форум, дето само трябва да венцехвалиш Реал? :)

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 29 сеп 2019 22:15

Dani Kiki написа:

Другият път ела да ми се правиш пак на интересен и ще те гоня буква по буква по правилата.

Правила на форума.

1. Комуникация във форума се поддържа с уважителен за останалите потребители тон, като това важи и за мненията отправени към екипа на Гонг. Обиди, преки или косвени нападки, гневни изказвания, провокации, нецензурен и вулгарен език няма да се толерират и също ще бъдат санкционирани.

Ти многократно влизаш в тези етикети, а да не говорим, че влизаш с нарушения и по други точки от правилата.

Тук идват много фенове на Барселона, но те поне водят дискусия и чат пат провокират като този ухиленият горе, но ти си тук винаги с цел да провокираш останалите. Сега ако се хвана да ти извадя всички мнения и ако трябва да ти налагам правилата от форума по буква по буква ще трябва да ти блокирам акаунта завинаги. Много пъти съм си затварял очите и само съм те предупреждавал и трил мнения и ако трябваше наистина да карам по правилата този ти ник отдавна да е в историята.

Така, че не ми се прави на интересен и пак ще те предупредя да внимаваш какво пишеш навсякъде във форума без значение дали става дума за Реал, Барселона, Ливърпул и т.н.

Добре дошъл си да водиш дискусия, ама ако си тук само да провокираш и да пускаш цветущи и заядливи коментари, еми не си познал, брат. ;) Започва вече да ми писва от някои и не ми се иска въобще да ви показвам лошата си страна, защото сте като малките деца и ако им отпуснеш юздите така да се каже, то те ти се качват на главата и после няма оправия.

Върни се в “Реал Мадрид”