А неразбирачът Хубчев всеки мач го пуска титуляр. Няма ли някой покрай него да му каже какъв некадърник е Райнов?sinqkrepost1914 написа:Хубава победа, точно преди най-важния мач дотук за сезона !
Робърта вече си бележи по инерция, а второто имаше още 1-2 положения. Паулиньо въпреки слабичкия мач вкара гол и направи асистенция. Като цяло в атака бяхме добре и трябваше да бъде тройка още преди да ни вкарат. Съдията тотално осра мача. Страшен некадърник. Дано нямаме контузени след тия балтии.. И последно нещо, което просто няма как да не го напиша с главния букви.
РЕЙШ ЗА 20 МИН. ИГРА НАПРАВИ ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО РАЙНОВ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ СИ 5 МАЧА !!! СУПЕР ВКЛЮЧВАНЕ НА РЕЙШ ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН КОМПОНЕНТ ОТ ИГРАТА, А РАЙНОВ ДА СЕ МАХА ОТ ЛЕВСКИ, ЗАЩОТО Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ НЕМОЖАЧ, КОЙТО НЯКОГА СЪМ ГЛЕДАЛ СЪС СИНЯТА ФЛАНЕЛКА !!! ВЪН, БЕ НЕЩАСТНИК !!!
Левски София - Ботев Враца | 3:1 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски София - Ботев Враца | 3:1 FT
- sinqkrepost1914
- Контакти:
noo написа:А неразбирачът Хубчев всеки мач го пуска титуляр. Няма ли някой покрай него да му каже какъв некадърник е Райнов?sinqkrepost1914 написа:Хубава победа, точно преди най-важния мач дотук за сезона !
Робърта вече си бележи по инерция, а второто имаше още 1-2 положения. Паулиньо въпреки слабичкия мач вкара гол и направи асистенция. Като цяло в атака бяхме добре и трябваше да бъде тройка още преди да ни вкарат. Съдията тотално осра мача. Страшен некадърник. Дано нямаме контузени след тия балтии.. И последно нещо, което просто няма как да не го напиша с главния букви.
РЕЙШ ЗА 20 МИН. ИГРА НАПРАВИ ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО РАЙНОВ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ СИ 5 МАЧА !!! СУПЕР ВКЛЮЧВАНЕ НА РЕЙШ ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН КОМПОНЕНТ ОТ ИГРАТА, А РАЙНОВ ДА СЕ МАХА ОТ ЛЕВСКИ, ЗАЩОТО Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ НЕМОЖАЧ, КОЙТО НЯКОГА СЪМ ГЛЕДАЛ СЪС СИНЯТА ФЛАНЕЛКА !!! ВЪН, БЕ НЕЩАСТНИК !!!
Ти от адвокат на Хубчев да не би да стана такъв и на Мартина ?
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
						-Steven Gerrard
choko77 написа:Kotooshu написа:choko77 написа:Гледах мача на живо на Герена ,сега гледам повторение.Първо да поясня,че съм от Враца и подкрепям Ботев но в същото време симпатизирам на Левски като най-големия клуб в България.Всички тук гледате от една камбанария-синята.Враца били дървари,ботушари,груби,дървосекачи и т.н.Да в отбора има откровенни рендета като Гаджев,Михайлов.Но вашите балеринки не даваха да ги пипат.Ботев влизат твърдо и смело,това е част от тактиката на отбора.Имаше едно единствено грубо нарушение на Вълчев в края на мача.Другото е ала бала по левскарски.Половина отбор на Ботев са откровенни левскари и след всяка загуба на Левски се ядосват на тренировка и псуват-Домо,Атанасов,Васев,Миланов,Божинов,Вълчев...все левскари!Смешно е да се говори,че са стимулирани от Лудогорец и който и да е,просто искат да се доказват момчетата играят със сърце.Но вие си гледате от едната стран,аз гледам и от двете и мога да преценя.Айде със здраве и дано Левски да е шампион!
Само Левски , имам приятели от Враца левскари като теб и фенове разбира се на Ботев , заради тях сте ми много симпатични от край време !
Дано да си "стегнете" отбора ! Това "ренде" Гаджев , трябва да му се дава ч.к. още от съблекалнята .
Пиши от време на време как се представя Дидо при вас .
п.п. Ако познаваш Даскалови , много поздрави от Младост
Дидо е добро момче,левскарче си е но се раздава на макс в Ботев.Не му позволиха вчера да играе,иначе си е твърд титуляр.
П.с.За Георги Даскалов ли става въпрос.т.н.Жоро Павето?
А , не

Предполагам знаеш повече от мен за Жоро Павето и неговите подвизи ... той има двама братя , за тях говоря , супер хора - близнаци са

Една случка с Жоро Павето , запознаваме се преди мача Левски-Юве , снимахме се това -онова ... накрая вика дай да ви огледам , че след мача ще има .... сещаш се

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

tochavos написа:

sinqkrepost1914 написа:Хубава победа, точно преди най-важния мач дотук за сезона !
РЕЙШ ЗА 20 МИН. ИГРА НАПРАВИ ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО РАЙНОВ ЗА ПОСЛЕДНИТЕ СИ 5 МАЧА !!! СУПЕР ВКЛЮЧВАНЕ НА РЕЙШ ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН КОМПОНЕНТ ОТ ИГРАТА, А РАЙНОВ ДА СЕ МАХА ОТ ЛЕВСКИ, ЗАЩОТО Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ НЕМОЖАЧ, КОЙТО НЯКОГА СЪМ ГЛЕДАЛ СЪС СИНЯТА ФЛАНЕЛКА !!! ВЪН БЕ, НЕЩАСТНИК !!!
Значи нищо не си видял ... пример за Мъри , беше в пъти по некадърен и плют от този , неможач

ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!
tochavos написа:

tochavos написа:

Щом смяташ, че казваш "истината от последна инстанция", то не мога да ти помогна.sinqkrepost1914 написа:noo написа:А неразбирачът Хубчев всеки мач го пуска титуляр. Няма ли някой покрай него да му каже какъв некадърник е Райнов?sinqkrepost1914 написа:Хубава победа, точно преди най-важния мач дотук за сезона !
- sinqkrepost1914
- Контакти:
noo написа:Щом смяташ, че казваш "истината от последна инстанция", то не мога да ти помогна.sinqkrepost1914 написа:noo написа:А неразбирачът Хубчев всеки мач го пуска титуляр. Няма ли някой покрай него да му каже какъв некадърник е Райнов?sinqkrepost1914 написа:Хубава победа, точно преди най-важния мач дотук за сезона !
Първо, няма за какво да ми помагаш

Второ, да, казвам истината от инстанцията на редови фен с някви познания за футбола и човек, който е гледал всички мачове на Райнов. Вярно, че за теб последна инстанция е Божия пратеник Павел Колев и каквото той каже, това е

Ако наистина смяташ, че Райнoff става за Левски, а не адвокатстваш просто за да се правиш на интересен, значи по-добре изобщо не ми отговаряй.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard
						-Steven Gerrard
От това, което си написал, логически следва, че Хубчев държейки Райнов да е титуляр, няма познания и не става за Левски.sinqkrepost1914 написа:noo написа:Щом смяташ, че казваш "истината от последна инстанция", то не мога да ти помогна.sinqkrepost1914 написа:noo написа:А неразбирачът Хубчев всеки мач го пуска титуляр. Няма ли някой покрай него да му каже какъв некадърник е Райнов?sinqkrepost1914 написа:Хубава победа, точно преди най-важния мач дотук за сезона !
Първо, няма за какво да ми помагаш
Второ, да, казвам истината от инстанцията на редови фен с някви познания за футбола и човек, който е гледал всички мачове на Райнов. Вярно, че за теб последна инстанция е Божия пратеник Павел Колев и каквото той каже, това е
Ако наистина смяташ, че Райнoff става за Левски, а не адвокатстваш просто за да се правиш на интересен, значи по-добре изобщо не ми отговаряй.
Затова е време дружно да се запее "Хубчев ВЪН!"
- metodito
- Контакти:
Аз мисля, че тактически Хубчев се справи с този мач. Вервайте ми тея щяха да се възползват и да вземат точката, ако не беше така. Иначе врачани дано играят така всеки мач и може да са спокойни за оставането си в ППЛ.
[offtopic]Имам сантименти към "Врачанската република". Тея са национално богатство - врачанския регион и хората му. Убеден съм, че ако приемат модела на Атлетик Билбао, тея като домакин всеки много трудно ще ги бие.[/offtopic]

[offtopic]Имам сантименти към "Врачанската република". Тея са национално богатство - врачанския регион и хората му. Убеден съм, че ако приемат модела на Атлетик Билбао, тея като домакин всеки много трудно ще ги бие.[/offtopic]
					Последна промяна от metodito на 29 сеп 2019 15:54, променено общо 3 пъти.

В мача ми направиха впечатление три неща. Първо: второто полувреме излязохме с идея да играем по-прибрано и на контраатака. Не ни се отдаде и това не е само в този мач. Второ: освен титулярните единадесет има още 4-5 човека, които не им отстъпват. Вчера Рейш и Мазурек го доказаха. Трето: имаме нужда от поне един бек. Живко трудно поддържа ниво в поредица от мачове, а Горанов не бе достатъчно концентриран, а и бе натиснал спирачката в атака.

- 

THE G.A.M.E
Голът на Найджъл беше в "стил Дембеле".   

Холандеца има същата крачка, можеби му липсва повечко самочувствие... У ест. някой да му пуска извеждащи пасове.

Холандеца има същата крачка, можеби му липсва повечко самочувствие... У ест. някой да му пуска извеждащи пасове.