Левски София - Ботев Враца | 3:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Левски София - Ботев Враца | 28.09| 20:00 часа

Мнениеот wilge » 28 сеп 2019 08:59

olimpi написа:Миналта година доста неприятно ни н..дзаха насред Герена. Сигурно ще влезнат със самочувствие в мача, но ако играем грамотно, а при този треньор общо взето е така 3-0 за нас. Божинката е важно да признесе клетва срещу Делиормана, че нещо му връзва.

Стига бе колеги. Хайде по- сериозно. Били са ни в София през 1985 и 2018 година. И на най- големите се случва. Сега очаквайте победа на врачани през 2053 година.
И аз да се помайтапя малко. Иначе, мачът се зависи от футболистите на Левски. Дали сами ще си го направят лесен или труден е в техните глави и крака. Притеснения можем да очакваме само от второто полувреме когато често сме неубедителни.

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 28 сеп 2019 09:18

metodito написа:
csimoen2 написа:
Captain Stottlemeyer написа:
Вълчан написа:4-1. Божинов ще вкара от дузпа за утеха. ;)

Божинов не трябваше да го пускаме, особено предвид ситуацията със Станислав Костов. Това е човек, който по мое скромно мнение (не искам да се бъркам на Хубчев) със своя огромен опит, футболно майсторство и голов нюх би могъл да бъде "златната резерва" и да реши всеки мач... 8-)

Божинов беше освободен от отбора, освен , че технически не отговаряше на класата на Левски, то и заради това, че отношението му към тренировки, подготовка и т.н. беше крайно несериозно... Общо взето всичко на майтап...

Изображение

Ти си найстина непоправим :)
Но пък форум е хора всякакви. ...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 сеп 2019 09:26

[offtopic]
goro_man написа:
metodito написа:
csimoen2 написа:

Божинов не трябваше да го пускаме, особено предвид ситуацията със Станислав Костов. Това е човек, който по мое скромно мнение (не искам да се бъркам на Хубчев) със своя огромен опит, футболно майсторство и голов нюх би могъл да бъде "златната резерва" и да реши всеки мач... 8-)

Божинов беше освободен от отбора, освен , че технически не отговаряше на класата на Левски, то и заради това, че отношението му към тренировки, подготовка и т.н. беше крайно несериозно... Общо взето всичко на майтап...

Изображение

Не знам наИстина какъв съм, ама това изказване е малоумно, особено смях буди това "беше". :o[/offtopic]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 28 сеп 2019 12:32

За всички, които обсъждат освобождаването на Божинов. Изразът - няма да се разчита на някого какво означава - че този няма да бъде титуляр или че ще бъде "пейка". Ако е първото - каквато е моята хипотеза, Божинов, разбира се, няма да остане. Той иска да играе - за него разликата в парите, които получаваше в Левски и парите, които получава сега в Ботев, не е драматична - едва ли разчита днес на това, което получава. Но за него е важно да играе - първо, защото е Божинов, и второ - защото без да е в игра постоянно няма шанс да си уреди нов трансфер където и да е. И сега да си сложим ръка на сърцето - искахме ли Божинката да е твърд титуляр във времето, когато всички мислехме, че Костов може да играе. А сега искаме ли го за твърд титуляр или ни се ще да е нашият жокер.
Колкото до последното му интервю - недомлъвките са много по-обидни от спестената истина - доколкото е истина . Все пак мислех, че има повече достойнство. Ако има нещо - няма защо да го подхвърля, за да "храни" слухове - мъжко е да се каже. Истината все пак винаги е за предпочитане - даже и пред така наречената благородна лъжа ...

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 28 сеп 2019 12:42

Ето казвам ти в прав текст ( не за първи път) Божинов беше празнувал гола срещу Етър около три седмици и резултатите му на теста бяха трагични (42 пункта кръвни телца при норма 155 и максимум на Найденов 172) след което Хубчев го изгони и никой не го взе цели три месеца . Предстой довечера да видим дали е наваксал стига драми и спекулации

goro_man
Контакти:

Мнениеот goro_man » 28 сеп 2019 12:44

metodito написа:[offtopic]
goro_man написа:
metodito написа:
csimoen2 написа:

Изображение

Не знам наИстина какъв съм, ама това изказване е малоумно, особено смях буди това "беше". :o[/offtopic]

Така си бързал да напишеш отговор че даже не си забелязал че спориш с колегата а ти отговарям аз....
Което доказва пак и само едно Методи писател не читател :)

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 28 сеп 2019 13:21

goro_man написа:
metodito написа:[offtopic]
goro_man написа:
metodito написа:
csimoen2 написа:
Captain Stottlemeyer написа:Божинов не трябваше да го пускаме, особено предвид ситуацията със Станислав Костов. Това е човек, който по мое скромно мнение (не искам да се бъркам на Хубчев) със своя огромен опит, футболно майсторство и голов нюх би могъл да бъде "златната резерва" и да реши всеки мач... 8-)

Изображение

Така си бързал да напишеш отговор че даже не си забелязал че спориш с колегата а ти отговарям аз....
Което доказва пак и само едно Методи писател не читател :)

При толкова цитати на куп не е ненормално човек да се обърка на кой отговаря. И на мен са ми отговаряли по погрешка, а и аз съм го правил.
Не е лошо да има някакво ограничение на броя на цитатите.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 сеп 2019 13:24

Видях, goro_man.
Просто е смешно да се подлагат качествата му на съмнение. А още повече да се изтъква като проверен факт, неподлежащ на съмнение. Може да кажеш примерно, че формата му, стила му на игра не подхожда на "Левски" или че играем в момента с друг тип нападател, нещо такова, но...

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 сеп 2019 13:31

Странджата написа:За всички, които обсъждат освобождаването на Божинов. Изразът - няма да се разчита на някого какво означава - че този няма да бъде титуляр или че ще бъде "пейка". Ако е първото - каквато е моята хипотеза, Божинов, разбира се, няма да остане. Той иска да играе - за него разликата в парите, които получаваше в Левски и парите, които получава сега в Ботев, не е драматична - едва ли разчита днес на това, което получава. Но за него е важно да играе - първо, защото е Божинов, и второ - защото без да е в игра постоянно няма шанс да си уреди нов трансфер където и да е. И сега да си сложим ръка на сърцето - искахме ли Божинката да е твърд титуляр във времето, когато всички мислехме, че Костов може да играе. А сега искаме ли го за твърд титуляр или ни се ще да е нашият жокер.
Колкото до последното му интервю - недомлъвките са много по-обидни от спестената истина - доколкото е истина . Все пак мислех, че има повече достойнство. Ако има нещо - няма защо да го подхвърля, за да "храни" слухове - мъжко е да се каже. Истината все пак винаги е за предпочитане - даже и пред така наречената благородна лъжа ...

И кое точно наричаш недостойно?

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 28 сеп 2019 14:49

Аз не съм обиден, той има лично проблем с мен. И виждайки отношението му спрямо Ники, явно той има проблем с нас, а не ние с него. С времето феновете на Левски ще разберат и узнаят много неща, но нека тепърва оставим нещата такива, каквито са.

Тези думи, ако са негови ...
Според мене това са обвинения срещу Хубчев. Ако са основателни - т. е ако се опират на факти или преживяно, да се премълчават тези факти и тези преживявания не помагат на Левски (за Хубчев не става дума, макар че евентуално негово недоброжелателно поведение не го прави достоен за Левски). Но ако са неоснователни - т. е. субективни, а не обективни, недомлъвките са не само вредни за Левски, понеже създават настроения, но и зле говорещи за този, който премълчава, а само подхвърля ...

Върни се в “Левски”