blue avalanche написа:Plovdiv_1926 написа:blue avalanche написа:sinqkrepost1914 написа:Гледам, че си от малкото, които вдяват някои тънкости в играта в този форум, за това не можеш да ме убедиш, че Марто Неориентираното има качества за Левски. Това е видно дори за малките деца и фейсбук тактиците и не би могло да се промени, дори да беше направил и 5 асистенции днес. Срещу Славия също изигра добър за неговите стандарти мач, но това момче просто не става, а мина вече периода, в който оправданието за адаптация имаше някаква тежест. Просто не става !!!
Аз също съм разочарован от Райнов. Имах по-големи надежди за него. Явно е един от многото футболисти , минали през Левски, които бяха добри в отбори, дето не се борят за нищо и смачкани от "тежестта" на синята фанелка!

Райнов беше пълен некадърник още при нас, не знам как се излъгахте да го купите даже от Берое. Тези мантри за тежестта на фланелката могат да важат в 5-10% от случаите, но истината е, че взимате посредствени играчи, които още в предишните си отбори имат много люхове и после почвате да повтаряте това, като ги покажат при вас. Карвальо и Дембеле защо не се изплашиха от тежестта на фланелката?

Карвальо и Дембеле са едно от малкото изключения. От другата страна на "везната" мога да сложа Т.Христов, Г.Христов, Д.Димов М.Антонов, Ил.Йорданов и мнооого други такива... Мога да изброявам до обяд.

Точно това ти казвам- изброил си ми само някакви покемони, на които Левски им е върха на кариерата, а след него доста от тях даже не могат и в отбор от златната среда да играят. Тоя Тодор Христов трябваше да влизам в уикито да го търся кой е, Илиян Йорданов и при нас беше посредствен, просто някой мениджър ви е излъгал да го вземете, Миро Антонов някой го превъзнесе за новия Чилик, а даже в Своге не вкарваше кой знае колко. Единствено Жоро Христов и Димов след Левски си поддържаха играта от преди това. 
Проблемът е, че някой ги е пробутал тези играчи на Левски за много добри и перспективни, а за повечето беше Жоро Христов и Димов си личеше от километри, че няма да мръднят и метър. Как качествени играчи като Бурабия, Миневи, дори Милиев в първите сезони/ знам, че не го харесвате, но просто очаквахте Топузаков от него, но си беше добър в началото/ не се изплашиха и си играха нормално. 
Не казвам, че този фактор, за който говориш го няма, но е доста преекспониран просто защото се взимат слаби играчи. Иначе има и доста такива, който са се спекли от напрежението. 
А за колегата от Варна с тези страховити Brigade hools не знам какво да кажа. Сигурно Запада още сънуват кошмари от тези, които дори в собствения си град си правят мими-та с фракция на софийски отбор, за да не бъдат бити  

Да не говорим, че с жълтите и нафтата не знаят от коя страна на тройката са- с едните уж се мразят, ама ходят на мачове на другите заедно с тях  

Един света, един света и черно-бяла е любовта...