Всекидневна /Лудогорец/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
-
peliforewer
- Контакти:
Re: Всекидневна /Лудогорец/
Колеги какви са тези съдебни дела между ФК Лудогорец и Община Разград, явно на Домусчиеви им се видя малко че им подариха стадиона за 35г. ами и данъците му не искат да плащат.
Последна промяна от peliforewer на 18 сеп 2019 18:32, променено общо 1 път.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
peliforewer написа:Колеги какви са тези съдебни дела между ФК Лудогорец и Община Разград, явно на Домусчиеви им се видя малко че им подариха стадиона за 35г. ами и данъците му не иска да плаща.
Не знам, дай източник, моля !
висша математика:31 ≠ 4 
-
peliforewer
- Контакти:
ELFen написа:peliforewer написа:Колеги какви са тези съдебни дела между ФК Лудогорец и Община Разград, явно на Домусчиеви им се видя малко че им подариха стадиона за 35г. ами и данъците му не искат да плащат.
Дспорт, спортният сайт на Дарик. https://dsport.bg/ludogorec-vleze-v-sad ... zgrad.html
W84me ( Блатер) ..
peliforewer написа:ELFen написа:peliforewer написа:Колеги какви са тези съдебни дела между ФК Лудогорец и Община Разград, явно на Домусчиеви им се видя малко че им подариха стадиона за 35г. ами и данъците му не искат да плащат.
Дспорт, спортният сайт на Дарик. https://dsport.bg/ludogorec-vleze-v-sad ... zgrad.html
Благодаря! Ами, много неща в България са дефинирани с различни тълкувания, да има работа за съда, така и сега - нищо особено
висша математика:31 ≠ 4 
miro_rz написа:Нашите на моренце тръгнали!
Водата разтоварва!
От време на време трябва!
А трябваше ли да се натегнат и да бият с 10 гола? На кого е нужно?
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!