Станислав Костов - фен тема
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Станислав Костов - фен тема

България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Такааааа, който е слушал внимателно Хубчев преди малко, би трябвало да е разбрал какво точно се е случило с контузията на Костов, за да станат сложни нещата сега.
Да се надяваме, че като съберем 2 и 2 и като премислим и думите в днешното интервю, най-накрая ще спрем да четем форумните дрънканици на онлайн рехабилитатори, касапи и психолози.
Подкрепа за Станислав Костов и Само Левски!

Да се надяваме, че като съберем 2 и 2 и като премислим и думите в днешното интервю, най-накрая ще спрем да четем форумните дрънканици на онлайн рехабилитатори, касапи и психолози.
Подкрепа за Станислав Костов и Само Левски!
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

blue avalanche написа:Corwin написа:Дали не би било приятна кампания, ако в подкрепа на Костов си закупим фланелки с неговото име и номер?
И колко фанелки с името на Костов има в магазина, според теб?
Се тая, печатат ги с име и номер.
Ебати заядливото копеле си, честно.
- blue avalanche
- Контакти:
Corwin написа:blue avalanche написа:Corwin написа:Дали не би било приятна кампания, ако в подкрепа на Костов си закупим фланелки с неговото име и номер?
Просто попитах... Парите от фанелките за лечението на Костов ли ще отидат?
Няма ли да е приятна кампания да се спрат простотиите по трибуните, например?
blue avalanche написа:Corwin написа:blue avalanche написа:Corwin написа:Дали не би било приятна кампания, ако в подкрепа на Костов си закупим фланелки с неговото име и номер?
Просто попитах... Парите от фанелките за лечението на Костов ли ще отидат?
Няма ли да е приятна кампания да се спрат простотиите по трибуните, например?
Представи си да си един футболист, който 6-7 месеца не може да помирише терен заради тежка контузия. Няма ли да ти се отрази добре, ако видиш масова подкрепа от феновете?
Парите за къде ще идат не мога да кажа, питай Павел Колев. Със сигурност няма да изтекат от клуба.
И не на последно място - сигурен съм, че можем да си купим фланелки И едновременно с това да не сме питекантропи.
TristaNNN написа:Айдеее, станахме и доктори. Вече разбираме и от терапии, касаплък и възстановяване.
Е как.....писах по горе щото точно октомври месец легнах под ножа.Скъсан минискус...леко закъсани кръстни връзки...увреден хрущял като реално го нямаше по голямата част.Правиха ми нарези по коста за да се образува някакъв минимален хрущял.Почти година по късно не мога да бягам въобще ...не мога да изкачам повече от 3 стъпала наведнъж...лека постоянна болка във коляното.Та затова предположих че не е розово положението със голаджията.

Corwin написа:Представи си да си един футболист, който 6-7 месеца не може да помирише терен заради тежка контузия. Няма ли да ти се отрази добре, ако видиш масова подкрепа от феновете?
....
Идеята ти никак не е лоша, аз приветствам всякакви благородни, добросърдечни и чисто човешки инициативи, които сплотяват синята общност по един или друг начин, че с всезнайковщина и форумни заповеди за уволнения вредом явно не вървят нещата.
Проблемът, колега, опира до това, че повечето привърженици не приемат Левски като част от бита си, не чувстват синята институция като нещо, към което и те самите принадлежат. В днешно време отборът и всичко около него са се превърнали в обикновен продукт за консумация или просто отдушник да попържим там някого, че да излеем нервите от трудното ни ежедневие.
Хайде, да се запитаме и друго, ама нека да бъдем честни пред себе си. Колко хора ще дадат, ще лишат ли себе си и семейството от 100 лева за тази кауза, говорейки за масовия "болен левскар"?
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Вълчан написа:TristaNNN написа:Айдеее, станахме и доктори. Вече разбираме и от терапии, касаплък и възстановяване.
Е как.....писах по горе щото точно октомври месец легнах под ножа.Скъсан минискус...леко закъсани кръстни връзки...увреден хрущял като реално го нямаше по голямата част.Правиха ми нарези по коста за да се образува някакъв минимален хрущял.Почти година по късно не мога да бягам въобще ...не мога да изкачам повече от 3 стъпала наведнъж...лека постоянна болка във коляното.Та затова предположих че не е розово положението със голаджията.
[offtopic]Еб* гооооо, ти си изтеглил една от най-късите клечки. Пожелавам ти само и единствено скорошно възстановяване и завръщане към нормалното движение и спорта. И един приятелски съвет - сега не натискай на пукница и лапане, че после няма оправия с килограмите и тялото! "После ще си наваксам" не работи добре.[/offtopic]
Ама проблемът на Станислав Костов е по-различен. Въобще, проблемите при професионалние спортисти са малко по-различни, а при него иде реч за друга "част" от тялото.
[offtopic]
[/offtopic]

Тия доктори му съсипаха кариерата на момчето
ЕМИЛ написа:Тия доктори му съсипаха кариерата на момчето
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Yg2TI89RNyU[/youtube]
[offtopic]
[/offtopic]