Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

На линия
drvasko98
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот drvasko98 » 24 сеп 2019 18:58

metodito написа: В момента нямаме изпълнители, първо, след това това Хубчев не е треньор за големи мачове (лично мнение).

Кои са големите мачове в треньорската кариера на Хубчев и какво е трябвало да направи в тях?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 24 сеп 2019 19:13

drvasko98 написа:
metodito написа: В момента нямаме изпълнители, първо, след това това Хубчев не е треньор за големи мачове (лично мнение).

Кои са големите мачове в треньорската кариера на Хубчев и какво е трябвало да направи в тях?

За нас няма. Иначе като треньор на Берое, голям мач негов се сещам с "Левски" за Купата, примерно. Националния не го слагам.

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 24 сеп 2019 19:33

drvasko98 написа:Португалецът е толкова ефективен в защита, колкото Тиам в атака.

Нашименто в дефанзивен план с една идея се справя по-добре от Мазурек.
Иначе според мен в двете фази на игра добре се представяха Гомез, Мехди, Мечката, че и Прохазка.

А за този отбор второто място ще се счита за успех.
Изображение

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 24 сеп 2019 21:10

LM10 написа:
drvasko98 написа:Португалецът е толкова ефективен в защита, колкото Тиам в атака.

Иначе според мен в двете фази на игра добре се представяха Гомез, Мехди, Мечката, че и Прохазка.

Гомез беше една скъпоплатена повлекана. Прохазка е любимец на всички. Малко ме е яд за Бурабия, щото арабеската имаше уникални качества .. Всяко докосване му ''лъхаше'' на класа, ама после го съблякоха след един мач и така ..
Човека отиде в силен отбор в Турция и в момента не знам дали още играе там.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 25 сеп 2019 00:08

Испанската примадона докато беше в отбора статичните положения бяха половин дузпа. До завръщането на Нашименто в този аспект от играта бяхме потресаващи. Плюс това Гомез отнемаше доста топки, диктуваше темпото, пасове, далечни удари ... за мен беше добър футболист.

А Бурабия започва втори в Сасуоло, като през миналия е изиграл 32 мача в Сериа А, от които в 21 е бил титуляр.
Изображение

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 25 сеп 2019 00:49

metodito написа:
drvasko98 написа:

За нас няма. Иначе като треньор на Берое, голям мач негов се сещам с "Левски" за Купата, примерно. Националния не го слагам.

E, айде. Като треньор на националния издъни и холандците и шведите. Последните не ги бяхме били от 100 години и обикновено ни бият като маче у дирек. Виж, че откакто напусна националния те нямат точка и ни пердашат кой където ни хване. Хубчев си е идеален за този потенциал на отбора. Друг е въпроса какво изобщо може да се постигне в състоянието като цяло в което е Левски от години.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 сеп 2019 02:03

[offtopic]
alexdb написа:
metodito написа:
drvasko98 написа:

E, айде. Като треньор на националния издъни и холандците и шведите. Последните не ги бяхме били от 100 години и обикновено ни бият като маче у дирек. Виж, че откакто напусна националния те нямат точка и ни пердашат кой където ни хване. Хубчев си е идеален за този потенциал на отбора. Друг е въпроса какво изобщо може да се постигне в състоянието като цяло в което е Левски от години.

Като цяло, относно години - ясно, но това в момента се нарича "проекта ПК - ПХ", това си е техен проект. Това, което направиха, колега, беше грубо. ОК, понякога трябва с големия маркер и всичко наново, ама не мисля, че в този момент беше нужно... Ще видим. Само че провалят ли се, за което шанса е едно 60/40 да речем... Какво значение всъщност има, нали? Те си папккат, като не стане, кой отде е и това е. Защо, дявол го вземе, няколко човека тук ( и много повече офлайн) инатливо отказвате да погледнете общата картинка???? " Няма вече критична маса", това го мернах скоро в някаква медия, като извод. Ще подкрепям клуба и отбора, получа ли възможност ще дойда на стадиона, но това дето е стъпило на врата на "Левски" са шайки безродници и който ги подкрепя... И не е от тея или от онея насам. Узурпатори.[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 сеп 2019 09:13

blue avalanche написа:
Хубчев много пъти вече повтори, че за едно такова "нещо" са нужни 2-3 години и дотука е доста последователен в това си мнение, туширайки всякакви коментари за титли, купи и т.н.

За да "тушира" всичко съвсем убедително и в зародиш се изхитри да падне от Берое в София, да "изпусне" Тирето и Етър.
Така де... Да не вземе някой да си помисли кой знае какво...
Предлагам на някакъв стадий да отпаднем и за Купата, за да не се обърка "планът Хубчев"!

Няма нужда да изпадаме в такива крайности. Та Хубчев дали има и 20 официални мача начело на отбора, че да се хващаме за хиксовете с тирето и Етър. Ще се губят мачове и точки, това е неизбежно за всеки отбор, хеле пък "нов".
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 25 сеп 2019 09:45

sinqkrepost1914 написа:
LM10 написа:

Гомез беше една скъпоплатена повлекана. Прохазка е любимец на всички. Малко ме е яд за Бурабия, щото арабеската имаше уникални качества .. Всяко докосване му ''лъхаше'' на класа, ама после го съблякоха след един мач и така ..
Човека отиде в силен отбор в Турция и в момента не знам дали още играе там.

За Бурабия определено ме е яд. Страхотен играч, всичко му беше футболно - финт, пас, удар, поглед, даже отнемане и борбеност - халф мечта. Може само да се гадае ако си бяхме задържали част от играчите, които глупаво изпуснахме вкл., и за без пари. Един ГК вместо Райнов или "повлеканата" ГомеЦ, който си беше класен футболист до Тиам и Бурабия вместо МаНзурек.

За супер, мега крилото Габи даже не споменавам, че там май заплатата натежа във всички отношения.

Роси му изядоха главата освен слабата игра и прпоуските от дузпи най-вече некадърните портиери.

Както и да е гледаме напред и дано Хубси изтиска максимума от тези поограничени футболисти.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 25 сеп 2019 09:55

Г-н Методи отново е избил рибата, морален стожер от последна инстанция. :) Четейки го някой незапознат с фактите ще си помисли, че в Левски всичко е било по мед и масло. Нямаме над 30 млн. задължения, десет години подред сме шампиони, всяка година участваме в ЕКТ, в школата и базата всичко е ОК, всички мечти от сънищата сме сбъднали. Обаче появяват се узурпаторите ПК-ПХ и обръщат нещата с главата надолу. Вместо да вървят по познатия славен път, те напук на "истинските" левскари, водят отбора към дъното, към Левски с тире.
Човек, слез на Земята и спри да пишеш глупост след глупост.

Върни се в “Левски”