Славия - Левски | 21.09 | 20:00ч.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

1
22
11%
Х
30
16%
2
141
73%

Общо гласове: 193

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Славия - Левски | 21.09 | 20:00ч.

Мнениеот terata » 22 сеп 2019 22:32

drvasko98 написа:
terata написа:
drvasko98 написа:
terata написа:Хубуу, разбрахме вече, че Хубчев е най-добрият треньор в последните десет години, ок. Ама защо по дяволите, като е толкоз добър е тук. Защо примерно не води някой отбор като Палермо, или като Фулъм, в някое нормално първенство, като двама далеч по-слаби от него треньори Роси и Йоканович? Що тъй? Или да вкара някой отбор в ШЛ, като Шубата. Що така тия по-слаби от него треньори са все с далеч повече постижения. Как стават тия работи, незнам. :roll: А и друго, уж според адвокатите на ПК и ПХ сме запазили титулярите от миналия сезон, пък сега сме били изцяло нов отбор и трябвало време. Последно? Или според момента, както ви изнася? И последно, срамно е разни пишещи се фенове на Левски, да ходят на мачове на Лудогорец и да се бият в гърдите с това, а в същото време да са пред ТВ-то когато уж любимия им отбор играе!!!

Левски е по-голям отбор от Палермо и Фулъм взети заедно. Ако не знаеш да ти го кажа. Иначе Йоканович беше/е много добър. Роси някога беше добър

Мерси, че ми го каза, незнаех. Предполагам и Ефбет лигата е по-добро първенство от тия двете взети заедно, в които играят въпросните отбори.

Допускам, че Ефбет лигата е по-добра от серия D, за Чемпиъншип имам съмнения

Добър опит. Само дето когато Роси им беше тренер не бяха в Серия Д. Когато Хубчев вкара отбор в ШЛ като "ментето" Дерменджиев, или застане начело на отбор в Серия А, или дори Серия Б, или на някой отбор от Англия, като другия "слабак" Йоканович, ела ми се обади.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 22 сеп 2019 22:41

terata написа:
drvasko98 написа:
terata написа:
drvasko98 написа:
terata написа:Хубуу, разбрахме вече, че Хубчев е най-добрият треньор в последните десет години, ок. Ама защо по дяволите, като е толкоз добър е тук. Защо примерно не води някой отбор като Палермо, или като Фулъм, в някое нормално първенство, като двама далеч по-слаби от него треньори Роси и Йоканович? Що тъй? Или да вкара някой отбор в ШЛ, като Шубата. Що така тия по-слаби от него треньори са все с далеч повече постижения. Как стават тия работи, незнам. :roll: А и друго, уж според адвокатите на ПК и ПХ сме запазили титулярите от миналия сезон, пък сега сме били изцяло нов отбор и трябвало време. Последно? Или според момента, както ви изнася? И последно, срамно е разни пишещи се фенове на Левски, да ходят на мачове на Лудогорец и да се бият в гърдите с това, а в същото време да са пред ТВ-то когато уж любимия им отбор играе!!!

Левски е по-голям отбор от Палермо и Фулъм взети заедно. Ако не знаеш да ти го кажа. Иначе Йоканович беше/е много добър. Роси някога беше добър

Мерси, че ми го каза, незнаех. Предполагам и Ефбет лигата е по-добро първенство от тия двете взети заедно, в които играят въпросните отбори.

Добър опит. Само дето когато Роси им беше тренер не бяха в Серия Д. Когато Хубчев вкара отбор в ШЛ като "ментето" Дерменджиев, или застане начело на отбор в Серия А, или дори Серия Б, или на някой отбор от Англия, като другия "слабак" Йоканович, ела ми се обади.

В Испания може ли? ;)

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 22 сеп 2019 22:53

Въобще не ме интересува къде Роси, Славиша, Йоканович и т.н. са показали, че са големи треньори. Важното е, какво са постигнали в Левски. За съжаление не показаха класа при нас.
Последна промяна от noo на 22 сеп 2019 23:01, променено общо 1 път.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 22 сеп 2019 22:53

terata написа:
drvasko98 написа:
terata написа:
drvasko98 написа:

Когато Роси застане начело на националния отбор на страната си, тогава ми го хвали

LM10
Контакти:

Мнениеот LM10 » 22 сеп 2019 22:56

Ибаси, излиза, че Хубчев е по-добър от Зидан, Гуардиола, Клоп и Моу.
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 сеп 2019 01:04

noo написа:
blue avalanche написа:
noo написа:
blue avalanche написа:Айде да спрем с оправданията от типа:"Не всичко зависи от Хубчев". Става ли?
Роси пое отбора на 8 август и на 13-ти трябваше да изкара отбора срещу Дунав.
Стоянович пое отбора на 31 юли и на 5-ти август трябваше да изведе отбора срещу Ботев Вр.
Дерменджиев пое отбора в края на януари, а на 17-ти февруари се поднови шампионата.
ЕДИНСТВЕН Хубчев, за разлика от колегите си, имаше ПЪЛНИЯ комфорт да си проведе ЦЯЛАТА подготовка и да си направи трансферите!
За тях прошка нямаше, а за Хубчев - сълзи и сополи.
Роси проведе две подготовки. След втората дойде Вадуц.

Роси - две подготовки и Вадуц.
За другите подозрително мълчиш.
Щом така ще я караме: Хубчев - една подготовка и Ларнака. Значи той е на половината път.
За твоя информация Стоянович пое отбора в движение и би Тирето с 1-0. Хубчев от 2-0 се осра... ;)
Роси проведе ЦЯЛАТА зимна подготовка. Същият проведе ЦЯЛАТА лятна подготовка.
Славиша проведе ЦЯЛАТА зимна подготовка.
Хубчев проведе ЦЯЛАТА лятна подготовка.
...
А това, което си се опитал да внушиш не отговаря на ФАКТИТЕ.

Само да попитам:
Коя подготовка е по-важна: лятната(ПРЕДИ началото на сезона) или зимната(когато си "изтървал" половината сезон)???
Значи в момента, в който приключи зимната подготовка - НИКАКВИ оправдания за Хубчев, нали така?

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 23 сеп 2019 02:10

Честно не разбирам какво е това мрънкане баш сега?!
Левски е на второ място само на точка след Каузата. Имаме второто по резултатност нападение, втората най-добра защита и най-добрата голова разлика. Отборът очевидно показва прогрес в представянето си спрямо първите кръгове, а първата част от редовния сезон почти преваля.
Какво повече искате от това?

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 23 сеп 2019 07:03

То мрънкането не е мрънкане, а плюене и не е баш сега, не е и от когато Хубчев беше назначен, а е още от момента, когато медиите писаха, че ще бъде назначен. И няма да спре, независимо от резултатите.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 23 сеп 2019 08:32

drvasko98 написа:То мрънкането не е мрънкане, а плюене и не е баш сега, не е и от когато Хубчев беше назначен, а е още от момента, когато медиите писаха, че ще бъде назначен. И няма да спре, независимо от резултатите.

Ние сме Левски! Всичко ни е на опъки. Имаме си тема "Левски: Всекидневно мрънкане"- мрънкачите са тук. Кокала стана шампоин- изгониха го. Херо спечели дубъл- изгониха го. Нямахме финансиране- бутнахме сектор А. Комплектовахме отбор с Обертан и с-ие- отстрани ни Вадуц. Има още много примери, страницата няма да стигне.
Въпреки всички неразбории продължаваме да съществуваме. Дори сме втори в класирането, второ най- добро нападение, втора най-добра защита. Диемаджии разни непрекъснато поставят под съмнение резултатите ни, други "журналисти" всекидневно ни фалират, бивши сини футболисти постоянно ни критикуват. А ние какво? Напук на цялата тази дирижирана какафония строим терени, ремонтираме школата, стремим се да подобрим условията и да направим ДЮШ по- привлекателна. За сега интегрирахме успешно един юноша- Стаси, на път сме да го повторим с още двама- Юруков и Детелинов, забелязвам още едно- две момчета от юношите с перспектива за представителния отбор. Все някой ще стане. Ако годишно интегрираме по двама юноши, купуваме двама класни футболисти и продаваме добре двама от състава в дадения момент ще тръгнем напред. Пък другите нека ни чакат да потънем.
И... да остане мрънкането. Иначе няма да сме Левски.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 23 сеп 2019 08:44

И аз не мога да го разбера това мрънкане тука, та чак не ми се влиза във форума. Изчакайте мача с лудогорец като паднем, почвайте да мрънкате тогава. Е втория полусезон имаме тежки гостувания на берое, локо плд, черно море, няма да ги вземем всичките гостувания, тогава е вашия момент. Разбирам в началото на сезона след загубите от кипърците и загубата от берое, имахте право да мрънкате ама сега какво става тука.... не знам. Някои хора, който и да ни е треньор имам чувството, че все едни и същи заучени фрази на недоволството си имат запаметени и си ги пишат тука. Айде някой мрънкач, който е плюл и Роси, и Славиша, и Дерменджиев, сега като плюе по Хубчев, да каже просто едно име на треньор, който няма да плюе, интересно ми е дали си имат някакъв техен си фаворит хаха. :) :) :) :)

Върни се в “Левски”