drvasko98 написа:terata написа:drvasko98 написа:terata написа:Хубуу, разбрахме вече, че Хубчев е най-добрият треньор в последните десет години, ок. Ама защо по дяволите, като е толкоз добър е тук. Защо примерно не води някой отбор като Палермо, или като Фулъм, в някое нормално първенство, като двама далеч по-слаби от него треньори Роси и Йоканович? Що тъй? Или да вкара някой отбор в ШЛ, като Шубата. Що така тия по-слаби от него треньори са все с далеч повече постижения. Как стават тия работи, незнам.А и друго, уж според адвокатите на ПК и ПХ сме запазили титулярите от миналия сезон, пък сега сме били изцяло нов отбор и трябвало време. Последно? Или според момента, както ви изнася? И последно, срамно е разни пишещи се фенове на Левски, да ходят на мачове на Лудогорец и да се бият в гърдите с това, а в същото време да са пред ТВ-то когато уж любимия им отбор играе!!!
Левски е по-голям отбор от Палермо и Фулъм взети заедно. Ако не знаеш да ти го кажа. Иначе Йоканович беше/е много добър. Роси някога беше добър
Мерси, че ми го каза, незнаех. Предполагам и Ефбет лигата е по-добро първенство от тия двете взети заедно, в които играят въпросните отбори.
Допускам, че Ефбет лигата е по-добра от серия D, за Чемпиъншип имам съмнения
Добър опит. Само дето когато Роси им беше тренер не бяха в Серия Д. Когато Хубчев вкара отбор в ШЛ като "ментето" Дерменджиев, или застане начело на отбор в Серия А, или дори Серия Б, или на някой отбор от Англия, като другия "слабак" Йоканович, ела ми се обади.