Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Warped
Контакти:

Re: Схема за пари - как да ограбите букитата 2

Мнениеот Warped » 20 сеп 2019 18:27

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kvT_yIVI2Qw[/youtube]
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 20 сеп 2019 22:19

отмъкнаха им два бона и половина за 5 минути....на следващия ден такъв акаунт сигурно вече е с лимит :mrgreen:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 20 сеп 2019 23:13

mizantrop написа:отмъкнаха им два бона и половина за 5 минути....на следващия ден такъв акаунт сигурно вече е с лимит :mrgreen:

ти като знам как залагаш с по 10-15 лева....виждал ли си толкова пари накуп :mrgreen: :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 21 сеп 2019 13:01

kingofpop написа:
mizantrop написа:отмъкнаха им два бона и половина за 5 минути....на следващия ден такъв акаунт сигурно вече е с лимит :mrgreen:

ти като знам как залагаш с по 10-15 лева....виждал ли си толкова пари накуп :mrgreen: :mrgreen:

абе....справям се :mrgreen:

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 24 сеп 2019 08:02

някой ако види залози за днес за купата на България,да свирка....че чух един мач нагласен на точен резултат :) ...те вероятно всичките са измислени как да свършат,затова и букитата не ги пускат,има коеф. за всевъзможни купи днес - Уелс,Словакия,Полша,Румъния - но не и България :)
как беше - 'няма такава държава' !

rudiger
Контакти:

Мнениеот rudiger » 24 сеп 2019 14:38

https://22bet1.com/line/Football/114739-Bulgarian-Cup
edit: в уинбет и мелбет също ги има 2 от 3-те мача днес.
... както и в 1хбет.

socer1
Контакти:

Мнениеот socer1 » 26 сеп 2019 18:27

Още малко и бейзбола свършва и започва баскета,готвили сте маняци.

mizantrop
Контакти:

Мнениеот mizantrop » 27 сеп 2019 08:14

socer1 написа:Още малко и бейзбола свършва и започва баскета,готвили сте маняци.

никой не ще да ми обади как става това с многопрофилността - VPN и тъй нататък,от един акаунт е аматьорска работа....

socer1
Контакти:

Мнениеот socer1 » 27 сеп 2019 12:59

С профилите ,купуваш акаунти поне за за бет365,трябва да имаш няколко винаги в резерва иначе не става .Там малко издържат,за тонибет пинакъл и бетона няма да имаш проблем с един акаунт.Заглеждам cloudbet със биткойни става зареждането,досега чета не лоши отзиви а със впн има и безплатни има и платени.На платените ги цакам по следният начин,имам доста дебитни карти който не използвам и се регвам с тях на платените,повечето са един месец фриий и полсе си взимат от картата ,ама като няма нищо в нея курец.Мизантор пиши ми на лични като си на линия понеже знам че има наблюдателно око да ти споделя един пропуск на някой букита ,искам и ти да си кажеш мнението,ако стане може да се точи лекичко стига да не се улива човек.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 27 сеп 2019 13:48

mizantrop написа:
socer1 написа:Още малко и бейзбола свършва и започва баскета,готвили сте маняци.

никой не ще да ми обади как става това с многопрофилността - VPN и тъй нататък,от един акаунт е аматьорска работа....

Аз ВПН не съм позлвал никога преди в бетфеъ, сега реално лимитират само в седмиците, пинакъл бетонлайн, тони няма проблем с лимити. В бета не следят ип то, така че дори и да лимитирват, там не ти трябват впни, а по-скоро там нужното е да не си спечелил 10 к за един месец. За седмиците е ясно, че е тегаво няма кой какво да ти каже...
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Върни се в “Свободна зона”