Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Мнениеот Red_Neck » 19 сеп 2019 15:53

Изображение
Call me d-r Sowe
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 19 сеп 2019 19:05

baraba написа:
realno написа:
delqnski47 написа:А може ли някой компетентен Пощенец фен да ми разясни що е то "автентичен",че гледам го употребяват и се опитвам да му намеря значението в "правния справочник",но не я откривам тая дума никъде.Чисто от гледна точка на правото ми се ще да ми се разясни.Благодаря.Ще помоля въпросът ми да бъде разяснен след този на Шивача за осигуровките на Гонзу на по 500 лева. :lol:
П.П. Едно безплатно разясненийце.Ганчев никога не е бил собственик на фалиралата фирма,с която се разпореждаха заплати и т.н. на отбора до 2016.Всъщност същата фирма беше в запор много преди 2016,но тва е друга тема.

Автентичен: истински, действителен, неподправен, достоверен
синоними: истински, действителен, неподправен, достоверен, меродавен, оригинален, същ, същински,

Покажи, кое определение отговаря за ЦСКА-София/ София/ съгласно документите, а не какво си мислите или желаете.
Същото важи и за Литекс, защото е облечен в червени екипи и той не е автентичен.
Автентични сте вие феновете, НО нямате отбор, защото според документите, истинското ЦСКА беше заличено на 09.09.2016 г. Но тъй като предпочетохте да припознаете и "осиновите"ловешкия отбора на ГГ, излиза, че автентичните фенове на ЦСКА са съучастници в заличаването на собствения си клуб в когото са се клели във вярност. Наистина сте "Верни до гроб". Бяхте верни до 09.09.2016г.

Според КОИ документи миличък ? Тези на Търговските дружества или тези на Спортните отбори ? Тези с историческа стойност ? Тези в БФС ... Тези документи и предписания на УЕФА и ФИФА за индетификация и историческо наследство на футоблни клубове или ... ? КОИ документи теб лично те вълнуват ? Защото мен ме вълнува единствено Протокола за обединението на Чавдар , Септември и ДВ ...
...
истинското ЦСКА беше заличено на 09.09.2016 г.

Я пак , опитай с повече плам и обясни , КОЕ точно беше заличено и от КЪДЕ беше заличено на тази дата .... Чакам с нетърпение ;)
А, между другото, като за заличени тези същите все се класират преди вас .... кофти ви е ... ама, какво да се прави ... както казват в западна Европа ... C'est la Vie ... :mrgreen:

Според същите, които ви отнеха историята, емблемата, останахте без 30 -те мил задължения, които ГГ не пожела да изплати на предишните собственици, и според документите поради, които се наложи да правят нова А лига заради вас. И според документите, които казват, че ЦСКА - Софи не е автентичното ЦСКА, а ребрандирания Литекс, че да заиграете в ЕКТ.
Ако не вярваш виж какво пише в Уикипедия:
"На 2 юни 2016 г. юридическото лице, представляващо ПФК Литекс (Ловеч), променя юридическата си структура от „Професионален футболен клуб Литекс – Ловеч“ АД на „Професионален футболен клуб ЦСКА – София“ ЕАД."

https://bg.wikipedia.org/wiki/ПФК_ЦСКА_(София)

Както каза някой, ако сърцето не вижда какво от това ако виждат очите. Или казано по друг начин, ако ми харесва повече лъжата
защо ми е истината?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 19 сеп 2019 19:14

realno написа:
baraba написа:
realno написа:
delqnski47 написа:А може ли някой компетентен Пощенец фен да ми разясни що е то "автентичен",че гледам го употребяват и се опитвам да му намеря значението в "правния справочник",но не я откривам тая дума никъде.Чисто от гледна точка на правото ми се ще да ми се разясни.Благодаря.Ще помоля въпросът ми да бъде разяснен след този на Шивача за осигуровките на Гонзу на по 500 лева. :lol:
П.П. Едно безплатно разясненийце.Ганчев никога не е бил собственик на фалиралата фирма,с която се разпореждаха заплати и т.н. на отбора до 2016.Всъщност същата фирма беше в запор много преди 2016,но тва е друга тема.

синоними: истински, действителен, неподправен, достоверен, меродавен, оригинален, същ, същински,

Покажи, кое определение отговаря за ЦСКА-София/ София/ съгласно документите, а не какво си мислите или желаете.
Същото важи и за Литекс, защото е облечен в червени екипи и той не е автентичен.
Автентични сте вие феновете, НО нямате отбор, защото според документите, истинското ЦСКА беше заличено на 09.09.2016 г. Но тъй като предпочетохте да припознаете и "осиновите"ловешкия отбора на ГГ, излиза, че автентичните фенове на ЦСКА са съучастници в заличаването на собствения си клуб в когото са се клели във вярност. Наистина сте "Верни до гроб". Бяхте верни до 09.09.2016г.

Според КОИ документи миличък ? Тези на Търговските дружества или тези на Спортните отбори ? Тези с историческа стойност ? Тези в БФС ... Тези документи и предписания на УЕФА и ФИФА за индетификация и историческо наследство на футоблни клубове или ... ? КОИ документи теб лично те вълнуват ? Защото мен ме вълнува единствено Протокола за обединението на Чавдар , Септември и ДВ ...
...

Я пак , опитай с повече плам и обясни , КОЕ точно беше заличено и от КЪДЕ беше заличено на тази дата .... Чакам с нетърпение ;)
А, между другото, като за заличени тези същите все се класират преди вас .... кофти ви е ... ама, какво да се прави ... както казват в западна Европа ... C'est la Vie ... :mrgreen:

Според същите, които ви отнеха историята, емблемата, останахте без 30 -те мил задължения, които ГГ не пожела да изплати на предишните собственици, и според документите поради, които се наложи да правят нова А лига заради вас. И според документите, които казват, че ЦСКА - Софи не е автентичното ЦСКА, а ребрандирания Литекс, че да заиграете в ЕКТ.
"На 2 юни 2016 г. юридическото лице, представляващо ПФК Литекс (Ловеч), променя юридическата си структура от „Професионален футболен клуб Литекс – Ловеч“ АД на „Професионален футболен клуб ЦСКА – София“ ЕАД."

Както каза някой, ако сърцето не вижда какво от това ако виждат очите. Или казано по друг начин, ако ми харесва повече лъжата
защо ми е истината?

Ко каза ? Ко ?
Реално , НИЩО не каза ;) Пак да питам на цитиранта от теб дата 09.09.2016 г. ... КОЕ точно беше заличено и от КЪДЕ беше заличено ... ?
Историята и емблемата са си наши и НИКОЙ не може да ни ги отнеме, колкото и да ти се иска ... реално, към дадения момент няма как да стане ... А визуално и РЕАЛНО историята на ЦСКА можеш да я видиш в музея стопанисван от ЖИВАТА история на ЦСКА - Сашо Манов в нашия дом ... ст. Българска армия ;)
Та, ако обичаш не се опитвай така нагло да лъжеш :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

realno
Контакти:

Мнениеот realno » 19 сеп 2019 19:28

baraba написа:
realno написа:
baraba написа:
realno написа:

...

защо ми е истината?

Ко каза ? Ко ?
Реално , НИЩО не каза ;) Пак да питам на цитиранта от теб дата 09.09.2016 г. ... КОЕ точно беше заличено и от КЪДЕ беше заличено ... ?
Историята и емблемата са си наши и НИКОЙ не може да ни ги отнеме, колкото и да ти се иска ... реално, към дадения момент няма как да стане ... А визуално и РЕАЛНО историята на ЦСКА можеш да я видиш в музея стопанисван от ЖИВАТА история на ЦСКА - Сашо Манов в нашия дом ... ст. Българска армия ;)
Та, ако обичаш не се опитвай така нагло да лъжеш :idea:

Каква ирония, да се радваш, че Литекс под името ЦСКА - София със собственика му ГГ, облечени в червено, стопанисва историята ви? Ако аз ти се настаня в къщи и си променя името на твоето, не мога да бъда теб. Не мога да ти отнема историята. Нали? Ти винаги ще си си автентичния. Същото е и с Сегашното ЦСКА-София. Той винаги ще си остане друг отбор. И вие го знаете макар да не си го признавате и винаги ще бъде в умовете ви и ще ви тормози тази мисъл. Но това ваш избор и избор на всеки по отделно от вас.
Вярно е, никой не може да ви отнеме емблемата, защото е в сърцата ви и от там няма кой да ви я отнеме, но позволихте да бъде поставена на чужд отбор, различен от автентичното ЦСКА. Но дали това ви действие говори за истинска обич към емблемата?
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 19 сеп 2019 20:34

[offtopic]Не мога да разбера как може да има такива мазохисти, които да се връзват на глупостите на сините! Изпускате Динамо в историята им! Не напразно имаха една директорка, която по време на среща в зала " Фестивална" им каза в очите, че те повече мразят нас, отколкото обичат клуба си .[/offtopic]
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 сеп 2019 22:04

baraba написа:
sin4ec написа: ...та Малинов и Турицов чии деца са, че не се сещам?
...

А, Вальо Антов, Смоленски, Чорбаджийски чии деца са, сещаш ли се ? А, легендите и звездите на ЦСКА , Стоичков, М.Петров, Ст. Петров , Бербатов .... чии деца са, сещаш ли се ? А, Любо Пенев, Емо Костадинов чии деца са, сещаш ли се ? А, колко тъпо и плоско се опита да врътнеш една поредна манипулацийка, сещаш ли се ?

Антов, Смоленски и Чорбаджийски не са се доказали никъде. Бербатов е дете на Пирин, Мартин-на Враца, Стилиян е от Монтана, а Стоичков -ти сещаш ли се от коя школа е?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 19 сеп 2019 22:46

sin4ec написа:
baraba написа:
...

А, Вальо Антов, Смоленски, Чорбаджийски чии деца са, сещаш ли се ? А, легендите и звездите на ЦСКА , Стоичков, М.Петров, Ст. Петров , Бербатов .... чии деца са, сещаш ли се ? А, Любо Пенев, Емо Костадинов чии деца са, сещаш ли се ? А, колко тъпо и плоско се опита да врътнеш една поредна манипулацийка, сещаш ли се ?

Антов, Смоленски и Чорбаджийски не са се доказали никъде. Бербатов е дете на Пирин, Мартин-на Враца, Стилиян е от Монтана, а Стоичков -ти сещаш ли се от коя школа е?

Ами нали за това ти ги написах за да се СЕТИШ , че сред звездите и легендите на ЦСКА има МНОГО футболисти, които не са били деца на ЦСКА ... Също както и много от вашите звезди и легенди Жечев, Митков, Гьонин, Панов, Гайдарски, Цупето, Типеца Стоянов...! А Вальо Антов, Смоленски и Чорбаджийски също, като твоите Малинов и Турицов са играчи на ЦСКА от мъжкия отбор ;) Сещаш ли се ?
Последна промяна от baraba на 19 сеп 2019 22:56, променено общо 2 пъти.
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

goshev
Контакти:

Мнениеот goshev » 19 сеп 2019 22:47

sin4ec написа:
baraba написа:
...

А аз си мислех, че са деца на майките и бащите си, а то цели планини и градове са ги правили. :(
п.п. Това сега от ракията или от рязкото застудяване е? :roll:

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 19 сеп 2019 22:56

Синчец, всички ваши юноши накуп нямат и наполовината от успехите на Любо Пенев.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
kolokolo
Контакти:

Мнениеот kolokolo » 19 сеп 2019 23:03

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=bz0va-0FWG4[/youtube]
3:24 :arrow:
realno написа:
ЦСКА се шегуват на една наша нормална загуба...

Евроидиот Подуене - Хамрун Спартанс(Малта) 2:6
Нормално .

Върни се в “ЦСКА”