Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски: Бивши играчи и треньори

Мнениеот metodito » 19 сеп 2019 14:51

Мога ли да съм по-ясен от това? Аз съм най-добрият швейцарец на позицията си и го доказвам в силен отбор в Дубай, играейки всяка седмица на ниво. Просто проблемът е, че в Швейцарската федерация никой не си прави труда да гледа представянето на играчите в чужбина, особено в Азия. Аз играя в тим, който се бори за шампионската титла, играе и в азиатската Шампионска лига. И съм на линия всеки мач. В последните години вкарах много голове и направих много асистенции", заяви Мариани

А изглежда толкова интелигентно момче Мариани. Брат, отидеш ли в Занзибар (или където и да е това), Европа е затворена страница за теб, не ти ли беше ясно, Давиде? По-голям шанс беше да те забележат, ако си в "Левски", отколкото в Ал Чаршаф.

Аз мислех, че отива само за пари. Трябва да е доста неумен да си мисли, че играейки с някакви ентусиасти, може да попадне в национала.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 19 сеп 2019 15:14

metodito написа:
Мога ли да съм по-ясен от това? Аз съм най-добрият швейцарец на позицията си и го доказвам в силен отбор в Дубай, играейки всяка седмица на ниво. Просто проблемът е, че в Швейцарската федерация никой не си прави труда да гледа представянето на играчите в чужбина, особено в Азия. Аз играя в тим, който се бори за шампионската титла, играе и в азиатската Шампионска лига. И съм на линия всеки мач. В последните години вкарах много голове и направих много асистенции", заяви Мариани

А изглежда толкова интелигентно момче Мариани. Брат, отидеш ли в Занзибар (или където и да е това), Европа е затворена страница за теб, не ти ли беше ясно, Давиде? По-голям шанс беше да те забележат, ако си в "Левски", отколкото в Ал Чаршаф.

Аз мислех, че отива само за пари. Трябва да е доста неумен да си мисли, че играейки с някакви ентусиасти, може да попадне в национала.

Бе да ти кажа не е много сигурно. Евертон Рибейро го взеха с националния на Бразилия на Копа Америка, като риташе в същия тоя Ал Чаршаф ахли махли или там както е името на отбора. Ама тъй като Мариани е "менте" и "най-доброто нещо случвало се в последните години в Левски е неговата продажба", та едва ли ще го огрее.

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 19 сеп 2019 15:35

Все ми е тая, дали Мариани ще играе в националния отбор на Швейцария. Най-вероятно това е пиар акция с цел финансови облаги. Само за сведение: на неговата позиция в националния им отбор играе Шакири. Кпоп, ако научи за Мариани, ще иска да ги размени - Шакири в СА, а Мариани в Ливърпул. :)

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 19 сеп 2019 16:04

noo написа:Все ми е тая, дали Мариани ще играе в националния отбор на Швейцария. Най-вероятно това е пиар акция с цел финансови облаги. Само за сведение: на неговата позиция в националния им отбор играе Шакири. Кпоп, ако научи за Мариани, ще иска да ги размени - Шакири в СА, а Мариани в Ливърпул. :)

За тебе знаем. Ако успее навън ти е все тая. Ако обаче се провали, ще се ползва за опорна точка, че правилно сме го разкарали. Както действаш с Нганиони и т.н.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 сеп 2019 16:05

terata написа:
metodito написа:

Бе да ти кажа не е много сигурно. Евертон Рибейро го взеха с националния на Бразилия на Копа Америка, като риташе в същия тоя Ал Чаршаф ахли махли или там както е името на отбора. Ама тъй като Мариани е "менте" и "най-доброто нещо случвало се в последните години в Левски е неговата продажба", та едва ли ще го огрее.

Има такива случаи, но не са чести. Най-доброто решение за личното му благоденствие си беше Дубай, но за националния - някой европейски отбор, който играе турнирни групи

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 19 сеп 2019 16:19

terata написа:
noo написа:Все ми е тая, дали Мариани ще играе в националния отбор на Швейцария. Най-вероятно това е пиар акция с цел финансови облаги. Само за сведение: на неговата позиция в националния им отбор играе Шакири. Кпоп, ако научи за Мариани, ще иска да ги размени - Шакири в СА, а Мариани в Ливърпул. :)

За тебе знаем. Ако успее навън ти е все тая. Ако обаче се провали, ще се ползва за опорна точка, че правилно сме го разкарали. Както действаш с Нганиони и т.н.
И твоя опит да внушаваш нещо определено, също не ме интересува. Мариани и Нганиони са наемници. Играли са в Левски, мога само да им пожелая успех в следващите отбори.
Но бъдещето на Краев ми е интересно. Израсъл е в школата, развил е умения, осъществи трансфер (вярно не е много престижен), национал.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 02 окт 2019 16:59

Един бивш наш треньор с безспорни футболни познания и спорни морални качества, е казал чао-чао на брат си по-рано днес. :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 02 окт 2019 21:05

Не е радващо много

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 07 окт 2019 21:10

Веселин Минев дари шампионски медал на Левски
https://topsport.bg/other-side/veselin- ... evski.html

Евала на Веско. Можеше да е при нас сега, да имаме резервен ляв бек и малко екстра хъс...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 окт 2019 09:42

Не бих изключил да се използват футболни агитки в политически провокации. Виждаха се познати хора и на протестите. Аз ги познавам, защото ги виждам на стадиона. Това заяви бившият собственик на Левски Тодор Батков пред "Би Ти Ви", където коментира расисткия скандал, разразил се по време на мача България - Англия.

Адвокатът обясни, че за да се стигне до скандала, проблемът е бил наслагван с години. Той даде два примера за такива случаи, докато е бил президент и собственик на Левски, като според думите му това е и една от причините да се оттегли.

"Аз се оттеглих преди четири години и една от причините е тази. Проблеми като президент и собственик на Левски започнах да имам още от 2006 година. Два мача в звездния поход на Левски - единият квалификация с грузинския шампион Сиони. на "Герена" беше организиран бомбен атентат."

"Това беше провокация с цел да бъда пречупен, да приема определени условия, да започна да давам определени пари за охрана. Второто беше на мача с Барселона в Шампионската лига. В един момент 30 души си вдигнаха фланелките и отдолу лъснаха свастики".

"Сега предполагам ситуацията е предизвикана, за да има коренна промяна в Българския футболен съюз. Очевидно Борислав Михайлов не е удобен на големите клубове, защото с избори при сегашните устави не може да стане. Не съм убеден, че оставката му ще бъде приета. Трябва да бъде приета на конгрес, Изпълкомът не е органът, който трябва да я приеме", каза Батков.

Бившият собственик на Левски сподели съмнение, че тези провокации са били предизвестени. Според него, всички замесени в расисткия скандал трябва да носят отговорност пред съда, а в нашето законодателство има предвидени мерки за такива престъпления.

"Чух, че тези провокации са предизвестени. Това не е нашият заден двор, нашите балкански традиции и отбори – това е Англия, родината на футбола. Докарахме я до там министър-председателят Борис Джонсън да се произнася", продължи адвокатът.

"Имаме добро законодателство, имаме Наказателен кодекс, където има наказания за расизъм и ксенофобия. Трябваше превантивно да бъдат наказани тези лица. Както ние от левскаската общност, така и от Г сектор, знаем кои са те."

"Ние сме на фазата, когато стана трагедията в "Хейзел", когато загинаха 39 души, но това стана преди 35 години. Да вземат да си свършат работата и органите у нас. Има камери, има лицево разпознаване, защо не са направили нещо до сега", попита Батков и разпалено разкритикува всички, които сътвориха проблема.

"Не може на такъв форум да се допускат такива неща, под този флаг и герб са загинали хора. Много футболисти с друг цвят на кожата са минали през отбора и са били носени на ръце. Оставката на Михайлов няма да реши проблема. Трябва да се намерят виновните и да се покажат. Да се обясни ясно, че ние не сме ксенофоби и расисти, спасили сме евреите", добави бившият собственик на Левски.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”