Red_Neck написа:ivo55 написа:Специално Черниаускас има своите качества, но е недопустимо за вратар на ЦСКА да е кръгла нула що касае уменията до куп умения като: поемане на топката, подаване, техника, пласиране, умения за игра и с двата крака, комуникация със защитата, самообладание, концентрация, постоянство, представяне в решаващи мачове, лидерски качества.
Трябваше още след първия си полусезон, в който с левашки изпълнения ни провали в решаващите мачове, вкара си невероятен автогол, като набута в мрежата си излизаща в аут топка, подава на волетата на противниковите играчи и какви ли не още изцепки, да бъде освободен поради некадърност и липса на необхдимото ниво.
.... .
![]()
![]()
![]()
Черни за плеймейкър или вратар го гласим?![]()
Аз съм доволен от него.... Спасявал ни е задниците многократно. Имаше грешки на растежа, но ги намали драстично.... останалото е фенщина и пригласяне на един определен хор
Аз съм нормален фен, който не харесва в ЦСКА да играят страхливи момчета, които при малко повече натиск и напрежение почват с глупостите и левашките насирания. Нормалните фенове на ЦСКА, които сме такива от десетилетия и сме гледали ЦСКА такъв какъвт отрябва да бъде, не сме доволни от сегашното спортно-техническо ръковдство в клуба (нямам предвид само водените 5 години треньорчета от селата и начинаещи такива), което "успява" да сглоби слаби отборчета спечелили точно 0 титли, 0 купи, 0 отличния и постигнало 0 пробива в евротурнирите (влизане в групи).
Има само един ХОР в ЦСКА в момента и това е т.н. от мен Слугинаж. Няма друго разумно обяснение след толкова напълно провалени сезони, в края на всеки от който сме постигнали точно една голяма НУЛА успехи, да си вярват, че всичко е наред, върло сме добри и някакво демонично задкулисие органзизира някакви нечестни, подли,тайни и въобще ужасни и нетърпими атаки срещу така любимото им ръководство ...