Петър Хубчев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Всеки нов треньор заслужава кредит на доверие. Вие ще му дадете ли такъв?

Да
528
61%
Не
343
39%

Общо гласове: 871

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Тристан

Мнениеот Странджата » 18 сеп 2019 23:06

Ама Тристане, ти прекрачи всякакви граници бе, човек. Че ся кво - и ние ли да ставаме футболни хора, и ние ли да оставаме без поводи да предъвкваме това-онова? Плескавицата си бил пипнал отбора - как ли пък не, той да не е Жадното случайно. Този-онзи клекнали, че били контузени - е-е-е, като са излезли на терена, няма нито да клякат, нито да приклякват. Някакъв си Найденов го изяли - че кой го пуска бе. Да беше пуснал някой по-жилав и кокалест - да го дъвчат по-дълго ...
Недей така бе, човек, тука е форум, Гонгът е агора, ние не сме случайни хора - треньорът като си премълчава за неща, които не са за казване, ние да не сме треньори. Ние сме патриции, къде ни търсиш ти!

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Re: Петър Хубчев

Мнениеот tiamat » 19 сеп 2019 00:02

sinqkrepost1914 написа:
tiamat написа:За нен чак средата на следващия сезон можем да правим някакви заключения.

Според мен дори към октомври 2023 ще имаме още по-ясно мнение за работата, която Хубчев е свършил.
Ти да не би да си разбрал, че сезоните са 4-ри, когато си станал на 15 :lol:

Не разбрах точно какво съм разбрал :) ама като казах сезон имах предвид сезон :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 сеп 2019 09:14

TristaNNN написа:На няколко пъти го питаха за нови футболисти и отговорите в началото бяха сравнително бодряшки и от сорта на "Чакаме нещо до края на седмицата", "Очаквам развитие до началото на идната седмица", "Действаме по въпроса" и т.н. След което нито в началото на седмицата се случи нещо, нито в края, нито междувременно. Е, какво да отговаря по въпроси и теми, които очевидно не са изцяло под негов контрол? Ако продължи с "очакваме до края на ...еди кога си", ще има вой и подогравки и освен темерут ще стане Пинокио2, даже ще почнат да му мерят носа. :roll: Какви физиономии да прави, като журналята го питат постоянно за нови? Ми, писнало му е на човека, явно. Едва ли той ходи да ги пазари и да бута пачките на мениджърите им.
И какво трябваше да каже след мача с крадците на идентичности? "Ами, Юруков е дупка, пръснаха го и замина мача", или "Сръбския спец и хитър и на полувремето ремонтира тирето", или "Техните негри ни натиснаха и поиздъхнахме, щото ние ги надхитрихме в началото, ама тия не са Дунав", или "Нашиментов издъхна, Доктора издъхна, щото бяха контузени и в центъра си е*а майката", или "Толкова си можем към момента с тия кадрови проблеми и наличен потенциал"? Това по-добре ли щеше да звучи? И разбира се, че не е давал указания да хващат лопатите и да бъркат бетона, просто този мач така се разви. Петрович си пипна отбора и оранжевите заиграха агресивно, натиснаха фланговете и логичното се случи. Изолираха успешно нашите остриета и така полека-лека ни натикаха, нашите се напрегнаха, почнаха да ритат напосоки и в по-голямата част от полувремето гледаха мача отблизо, понеже, пак да кажа, Дедо си ремонтира отбора и ни загащиха силните играчи. Неприятно, но факт.
И? Трябваше да засипе плескавицата с похвали ли, какво? Да срине Юруков със земята ли? Да оплюе всичко в клуба ли?
Не се ли замисляте, наистина, че някои неща не бива да се коментират в публичното пространство и е по-добре, а и по-здравословно да си останат в "кухнята"? Щото, ей го - едно непремерено и емоционално изказване за "шведа", че не знаел там елементарни неща, вече втори месец се използва за аргумент колко сме зле, колко сме непрофесионални, колко е тъп треньорът, как ни лъжат от ръководството и прочее заключения. Мислите ли наистина, че трябва всичко да се казва публично, предвид ителекта и първосигналността на същата тая публика, капризна на гол тумбак освен това. :?

Добре. Според теб, кои са "разрешените" въпроси(ако изобщо има такива), които журналистите могат да се осмелят да зададат на Негово превъзходителство г-н Петър Хубчев с надеждата да получат някакъв мижав отговор, различен от:
"Нека това си остане в съблекалнята"?
Дай едно списъче...
Щото на мен, пък, ми е писнало от:
"Животът продължава"
"Играем мач за мач"
"Гледаме напред"
"Трябва по-скоро да забравим този мач"
"Нашата публика е най-великата"
"Паднахме, защото не вкарахме"
и т.н.
А ако журналистите почнат да се държат по същия начин и тотално игнорират г-н Петър Хубчев? Направо не ми се мисли какъв вой ще настане тука...
"Аааааааа...платените журналя игнорират Отбора на Народа"
"Гадовете ни лишават от правото да сме информирани"
"Червено-оранжевата паплач внася напрежение"
и т.н.
Значи треньорът може да се държи като темерут и това е много готино, но ако журналистите отговорят със същото - мамка им!!!
Така ли?

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 19 сеп 2019 10:34

blue avalanche написа:
Djack_84 написа:Пълна подкрепа от мен за Хубчев.Не съм съгласен с това,че не се вижда положителна промяна от неговата работа.Има и негативи,разбира се.

Плюсовете дотук според мен:
- Успя да вкара дисциплина в отбора и да изтиска максимума от играчите
- Отбора през повечето време стои компактно,има нужната взаимопомощ и себераздаване
- В големи периоди успяваме да пресираме успешно
- В повечето мачове имаме завидна ефективност пред гола и вкарваме почти всичко,което създаваме като положения.
- Отбора играе директно с пасове напред и търсене на бързо развитие на атаките.
- И не на последно място - отношението му към журналистите.Успява да контрира всички опити за провокации и внасяне на интриги.По този начин предпазва играчите от напрежение и винаги ги защитава.

Като минуси могат да се отбележат:

- Прави впечатление,че сякаш няма план Б,когато мача не се развие така,както е очаквал и както го е започнал като нагласа.
- Доста пъти закъснява или бърка със смените на играчите или размества постовете им в хода на мача
- Бърза да връща отбора назад,когато поведем и имаме психологическо и игрово предимство.Прави впечатление,че на този етап не сме готови особено да пазим резултат и се дърпаме прекалено дълбоко в собствената си половина изпадайки в глуха защита на моменти.

Така, както си ги изброил, минусите тежат повече от плюсовете. :roll:

Че тежат е ясно.И това се видя особено срещу по-грамотни съперници - Ларнака и Тирето.Но тези неща са отстраними - и вярвай ми щом ни ги виждаме ги вижда и Хубчев.Освен това си има и причини за това нещо.Хубчев разполага със точно 14 равностойни футболиста в момента(Михайлов/Миятович; Рейш,Холмар и Каргас - за 2 поста в отбрана и Нашименто/Мазурек).От там насетне - нито Юруков и Найденов,могат да заменят равностойно Тиам и Райнов,нито Насиру и Здравко могат да са равностойни опции на Стаси и Паулиньо,нито Алар на Робърта.Това кара Хубчев да прави ротации или да не прави смени на моменти.За негово и наше съжаление тези ротации доведоха на няколко пъти до грешки и загуба на точки и мачове.
Общо взето има къса скамейка в момента,поради 2 причини:
1.Бавната аклиматизация на някои от новопривлечените(което донякъде е нормално особено за чужденците) - Алар,Насиру,Здравко и Чандъров
2.Недостатъчните качества на този етап да са титуляри или да заместват титулярите - Юруков и Найденов
Според мен Алар и Насиру имат качества,но им трябва още малко време да се адаптират.На Юруков и Найденов малко им тежи отговорността и трябва да се отпуснат за да се случат нещата.Чандъров и Здравко - там не съм оптимист,че ще се получи.
Съвсем друг е въпроса,че имаме нужда зимата от 3-4 попълнения - на 2та бека и един дефанзивен халф задължително.И това при положение,че се запазят сегашните играчи.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 сеп 2019 11:06

Djack_84 написа:
blue avalanche написа:Така, както си ги изброил, минусите тежат повече от плюсовете. :roll:

Че тежат е ясно.И това се видя особено срещу по-грамотни съперници - Ларнака и Тирето.Но тези неща са отстраними - и вярвай ми щом ни ги виждаме ги вижда и Хубчев.Освен това си има и причини за това нещо.Хубчев разполага със точно 14 равностойни футболиста в момента(Михайлов/Миятович; Рейш,Холмар и Каргас - за 2 поста в отбрана и Нашименто/Мазурек).От там насетне - нито Юруков и Найденов,могат да заменят равностойно Тиам и Райнов,нито Насиру и Здравко могат да са равностойни опции на Стаси и Паулиньо,нито Алар на Робърта.Това кара Хубчев да прави ротации или да не прави смени на моменти.За негово и наше съжаление тези ротации доведоха на няколко пъти до грешки и загуба на точки и мачове.
1.Бавната аклиматизация на някои от новопривлечените(което донякъде е нормално особено за чужденците) - Алар,Насиру,Здравко и Чандъров
2.Недостатъчните качества на този етап да са титуляри или да заместват титулярите - Юруков и Найденов
Според мен Алар и Насиру имат качества,но им трябва още малко време да се адаптират.На Юруков и Найденов малко им тежи отговорността и трябва да се отпуснат за да се случат нещата.Чандъров и Здравко - там не съм оптимист,че ще се получи.
Съвсем друг е въпроса,че имаме нужда зимата от 3-4 попълнения - на 2та бека и един дефанзивен халф задължително.И това при положение,че се запазят сегашните играчи.

на 2та бека...

Защо тогава разкарахме Нганиони? Който, по мое мнение, беше доста свестен ляв защитник? И то ПРЕДИ да сме намерили заместник?
Защо не търсихме десен защитник, а се напълнихме с център-нападатели?
Кой е виновен? Аз ли?
Здр.Димитров и Чандъров имат ли класата да вдигнат нивото на отбора?
И главният въпрос:
Хубчев ли направи трансферите или някой друг?
Ако е той - да си носи отговорноста! Ако не - значи е някаква марионетка!
Само, че такива въпроси е забранено да се задават на г-н Хубчев! Сакън...

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 19 сеп 2019 11:32

blue avalanche написа:
Djack_84 написа:
blue avalanche написа:Така, както си ги изброил, минусите тежат повече от плюсовете. :roll:

на 2та бека...

Защо тогава разкарахме Нганиони? Който, по мое мнение, беше доста свестен ляв защитник? И то ПРЕДИ да сме намерили заместник?
Защо не търсихме десен защитник, а се напълнихме с център-нападатели?
Кой е виновен? Аз ли?
Здр.Димитров и Чандъров имат ли класата да вдигнат нивото на отбора?
И главният въпрос:
Хубчев ли направи трансферите или някой друг?
Ако е той - да си носи отговорноста! Ако не - значи е някаква марионетка!
Само, че такива въпроси е забранено да се задават на г-н Хубчев! Сакън...

За Нганиони съм съгласен с теб.Бих добавил и Цветкович.Определено нещата със селекцията нещо се объркаха - тя закъсня,а отделно не бяха привлечени играчи за всички постове.Причините какви са и кой е виновен...може само да гадаем.И Колев и Хубчев имат право на поправителен и то съвсем скоро.Имат възможност да вземат играчи на нужните постове зимната пауза.Ако и тогава не се случи - няма как да им се разминат критиките и снемане на доверието към тях.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 19 сеп 2019 11:43

Djack_84 написа:За Нганиони съм съгласен с теб.Бих добавил и Цветкович.Определено нещата със селекцията нещо се объркаха - тя закъсня,а отделно не бяха привлечени играчи за всички постове.Причините какви са и кой е виновен...може само да гадаем.И Колев и Хубчев имат право на поправителен и то съвсем скоро.Имат възможност да вземат играчи на нужните постове зимната пауза.Ако и тогава не се случи - няма как да им се разминат критиките и снемане на доверието към тях.

Доказано е, че зимата е най-тъпото време за свестни трансфери.
1. На никой уважаващ себе си футболист договорът му не изтича през зимата.
2. Докато футболистът се нагоди към шампионата и отбора - сезонът взел, че свършил. А, не дай си Боже, да се контузи по време на паузата.
Да видим, все пак...

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 19 сеп 2019 11:47

blue avalanche написа:....
....

Защото, когато правихме великото отечествено разкарване, Нганионин сам бил поискал да си тръгна и сам бил помолил ПК да се разделят, че бил искал да търси нови предизвикателства. Така рече ПК в едно от интервютата. И не, няма го по сайтовете и вестниците, щото не са сметнали за нужно да отразяват такива новини. Потърси аудио или видео, там се казва ясно.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 19 сеп 2019 11:50

Djack_84 написа:Определено нещата със селекцията нещо се объркаха - тя закъсня,а отделно не бяха привлечени играчи за всички постове.Причините какви са и кой е виновен...може само да гадаем.

Няма чак такава нужда да гадем... Просто трябва да си припомним някои неща и събития.
Още преди да уволнят Дерменджиев (нищо, че навсякъде се пишеше за идването на Хубчев, а Колев отричаше) от ръководството започнаха да говорят, че треньора и Патрашку вече работят по селекцията. Дори след уволнението на Дерменджиев на една пресконференция Колев заяви, че работят по селекцията и който бъде назначен за треньор на отбора ще трябва да се съобразява с наличните играчи. Да, ама не... :lol: Явно Хубчев е стопирал нещата при преговорите и играчите, които са били набелязани са отишли в кошчето. Та, ето това според мен доведе до забавянето на селекцията + намалянето на заплатите и трудното убеждаване на добри играчи да дойдат в България и в отбор, който десет години не е печелил трофей и стига макс до втори кръг на ЛЕ.
Добре би било този път да се окаже истина, че са започнали отрано работата по зимната селекция и Хубчев да получи навреме нужните играчи преди началото на подготовката.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 19 сеп 2019 11:56

blue avalanche написа:....
....

Ти си пълен циркаджия. Краев отиде и дори поигра първия сезон в шампиона на Дания, обаче от теб само плювки съм чел. Нганиони отиде в 8 ият, ама в Б групата, ама бил доста свестен. Цирк, братче

Върни се в “Левски”