5 реда за мача:
Слаба, страхлива и безидейна игра.
Ел капитано Занев със скандални грешки в пореден мач! Нямам идея какво се случва с него, но показа прилично ниво само в схема с трима ЦЗ.
Соломонката пълен фигурант! Как го изтърпя до 60-тата минута Консултантът, само той си знае. На Турицов явно му е забранено да минава центъра, та неговата пасивност е донякъде оправдание слабата дясна зона на атаката ни. Добре, че влезе Тиаго да раздвижи леко играта.
Кери разочарова. Явно е по-полезен като жокер при отпаднал физически противник.
Бусато направи няколко добри намеси, но ме притеснява факта, че очевидно е стойкаджия.
Албентоса, Малинката, Бикел, Евандро на познатото добро ниво и много добър мач на Мазику и Бачо Али.
С едно изречение: имаме потенциал, но дъртия явно яко е насрал настроението в съблекалнята и е очевадна тоталната липса на настроение в играта на отбора.
Ефбет лига 9 кръг/ Ботев ПД-ЦСКА / 14.09.2019 / 17:30 ч. FT 0:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Ефбет лига 9 кръг/ Ботев ПД-ЦСКА / 14.09.2019 / 17:30 ч.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
pomiqrat написа:Kiril2681 написа:Май наистина сме почивали, не мога да разбера какво искат?! Заплатките са на деня, едва ли са колкото на един шофьор, примерно, работят по 90 мин. на седмица - просто излизаш и се раздаваш, никой не иска повече! Не знам треньор ли не искат, какво, обаче просто се разхождат!
Ти сериозно ли? През седмицата какво мислиш, че правят?
Какво правят?! Тренират по час на ден, след което налазват кафенетата, Плейстейшъна в къщи, почиват "активно"! Дадох пример с шофьорите, тяхната работа през седмицата е все едно един шофьор да излиза всеки ден, ей така, да покара малко, да научи маршрута, да види как е трафика и накрая на седмицата да излезе на работа, но да се окаже, че нито маршрута знае, нито в трафика се оправя.

от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
W84me написа:Kiril2681 написа:W84me написа:Голяма трагедия е тоя спорт у нас... На това днес, който му вика "футбол", значи има сериозни проблеми...
Те затова му казват "фуДбол"!![]()
Утре по-различно ли ще е?
[offtopic]Мисля че беше доста по-различно.[/offtopic]
А аз мисля, че нищо не разбираш от футбол, но това е друга тема! Направи поне един анализ на мача, може и на двата, покажи ми разликите, дай грешките, нека видим и хубавите неща, после ще имаш пълно право да включиш ехидност и ирония

от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
Kiril2681 написа:pomiqrat написа:Kiril2681 написа:Май наистина сме почивали, не мога да разбера какво искат?! Заплатките са на деня, едва ли са колкото на един шофьор, примерно, работят по 90 мин. на седмица - просто излизаш и се раздаваш, никой не иска повече! Не знам треньор ли не искат, какво, обаче просто се разхождат!
Ти сериозно ли? През седмицата какво мислиш, че правят?
Какво правят?! Тренират по час на ден, след което налазват кафенетата, Плейстейшъна в къщи, почиват "активно"! Дадох пример с шофьорите, тяхната работа през седмицата е все едно един шофьор да излиза всеки ден, ей така, да покара малко, да научи маршрута, да види как е трафика и накрая на седмицата да излезе на работа, но да се окаже, че нито маршрута знае, нито в трафика се оправя.Стига, не е сериозно да работиш 3-4 пъти по-малко от нормален човек, но да взимаш 4-5 пъти повече! А от теб да се иска само да покажеш желание, да се поразтичаш, дори да нямаш уменията на най-добрите в професията, просто да покажеш, че искаш! И да убедиш тези 3-4 хиляди, които са дошли да те гледат, че го правиш! Те и това не могат! Не съм хейтър, напротив - аз съм един от тези няколко хиляди, които все пак ходят на стадиона и съм скромен в изискванията си, искам просто да видя раздаване! Ясно е, че гениите във футбола са двама, не очаквам от нашите чудеса, а просто хъс и желание да играеш, колкото можеш.
Като ги закарат сутринта на Панчарево, трябва чак вечерта да ги връщат. Не е казано да търчат 8 часа, но и нищо не им пречи да имат две тренировки, през останалото време цигара-магара-тактика, шутове, щанги, релакс и т.н. Само така можеш да догониш по-добрите отбори. Нямали били заучени положения. А кога да ги заучат? Те акъла им е по разни пички, коли, плажове.
Red_Neck написа:5 реда за мача:
Слаба, страхлива и безидейна игра.
Ел капитано Занев със скандални грешки в пореден мач! Нямам идея какво се случва с него, но показа прилично ниво само в схема с трима ЦЗ.
Соломонката пълен фигурант! Как го изтърпя до 60-тата минута Консултантът, само той си знае. На Турицов явно му е забранено да минава центъра, та неговата пасивност е донякъде оправдание слабата дясна зона на атаката ни. Добре, че влезе Тиаго да раздвижи леко играта.
Кери разочарова. Явно е по-полезен като жокер при отпаднал физически противник.
Бусато направи няколко добри намеси, но ме притеснява факта, че очевидно е стойкаджия.
Албентоса, Малинката, Бикел, Евандро на познатото добро ниво и много добър мач на Мазику и Бачо Али.
С едно изречение: имаме потенциал, но дъртия явно яко е насрал настроението в съблекалнята и е очевадна тоталната липса на настроение в играта на отбора.
Тиаго раздвижи играта като умрял кон каруцата, по-добре да не го беше пускал. Кери на този етап е с класи над португалеца и трябва да е титуляр. Явно сме гледали различни мачове. Евандро - слаб мач, но не може всеки мач да му е силен, простено му е. Турицов игра добре момчето, както и Малинов, Бикел и Албентоса. Вратаря се справи добре, ще го видим и занапред. Соу - дано с този гол се отпуши вече. Отабор слаб мач, имам доста по-големи очаквания към него. Мазику - много добър, дано с него намерим подходящия ляв бек. Занев нещо взе да затъва, дано се стегне. Иначе за какво настроение говорим - ние да не сме циркова трупа - това са професионални футболисти на ЦСКА - излизат и играят, който не е в настроение да се маха - на ЦСКА са му необходими мъже, а не мрънкащи примадони. Я питай Паро Никодимов как е било с настроението в съблекалнята и мрънкачите в началото на 80-те.
- blue avalanche
- Контакти:
Занев, пък, кога е бил "голямата работа"??? Не знам на какво се базират вашите очаквания, но той още в Амкар приключи с футбола.
-
- Контакти:
amoros написа:Да смениш Л.Петрович е все едно да смениш чисто ново БМВ за таралясник.Дядото още не си е загубил ума.
треньорът на ЦСКА Люпко Петрович влезе в забавните новини на редица водещи спортни издания в Европа. Причината за това е гафът, който сърбинът допусна в мача с Ботев.
Петрович бе наказан и изгледа двубоя от трибуните. В началото на второто полувреме бесен от решението на помощника си да пусне в игра Тиаго, Люпко се опитва да звънне на администратора на „червените“ Димитър Вутов. Вместо това обаче два пъти се обажда на колегата от "Меридиан Мач" Димитър Димитров.

Бръм, бръм, бръмбаааар ...