Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Re: Левски: Всичко около клуба

Мнениеот sinqkrepost1914 » 16 сеп 2019 16:46

Не съм много съгласен с твърдението горе, че не е имало достатъчно хора на стадиона. За мен посещаемостта бе доста добра вчера, но е и факт, че на фона на претенциите не е достатъчна. Бях във В и за мен имаше повече хора от предното домакинство с Локо. И за слепците е видно, че ние сме отбора с най-голяма посещаемост и то с доста пред втория, който и да е той :)
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 сеп 2019 17:01

sinqkrepost1914 написа:Не съм много съгласен с твърдението горе, че не е имало достатъчно хора на стадиона. За мен посещаемостта бе доста добра вчера, но е и факт, че на фона на претенциите не е достатъчна. Бях във В и за мен имаше повече хора от предното домакинство с Локо. И за слепците е видно, че ние сме отбора с най-голяма посещаемост и то с доста пред втория, който и да е той :)

На мен от А ми се видя, че сме по-малко, но нейсе - приемам, че преценката от В е по-точна.
С нетърпение чакам да пуснат метрото да видиш как освен с най-голяма посещаемост на фона на останалите, ще шашкаме "враговете" и с бройка. 8-)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 16 сеп 2019 17:35

Основната разлика между отборите миналата година и сега е отборната игра. Затова тази година отбелязваме доста повече голове. В защитен план има още доста да се трудим.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: TristaNNN

Мнениеот Странджата » 16 сеп 2019 17:38

С една дума - да обобщим: всички вън, само форумните пророци - вътре :)

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 16 сеп 2019 17:44

До този момент няма никакъв резултат от разследването на полицията и извършителите на побоя все още не са заловени.

ШУкиран съм! Защо ли още не са ги хванали...
Не могат да измислят адекватна фалшива история ли ? Натопете някое циганче както направихте с репортерката от Русе.
И после тези боклуци протестират с искане за увеличение на заплатите. Нагли утайки!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 16 сеп 2019 18:56

blue avalanche написа:
TristaNNN написа:Малко рекапитулация след първите девет кръга. Съжалявам, ако ще разваля рахатлъка на вечните форумни нихилисти, но статистиката ни казва следното:
- Една единствена точица изоставане от водача като тепърва имаме мачове с Лудогорец.
- 4 точки пред крадците на идентичности, по чиято мегаселекция въздишаха немалка част от форумните спецове, докато хулеха на лягане и на ставане сините играчи и треньори. А, да, и гадният ПК, разбира се.
- Голова разлика 20:7, като само Локо ПД имат вкаран с един гол повече, но пък са допуснали двойно повече попадения във вратата си (21:14) и само Разград имат допуснати по-малко голове от нас, но са вкарали с цели 6 по-малко от нас. (14:4)
Та, не че сме станали някакви извънземен отбор, ама не сме и чаааак толкова зле, колкото ревунчовците-нихилисти опитват да ни втълпят през последните месец-два. Не смея дума да отворя за това, колко е важно и ние да подкрепим отбора, вместо само да изискваме и мрънкаме, че ще ме подкарат - адвокат на тоя, част от хунтата, форум е и т.н..

Статистиката казва, че в сравнение с миналия сезон сме по-зле. ;)

А ако случайно вземем 13 точки в следващите 6 мача, много по-добре ли ще сме? Статистиката ще се гледа напролет. Засега се движим нормално с оглед състав, трансфери и текущи кадрови проблеми. От стратегическа гледна точка имаме интегриран играч със "специални потребности", още един "който не може да си спира и води топката" и още един "много рисков", който досега не е получил червен картон и направил дузпа и един "посредствен ляв бек, който много тича, но не знае защо". За първите двама очаквам някога да вземем 7 цифрени суми в Евро. Та, с такива инвалиди - толкова

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 сеп 2019 19:08

drvasko98 написа:
blue avalanche написа:
TristaNNN написа:Малко рекапитулация след първите девет кръга. Съжалявам, ако ще разваля рахатлъка на вечните форумни нихилисти, но статистиката ни казва следното:
- Една единствена точица изоставане от водача като тепърва имаме мачове с Лудогорец.
- 4 точки пред крадците на идентичности, по чиято мегаселекция въздишаха немалка част от форумните спецове, докато хулеха на лягане и на ставане сините играчи и треньори. А, да, и гадният ПК, разбира се.
- Голова разлика 20:7, като само Локо ПД имат вкаран с един гол повече, но пък са допуснали двойно повече попадения във вратата си (21:14) и само Разград имат допуснати по-малко голове от нас, но са вкарали с цели 6 по-малко от нас. (14:4)
Та, не че сме станали някакви извънземен отбор, ама не сме и чаааак толкова зле, колкото ревунчовците-нихилисти опитват да ни втълпят през последните месец-два. Не смея дума да отворя за това, колко е важно и ние да подкрепим отбора, вместо само да изискваме и мрънкаме, че ще ме подкарат - адвокат на тоя, част от хунтата, форум е и т.н..

Статистиката казва, че в сравнение с миналия сезон сме по-зле. ;)

А ако случайно вземем 13 точки в следващите 6 мача, много по-добре ли ще сме? Статистиката ще се гледа напролет. Засега се движим нормално с оглед състав, трансфери и текущи кадрови проблеми. От стратегическа гледна точка имаме интегриран играч със "специални потребности", още един "който не може да си спира и води топката" и още един "много рисков", който досега не е получил червен картон и направил дузпа и един "посредствен ляв бек, който много тича, но не знае защо". За първите двама очаквам някога да вземем 7 цифрени суми в Евро. Та, с такива инвалиди - толкова

Не съм аз този, който отвори дума за статистика, но по някаква мистериозна причина, която не ми е известна, си цитирал именно мен.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 сеп 2019 20:28

Миналата година колко точки имахме след деветия кръг?
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 сеп 2019 20:33

mikata написа:Миналата година колко точки имахме след деветия кръг?

22т.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 16 сеп 2019 20:41

blue avalanche написа:
mikata написа:Миналата година колко точки имахме след деветия кръг?

22т.

Мерси
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Върни се в “Левски”