efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна) , Неделя
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- ChelseaFUN
- Контакти:
Re: efbet Лига: Левски (София) - Черно море (Варна) , Неделя
Следващия кръг сме срещу трупата на Венци Стефанов. В мачовете със Славия винаги съм искал най-много да ги бием тия. Няква страшна ненавист изпитвам към тях, дори повече от оранжевите! Ще има едно лежане, мрънкане. След мача 100 на 100 някви бисери на тоя Венци Стефанов и оправдаване със съдията. Пък ако бият не ми се мисли... Задължително победа срещу тия и никаква прошка! Ако може и разгром, да му е гадно.
Последна промяна от ChelseaFUN на 15 сеп 2019 23:05, променено общо 1 път.
ChelseaFUN написа:Следващия кръг сме срещу трупата на Венци Стефанов. В мачовете със Славия винаги съм искал най-много да ги бием тия. Няква страшна ненавист изпитвам към тях, дори повече от оранжевите! Ще има едно лежане, мрънкане. След мача 100 на 100 някви бисери на тоя Венци Стефанов и оправдаване със съдията. Пък ако бият не ми се мисли... Задължително победа срещу тия и никаква прошка! Ако може и разгром, да му е гадно.
Два ранни гола и ще видиш как ще се разтичат тия женчовци в бяло. Днес ги гледах с Дунав - майка бута количка!!!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Познах че ще е 1 - ца.
3:0
3:0
sin4ec написа:Хубава победа. На Холмар ще му трябва много още, за да си върне формата. Радостното е, че вече играе.
Страхотен Паулиньо, радостно е, че и той вече играе. . Бих искал да отбележа две ситуации: първата е финта на Горанов за втория гол, просто беше красив и уникален, а центрирането-перфектно! Поздравления!
Втората е подаването на Мазурек за третия гол. Уникален поглед над играта и страхотен глезен!
Наздраве на всички, минахме през тежък мач-продължаваме напред!
Холмар не игра никак зле като за играч без игрова практика. Много кефи тоз пич!
Паулиньо даже говори и български вече

За Мазурек точно това ми беше направило впечатление като му гледах клипчета като подписа с нас, че пуска яки пасове. Предполагах, че е въпрос на време и опознаване със съотборниците, да почне да прави същото и при нас...
vvessel написа:tiamat написа:vvessel написа:Мадурек освен един финт първото полувреме до този момент нищо. Тиам е в пъти по-ефективен.
Миланов и той издиша.
Защитата ни се крепи на свети крепки просто. Да не дава господ още някой да се контузи.
Сериозно? А асистенцията на Роберта?
Щом на това му викаш асистенция, ок, ритна топката някъде натам, но освен това нещо друго?

tiamat написа:vvessel написа:tiamat написа:vvessel написа:Мадурек освен един финт първото полувреме до този момент нищо. Тиам е в пъти по-ефективен.
Миланов и той издиша.
Защитата ни се крепи на свети крепки просто. Да не дава господ още някой да се контузи.
Щом на това му викаш асистенция, ок, ритна топката някъде натам, но освен това нещо друго?
Според мен се бъзика

На три неща се изкефих много в мача :
1. Паса на Мазурек за 3-тия гол. Напрао им ба маата
2. На реакцията на Холмар след последния съдийски сигнал. Явно доста се е бил стегнал
3. На разваления български и ухилената физиономия на Паулиньо след мача
ПС: Живко зимата трябва да го сменим като титуляр. Може си, ама годинките не прощават...
1. Паса на Мазурек за 3-тия гол. Напрао им ба маата

2. На реакцията на Холмар след последния съдийски сигнал. Явно доста се е бил стегнал
3. На разваления български и ухилената физиономия на Паулиньо след мача

ПС: Живко зимата трябва да го сменим като титуляр. Може си, ама годинките не прощават...
- blue avalanche
- Контакти:
Миланов сбърка всичко в офанзивен план.
А в дефанзивен - всяко отнемане на топката беше фал. Той е вреден за отбора.
Ст.Иванов може и да вкара гол, но провали останалите атаки. По простата причина, че нито може да си спира топката като хората, нито да я поведе.
А в дефанзивен - всяко отнемане на топката беше фал. Той е вреден за отбора.
Ст.Иванов може и да вкара гол, но провали останалите атаки. По простата причина, че нито може да си спира топката като хората, нито да я поведе.
Elliah написа:tiamat написа:vvessel написа:tiamat написа:vvessel написа:Мадурек освен един финт първото полувреме до този момент нищо. Тиам е в пъти по-ефективен.
Миланов и той издиша.
Според мен се бъзика
Въобще не се бъзика. Газ пикае, че Левски е бил и то с 3-0
drvasko98 написа:Elliah написа:tiamat написа:vvessel написа:tiamat написа:vvessel написа:Мадурек освен един финт първото полувреме до този момент нищо. Тиам е в пъти по-ефективен.
Миланов и той издиша.
Според мен се бъзика
Въобще не се бъзика. Газ пикае, че Левски е бил и то с 3-0

Мноого си зле дрваско

Погледнете ситуацията и вижте, как му взимат топката на Мазурек и после Ст. Иванов я отвоюва обратно, Мазурек я рита някъде на дясно където са единствените двама футболисти на Левски, Иванов я прескача и отива в Робърта, който си я повежда и вкарва от малък ъгъл. Ама щом на това му викате асистенция, нямам нищо против. Имам против разни фенове на Хубчев да ми се отварят с малоумни коментари.