9 кръг /Левски - Черно море/ 15.09.19 неделя 20.15ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: 9 кръг /Левски - Черно море/ 15.09 неделя 20.15
Не само по другите. Тук обичат да плюят и по своите легенди. Пак ли Жоро Илиев ви е виновен неблагодарници? Седем мача без победа, но за Илиянчо дума не се обелва. Пак съдиите виновни. Жалка публика = жалък отбор. Плюхте по Жоро вкупом, а шабленското говедо го приехте с отворени обятия. Целувате на джуджето джуча, а забравихте как ви наричаше 20 алкохолика и даваше пример с агитката на Спартак. Ами честито, сега берете плодовете на поведението свое и на най-честните собственици в света, в комбинация с уникален треньор и отбор от юноши !
Никакъв фаул при първия отменен гол,чиста дузпа за игра с ръка на Райнов,чиста засада при втория ни отменен гол.Абсолютно смешен първи гол за Левски.При третия отново грешка на левия бек и вратарски гол от малък ъгъл.Вината за което е на Илиан,че ги пусна точно днес да дебютират.
За левски нещата до тук се изчерпват, абсолютно равностоен мач откъм игра,и липса на късмет при две положения за ч.море да вкарат.
Това са фактите до тук в мача сини приятелки,харесва ви или не ,но това е.
За левски нещата до тук се изчерпват, абсолютно равностоен мач откъм игра,и липса на късмет при две положения за ч.море да вкарат.
Това са фактите до тук в мача сини приятелки,харесва ви или не ,но това е.
За вас моряци ний живеем...
Onq написа:Не само по другите. Тук обичат да плюят и по своите легенди. Пак ли Жоро Илиев ви е виновен неблагодарници? Седем мача без победа, но за Илиянчо дума не се обелва. Пак съдиите виновни. Жалка публика = жалък отбор. Плюхте по Жоро вкупом, а шабленското говедо го приехте с отворени обятия. Целувате на джуджето джуча, а забравихте как ви наричаше 20 алкохолика и даваше пример с агитката на Спартак. Ами честито, сега берете плодовете на поведението свое и на най-честните собственици в света, в комбинация с уникален треньор и отбор от юноши !
Почваш да дразниш вече със злобата си.Ти от кой си,от коя публика си...Освен че обичаш Жоро,кой друг обичаш или подкрепяш,чий фен си.И не се бъркай,аз също обичам и никога не съм плюл по Жоро,но ти вече ми идваш в повече.
Onq написа:Не само по другите. Тук обичат да плюят и по своите легенди. Пак ли Жоро Илиев ви е виновен неблагодарници? Седем мача без победа, но за Илиянчо дума не се обелва. Пак съдиите виновни. Жалка публика = жалък отбор. Плюхте по Жоро вкупом, а шабленското говедо го приехте с отворени обятия. Целувате на джуджето джуча, а забравихте как ви наричаше 20 алкохолика и даваше пример с агитката на Спартак. Ами честито, сега берете плодовете на поведението свое и на най-честните собственици в света, в комбинация с уникален треньор и отбор от юноши !
От спартаклии акъл не искаме!555
mursusaid написа:Никакъв фаул при първия отменен гол.
А дърпането с две ръце какво е бе, морска приятелко?
Bukay написа:mursusaid написа:Никакъв фаул при първия отменен гол.
А дърпането с две ръце какво е бе, морска приятелко?
И къде виждаш дърпане
Само спартаклии са ви в главата, неблагодарници. Спартаклии и съдии. Да живее Шабленския, да живее джуджето от Приселци!
Onq написа:Само спартаклии са ви в главата, неблагодарници. Спартаклии и съдии. Да живее Шабленския, да живее джуджето от Приселци!
Друго явно не знаеш.
Айде на/със здраве!
mursusaid написа:Onq написа:Не само по другите. Тук обичат да плюят и по своите легенди. Пак ли Жоро Илиев ви е виновен неблагодарници? Седем мача без победа, но за Илиянчо дума не се обелва. Пак съдиите виновни. Жалка публика = жалък отбор. Плюхте по Жоро вкупом, а шабленското говедо го приехте с отворени обятия. Целувате на джуджето джуча, а забравихте как ви наричаше 20 алкохолика и даваше пример с агитката на Спартак. Ами честито, сега берете плодовете на поведението свое и на най-честните собственици в света, в комбинация с уникален треньор и отбор от юноши !
Почваш да дразниш вече със злобата си.Ти от кой си,от коя публика си...Освен че обичаш Жоро,кой друг обичаш или подкрепяш,чий фен си.И не се бъркай,аз също обичам и никога не съм плюл по Жоро,но ти вече ми идваш в повече.
Бъркаш понятията. Аз си обичам отбора или поне това, което беше и никога не се слагам на мутри и хора плюли по името Черно Море. Да вадя ли цитати на джуджето и шабленския или сами ще се сетите?
mursusaid написа:Onq написа:Само спартаклии са ви в главата, неблагодарници. Спартаклии и съдии. Да живее Шабленския, да живее джуджето от Приселци!
Друго явно не знаеш.
Айде на/със здраве!
Кое не знам? Може би не знам как да напиша мърсисайд / merseyside?