Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Kiril2681

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот Kiril2681 » 12 сеп 2019 00:53

krumeto написа:
Kiril2681 написа:
goshopileto написа:
Kiril2681 написа:Благодаря, всичко добро и на теб. Само две нещица - едното в кръга на шегата - мдааааа, този форум определено има нужда от трафик :) , старая се :) ! Шегувам се, лично АЗ уважавам феновете на всички отбори, независимо какво мисля за клубовете им! Колкото до сектор А, това което написах е, че АЗ не го помня пълен, не съм го виждал такъв. -И, мислех да го пропусна, но...просто не мога...Последното ти изречение е ужасяващо!!!! "Дотук" е една дума, пред "и" не се слага запетайка ( не и в изречението ти ) и "фантазиИ" се пише с две и-та, а не с й! Всичко това в просто изречение! Още веднъж Ви благодаря и Ви пожелавам приятна вечер!

Кои грешки са по-страшни-правописните, или фактическите, които целенасочено подвеждат и се опитват да наложат една неистина, буквално лъжа?

Не знам, ти кажи?! Аз лъжа не съм написал, така че не мога да ти отговоря на този въпрос. Но е страшно когато българин не може да пише на български! Прочети внимателно - "И понеже гледам мачовете ви само по телевизията, а ти явно ходиш на стадиона, ти вярвам и се радвам за това - просто не съм го видял. " Къде виждаш лъжа? Между другото, ама съвсем между другото ....ти българин ли си? Благодаря и на теб! И не забравяй - трябва да има трафик! :) :)

Ха, тъкмо съм те хванал на крачка, я ми кажи - шопите българи ли са? :roll: ;)
Щото, като им слушам говора... :oops:

Хаха, що да не са?! Те македонците са българи, та какво остава за шопите :) Я, тъкмо си ме хванал, кажи ми, ти ако говориш на английски ( предимно ) , искаш или не, българин ли си или не? Разбира се, че си! Гришо като говори с ясно изразен английски акцент, не е ли българче от (Х)Асково?! :) Живи и здрави, важното е трафик да има! :)
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 12 сеп 2019 07:07

Kiril2681 написа:
krumeto написа:
Kiril2681 написа:
goshopileto написа:
Kiril2681 написа:Благодаря, всичко добро и на теб. Само две нещица - едното в кръга на шегата - мдааааа, този форум определено има нужда от трафик :) , старая се :) ! Шегувам се, лично АЗ уважавам феновете на всички отбори, независимо какво мисля за клубовете им! Колкото до сектор А, това което написах е, че АЗ не го помня пълен, не съм го виждал такъв. -И, мислех да го пропусна, но...просто не мога...Последното ти изречение е ужасяващо!!!! "Дотук" е една дума, пред "и" не се слага запетайка ( не и в изречението ти ) и "фантазиИ" се пише с две и-та, а не с й! Всичко това в просто изречение! Още веднъж Ви благодаря и Ви пожелавам приятна вечер!

Кои грешки са по-страшни-правописните, или фактическите, които целенасочено подвеждат и се опитват да наложат една неистина, буквално лъжа?

Не знам, ти кажи?! Аз лъжа не съм написал, така че не мога да ти отговоря на този въпрос. Но е страшно когато българин не може да пише на български! Прочети внимателно - "И понеже гледам мачовете ви само по телевизията, а ти явно ходиш на стадиона, ти вярвам и се радвам за това - просто не съм го видял. " Къде виждаш лъжа? Между другото, ама съвсем между другото ....ти българин ли си? Благодаря и на теб! И не забравяй - трябва да има трафик! :) :)

Ха, тъкмо съм те хванал на крачка, я ми кажи - шопите българи ли са? :roll: ;)
Щото, като им слушам говора... :oops:

Хаха, що да не са?! Те македонците са българи, та какво остава за шопите :) Я, тъкмо си ме хванал, кажи ми, ти ако говориш на английски ( предимно ) , искаш или не, българин ли си или не? Разбира се, че си! Гришо като говори с ясно изразен английски акцент, не е ли българче от (Х)Асково?! :) Живи и здрави, важното е трафик да има! :)

По правилния български говор и правопис си кръгла нула. Помоли някой да ти поправи грешките в горните три мнения. Много грешки, въпреки старанието.
Няма да се занимавам повече с глупави разсъждения, връщайки се назад в тема "Магията ЦСКА". Прочети си мненията и там. Повече не се занимавай с качествата и народността на членовете, пиши по темите.
Приятен ден!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 12 сеп 2019 08:27

Kiril2681 написа:
JACKO написа:
Kiril2681 написа:
miro_rz написа:
pomiqrat написа:
miro_rz написа:Централна трибуна – 650 места
Сектор А – 991 места
Сектор А1 – 640 места
Сектор Б (трибуна МОЦИ) – 2308 места
Сектор В – 3541 места

Това са актуалните места по сектори нали?

На тези цени може от 80 до 100к печалба от билети на мач, не е зле!

Някога пълнили ли сте А сектор. Винаги стои празен и на мачове с ЦСКА, Левски и с тирето.

Последно с Ференварош ;)

Последно ти или Крумето ( честно казано ви бъркам малко, извинявай! :oops: ) ме убеждавахте, че се прави ремонт на сектор А, че козирка нямал, че можеш да се намокриш ако вали, пък били скъпи билетите и прочие, и прочие...Да вземете да си синхронизирате версиите, ако е бил той, че ставате смешни! Сектор А не го помня пълен, но инак камерите снимат откъм него и не се вижда - хиииииитро ;)

Здравейте уважаеми господине!
Радвам се че генерираш трафик в нашият форум, но... в контра на твойте убеждения, бързам да те опровергая!
1. Аз никога не лъжа!
2.Не го правя за слава (безпочвена)!
3. На мача срещу Фаренцварош сектор А беше fool! Дори един батко на малкият ми син, отстъпи мястото си, понеже беше много ентусиазиран!
До тук с преиначаването, и развинтените фантазий!
Всичко добро.
Изображение

Благодаря, всичко добро и на теб. Само две нещица - едното в кръга на шегата - мдааааа, този форум определено има нужда от трафик :) , старая се :) ! Шегувам се, лично АЗ уважавам феновете на всички отбори, независимо какво мисля за клубовете им! Колкото до сектор А, това което написах е, че АЗ не го помня пълен, не съм го виждал такъв. И понеже гледам мачовете ви само по телевизията, а ти явно ходиш на стадиона, ти вярвам и се радвам за това - просто не съм го видял. И, мислех да го пропусна, но...просто не мога...Последното ти изречение е ужасяващо!!!! "Дотук" е една дума, пред "и" не се слага запетайка ( не и в изречението ти ) и "фантазиИ" се пише с две и-та, а не с й! Всичко това в просто изречение! Още веднъж Ви благодаря и Ви пожелавам приятна вечер!

Вие драги господине генетично ли се родихте толкова умен, или сте продукт на военните, или най - вероятно на извънземните?!
Един добронамерен съвет към вас, не философствайте не ви се удава! Когато не го правите изглеждате по - умен!
Виждам че понякога пишете и смислени неща но... в стремежа си да покажете интелекта си, допускате и грешки (не подценявам интелекта ви)!

Не виждам нищо ужасяващо в последното ми изречение!

Пример: две думи съставляват изречение, а моето последно такова беше Всичко добро.

Отделно фактът че съм го писал след третият бърбън но... за едно сте прав, пред и, не се слага запетайка но... както и след препинателен знак повече от една главна буква, освен ако не е наименование!!!

Все пак ви благодаря за двете Ви Ви - та ;) Дотук с фантазиите - хубав ден :)
Изображение

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 12 сеп 2019 11:40

Брей, феновете на Лудогорец са ранобудни! Не искам и няма да влизам в полемики - каквото имах да кажа го казах! За неразбралите ще го повторя, бавно и с картинки! Ужасяващо и тъжно, дори ужасяващо тъжно е, когато българин не може да пише правилно...на български! Точка! Хубав ден ви желая! Дерзайте, пълнете сектор А и не се притеснявайте - форумен трафик винаги ще има :)
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

goshopileto

Мнениеот goshopileto » 12 сеп 2019 17:25

Kiril2681 написа:
goshopileto написа:Кои грешки са по-страшни-правописните, или фактическите, които целенасочено подвеждат и се опитват да наложат една неистина, буквално лъжа?

Аз не говоря за този ти пост, а за това, че И ТИ защитаваш лъжата "Литекс-ЦСКА". В този дух, две правописни грешки са нищо, докато лъжата си е лъжа, на която и Гьобелс би завидял.
Много обичате да си ги мерите с Лудогорец, но забравяте, че цял Разград не може, и да иска, да напълни Националния стадион. Пропорционално сравнено с вас и левскарите, че и канарите и "истинските майни", посещението в Разград е на сравнително добро ниво.
[rimg]https://a.radikal.ru/a15/2002/e5/6301ddc0a894.gif[/rimg]

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 12 сеп 2019 17:51

goshopileto написа:
Kiril2681 написа:
goshopileto написа:Кои грешки са по-страшни-правописните, или фактическите, които целенасочено подвеждат и се опитват да наложат една неистина, буквално лъжа?

Аз не говоря за този ти пост, а за това, че И ТИ защитаваш лъжата "Литекс-ЦСКА". В този дух, две правописни грешки са нищо, докато лъжата си е лъжа, на която и Гьобелс би завидял.
Много обичате да си ги мерите с Лудогорец, но забравяте, че цял Разград не може, и да иска, да напълни Националния стадион. Пропорционално сравнено с вас и левскарите, че и канарите и "истинските майни", посещението в Разград е на сравнително добро ниво.

Леко допълнение:
Разград - 30 хиляди; област - 100 хиляди!
София - 2 милиона; област 3 милиона!
На всеки мач при 5 хиляди в Разград, съответстват 100 хиляди в София :o
Кога!!! :roll:

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 12 сеп 2019 19:35

Заяждането на тема посещаемост в България е упражнение за малоумни.
Такава у нас няма и разни инцидентни мачове през сезона не са критерии за нищо, а посещаемостта в бъдеще няма да се увеличава, а ще намалява, в провинцията това ще е много по осезаемо поради демографски проблеми.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 12 сеп 2019 21:14

Dust написа:Заяждането на тема посещаемост в България е упражнение за малоумни.
Такава у нас няма и разни инцидентни мачове през сезона не са критерии за нищо, а посещаемостта в бъдеще няма да се увеличава, а ще намалява, в провинцията това ще е много по осезаемо поради демографски проблеми.

За жялост си много прав! :(
Изображение

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 16 сеп 2019 18:12

Верно ли ще я карате без треньор?

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 16 сеп 2019 18:27

matador1 написа:Верно ли ще я карате без треньор?

Едно време, когато започваше една дълга песен, така питаха и за Петев. :)

Върни се в “Лудогорец”