Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

krumeto
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот krumeto » 11 сеп 2019 17:56

valentin1 написа:Пък и парите на Домусчиев сметнахте.
В тази група на мач повече от 5000 в Разград няма да има,особено с тези криви трансфери тая година.

Козата видяла дупето на овцата, като прескачала реката. ;)
Абе тутек, що не си гледаш в чинията? Само помия ви сипаха, ама месото в чуждата чиния било много мазно. :lol:
Нямате свестен трансфер от 3 години! :mrgreen:
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 11 сеп 2019 18:08

Хубаво строим нова църква ама трябва и една Синагога! :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
valentin1
Контакти:

Мнениеот valentin1 » 11 сеп 2019 19:25

krumeto написа:
valentin1 написа:Пък и парите на Домусчиев сметнахте.
В тази група на мач повече от 5000 в Разград няма да има,особено с тези криви трансфери тая година.

Козата видяла дупето на овцата, като прескачала реката. ;)
Абе тутек, що не си гледаш в чинията? Само помия ви сипаха, ама месото в чуждата чиния било много мазно. :lol:
Нямате свестен трансфер от 3 години! :mrgreen:

То супер трансфери. Като тоя последния. Свободен агент,с три мача тая година,от два месеца си търси отбор,и накрая НОВА ЗВЕЗДА в Лудогорец. Голям смях ще пада с Тавата.

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 11 сеп 2019 20:33

Kiril2681 написа:
miro_rz написа:
pomiqrat написа:
miro_rz написа:Централна трибуна – 650 места
Сектор А – 991 места
Сектор А1 – 640 места
Сектор Б (трибуна МОЦИ) – 2308 места
Сектор В – 3541 места

Това са актуалните места по сектори нали?

На тези цени може от 80 до 100к печалба от билети на мач, не е зле!

Някога пълнили ли сте А сектор. Винаги стои празен и на мачове с ЦСКА, Левски и с тирето.

Последно с Ференварош ;)

Последно ти или Крумето ( честно казано ви бъркам малко, извинявай! :oops: ) ме убеждавахте, че се прави ремонт на сектор А, че козирка нямал, че можеш да се намокриш ако вали, пък били скъпи билетите и прочие, и прочие...Да вземете да си синхронизирате версиите, ако е бил той, че ставате смешни! Сектор А не го помня пълен, но инак камерите снимат откъм него и не се вижда - хиииииитро ;)

Здравейте уважаеми господине!
Радвам се че генерираш трафик в нашият форум, но... в контра на твойте убеждения, бързам да те опровергая!
1. Аз никога не лъжа!
2.Не го правя за слава (безпочвена)!
3. На мача срещу Фаренцварош сектор А беше fool! Дори един батко на малкият ми син, отстъпи мястото си, понеже беше много ентусиазиран!
До тук с преиначаването, и развинтените фантазий!
Всичко добро.
Изображение

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 11 сеп 2019 22:05

JACKO написа:
Kiril2681 написа:
miro_rz написа:
pomiqrat написа:
miro_rz написа:Централна трибуна – 650 места
Сектор А – 991 места
Сектор А1 – 640 места
Сектор Б (трибуна МОЦИ) – 2308 места
Сектор В – 3541 места

Това са актуалните места по сектори нали?

На тези цени може от 80 до 100к печалба от билети на мач, не е зле!

Някога пълнили ли сте А сектор. Винаги стои празен и на мачове с ЦСКА, Левски и с тирето.

Последно с Ференварош ;)

Последно ти или Крумето ( честно казано ви бъркам малко, извинявай! :oops: ) ме убеждавахте, че се прави ремонт на сектор А, че козирка нямал, че можеш да се намокриш ако вали, пък били скъпи билетите и прочие, и прочие...Да вземете да си синхронизирате версиите, ако е бил той, че ставате смешни! Сектор А не го помня пълен, но инак камерите снимат откъм него и не се вижда - хиииииитро ;)

Здравейте уважаеми господине!
Радвам се че генерираш трафик в нашият форум, но... в контра на твойте убеждения, бързам да те опровергая!
1. Аз никога не лъжа!
2.Не го правя за слава (безпочвена)!
3. На мача срещу Фаренцварош сектор А беше fool! Дори един батко на малкият ми син, отстъпи мястото си, понеже беше много ентусиазиран!
До тук с преиначаването, и развинтените фантазий!
Всичко добро.
Изображение

Благодаря, всичко добро и на теб. Само две нещица - едното в кръга на шегата - мдааааа, този форум определено има нужда от трафик :) , старая се :) ! Шегувам се, лично АЗ уважавам феновете на всички отбори, независимо какво мисля за клубовете им! Колкото до сектор А, това което написах е, че АЗ не го помня пълен, не съм го виждал такъв. И понеже гледам мачовете ви само по телевизията, а ти явно ходиш на стадиона, ти вярвам и се радвам за това - просто не съм го видял. И, мислех да го пропусна, но...просто не мога...Последното ти изречение е ужасяващо!!!! "Дотук" е една дума, пред "и" не се слага запетайка ( не и в изречението ти ) и "фантазиИ" се пише с две и-та, а не с й! Всичко това в просто изречение! Още веднъж Ви благодаря и Ви пожелавам приятна вечер!
от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

goshopileto

Мнениеот goshopileto » 11 сеп 2019 22:20

Kiril2681 написа:Благодаря, всичко добро и на теб. Само две нещица - едното в кръга на шегата - мдааааа, този форум определено има нужда от трафик :) , старая се :) ! Шегувам се, лично АЗ уважавам феновете на всички отбори, независимо какво мисля за клубовете им! Колкото до сектор А, това което написах е, че АЗ не го помня пълен, не съм го виждал такъв. И понеже гледам мачовете ви само по телевизията, а ти явно ходиш на стадиона, ти вярвам и се радвам за това - просто не съм го видял. И, мислех да го пропусна, но...просто не мога...Последното ти изречение е ужасяващо!!!! "Дотук" е една дума, пред "и" не се слага запетайка ( не и в изречението ти ) и "фантазиИ" се пише с две и-та, а не с й! Всичко това в просто изречение! Още веднъж Ви благодаря и Ви пожелавам приятна вечер!

Кои грешки са по-страшни-правописните, или фактическите, които целенасочено подвеждат и се опитват да наложат една неистина, буквално лъжа?
[rimg]https://a.radikal.ru/a15/2002/e5/6301ddc0a894.gif[/rimg]

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 11 сеп 2019 22:39

goshopileto написа:
Kiril2681 написа:Благодаря, всичко добро и на теб. Само две нещица - едното в кръга на шегата - мдааааа, този форум определено има нужда от трафик :) , старая се :) ! Шегувам се, лично АЗ уважавам феновете на всички отбори, независимо какво мисля за клубовете им! Колкото до сектор А, това което написах е, че АЗ не го помня пълен, не съм го виждал такъв. -И, мислех да го пропусна, но...просто не мога...Последното ти изречение е ужасяващо!!!! "Дотук" е една дума, пред "и" не се слага запетайка ( не и в изречението ти ) и "фантазиИ" се пише с две и-та, а не с й! Всичко това в просто изречение! Още веднъж Ви благодаря и Ви пожелавам приятна вечер!

Кои грешки са по-страшни-правописните, или фактическите, които целенасочено подвеждат и се опитват да наложат една неистина, буквално лъжа?

Не знам, ти кажи?! Аз лъжа не съм написал, така че не мога да ти отговоря на този въпрос. Но е страшно когато българин не може да пише на български! Прочети внимателно - "И понеже гледам мачовете ви само по телевизията, а ти явно ходиш на стадиона, ти вярвам и се радвам за това - просто не съм го видял. " Къде виждаш лъжа? Между другото, ама съвсем между другото ....ти българин ли си? Благодаря и на теб! И не забравяй - трябва да има трафик! :) :)

Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 11 сеп 2019 23:11

Kiril2681 написа:
goshopileto написа:
Kiril2681 написа:Благодаря, всичко добро и на теб. Само две нещица - едното в кръга на шегата - мдааааа, този форум определено има нужда от трафик :) , старая се :) ! Шегувам се, лично АЗ уважавам феновете на всички отбори, независимо какво мисля за клубовете им! Колкото до сектор А, това което написах е, че АЗ не го помня пълен, не съм го виждал такъв. -И, мислех да го пропусна, но...просто не мога...Последното ти изречение е ужасяващо!!!! "Дотук" е една дума, пред "и" не се слага запетайка ( не и в изречението ти ) и "фантазиИ" се пише с две и-та, а не с й! Всичко това в просто изречение! Още веднъж Ви благодаря и Ви пожелавам приятна вечер!

Не знам, ти кажи?! Аз лъжа не съм написал, така че не мога да ти отговоря на този въпрос. Но е страшно когато българин не може да пише на български! Прочети внимателно - "И понеже гледам мачовете ви само по телевизията, а ти явно ходиш на стадиона, ти вярвам и се радвам за това - просто не съм го видял. " Къде виждаш лъжа? Между другото, ама съвсем между другото ....ти българин ли си? Благодаря и на теб! И не забравяй - трябва да има трафик! :) :)

Ха, тъкмо съм те хванал на крачка, я ми кажи - шопите българи ли са? :roll: ;)
Щото, като им слушам говора... :oops:
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 11 сеп 2019 23:43

Една шепа народ останахме българите и взехме да се питаме кой е българин и кой не?
Изображение

Kiril2681

Мнениеот Kiril2681 » 12 сеп 2019 00:45

miro_rz написа:Една шепа народ останахме българите и взехме да се питаме кой е българин и кой не?

Не, човече, разбира се, че нямах това предвид, просто се заядох, понеже и при него имаше правописна грешка. Няма значение, не исках да го обиждам или нещо подобно, просто елементарно заяждане. А ти си прав - дори по-малко от шепа сме вече...в България ;)

Върни се в “Лудогорец”