loko1 написа:favaca8888 написа:Съставът ни не е лош.Сега взимаме ония Диков, поне беше голмайстор преди година.
Но тъпото сръбско менте не разбира грам от футбол и това се вижда от самолет.
Аз не мога да разбера за чий нашето ръководство го търпи? Че и тримата сърби в състава са мега вредни за отбора е очевиден факт.Този Швоня е професионален убиец и всяко влизане му е за червен картон!!!
Ония Домич за чеп на зеле не става ,а другия некадърник Неманя Иванов го пускат,вместо нашия си Марио Петков.
Отборът няма да го оставя без подкрепа НАвСЯКЪДЕ ,както е било досега,но и няма да остана безразличен,когато ме правят на глупак!
Неманя Иванов е българин. Домич е резерва, а за Швоня си прав че е рисков, ама трябва и един дето да респектира в средата на терена. Додич може да е всякакъв ама е го боли за Локомотив и се раздава, кой мислиш, че е вариант да го замести?
Неманя викаш е българин ???Аре стига.
За варианти на пожар вместо Додката , който много ни "уважава" са :[offtopic]разбери,бившите югославяни знаят как да се плакнат , че да ги харесат.Това не им пречи да са некадърни.

Валери Дамянов, говорим за пожарен вариант.Другия готов е Юли Петков или Христо Коилов , които в момента са помощници.
Много ще се радвам да ги видя на кормилото на Локомотив.Време им е.Други пожарни варианти :
Вили Вуцов, Стефан Генов( за него не съм сигурен работи ли някъде)или примерно един Костадин Ангелов- Лаптопа.
Мечтани варианти са : Васев, Стоев, Велков, Вълчинов,защо не и някои от нафталина отдавна не работещи - списъкът е дълъг.