Революционна промяна за националния отбор

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
никки1912
Контакти:

Re: Революционна промяна за националния отбор

Мнениеот никки1912 » 10 сеп 2019 23:40

bubka написа:
W84me написа:
bubka написа:
W84me написа:Краев 18 класи над псевдо-футбалерчетата в А група + Космонавта.

Играе момчето.

Поне, ако има нещо полезно от тая контрола, то е да не използваме тоя вратар в официални мачове :lol: .

Гледай тоя К. Димитров как му бяга топката, за да излезе в корнера, това е престъпление към играта.

Кристиян го признах за тотално мега недоразумение още в дебютния му мач мисля, не си спомням вече срещу кой беше. Защитник ниво втората половина на някоя от В групите.

Призна ли го като ви го набоцка в 93мин . и се оакахте срещу 9 човека с тотална съдийска подкрепа за вас.Ако не са съдийте сте за В група. :lol:
Настане вечер-месец изгрее, звезди обсипят свода небесен; гора зашуми, вятър повее, Балканът пее хайдушка песен!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 10 сеп 2019 23:41

никки1912 написа:Гроздето е кисело ми се струва. :lol:
Смениха Кристиян и........инкасирахме два гола за две минути. :oops:
По добре гледай кво играят юношите на Ловеч пълен смях са не знаят къде се намират. :o

А нищо не съм казал за тях, те са същите боклуци, няма един да се хванеш за него.. Славчев и Гошо Миланов са скоростни бабички, мисля че имат ТЕЛК.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 10 сеп 2019 23:45

bubka написа:
Dust написа:Днес мач на националите ли е имало, сега разбирам за същото и като гледам коментарите вероятно отново ни чегарят.
Но това са си нормални неща.

Не само това - коментаторът спомена, че Ирландия не излизат в титулярната си формация, нещо подобно :lol: .

Това също няма как да ме трогне.
Постепенно БГ футбола му пея к*р и не само аз, а това си личи дори в един форум, като този, в който реално пишат 20 човека.
За тоя сезон вече съм си подсигурил на живо да изгледам няколко голями европейски дербита, което ще ми е напълно достатъчно.

Ако ще да ни победят и Сомалия ми е все тая.
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 10 сеп 2019 23:46

никки1912 написа:
bubka написа:
W84me написа:
bubka написа:
W84me написа:Краев 18 класи над псевдо-футбалерчетата в А група + Космонавта.

Играе момчето.

Поне, ако има нещо полезно от тая контрола, то е да не използваме тоя вратар в официални мачове :lol: .

Гледай тоя К. Димитров как му бяга топката, за да излезе в корнера, това е престъпление към играта.

Кристиян го признах за тотално мега недоразумение още в дебютния му мач мисля, не си спомням вече срещу кой беше. Защитник ниво втората половина на някоя от В групите.

Призна ли го като ви го набоцка в 93мин . и се оакахте срещу 9 човека с тотална съдийска подкрепа за вас.Ако не са съдийте сте за В група. :lol:

Наистина срамен момент - да ни вкара гол такъв нискокачествен играч. А оакването го направихте вие на финала срещу Локото - по-голямо оакване от това нямаше как да стане. Гледа ли после шампионския парад на по-добрата част от Пловдив ;) .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

botevplovdiveoe
Контакти:

Мнениеот botevplovdiveoe » 10 сеп 2019 23:48

Смятай кво дъно удариха оранжевите щом вече се предлагат и на буферите,където до ония де се плюеха и биеха където се видят :lol:
КАУЗА КОЛЕЖА!

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 11 сеп 2019 00:41

W84me написа:
никки1912 написа:Гроздето е кисело ми се струва. :lol:
Смениха Кристиян и........инкасирахме два гола за две минути. :oops:
По добре гледай кво играят юношите на Ловеч пълен смях са не знаят къде се намират. :o

А нищо не съм казал за тях, те са същите боклуци, няма един да се хванеш за него.. Славчев и Гошо Миланов са скоростни бабички, мисля че имат ТЕЛК.

Вие кога ще изкарате защитник национал бе Хубси? Или пак Зетя? :lol:
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Мнениеот костенурк » 11 сеп 2019 00:44

botevplovdiveoe написа:Смятай кво дъно удариха оранжевите щом вече се предлагат и на буферите,където до ония де се плюеха и биеха където се видят :lol:

Ще си проличи след няколко годинки, къде ще играе Кристиян и къде ще са цялата сюрия ловешки национали ;) Много бързо го забравиха бербата кво го правеха след една изтървана дузпа...
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 11 сеп 2019 00:46

Като ще има 15 бразилци и не знам си колко африканци, не е ли по-лесно просто да си подкрепяш Бразилия ? Защото така или иначе, България с 15 бразилци, НЕ Е България!
Тази натурализация изцяло развали идеята за национално съперничество. То сега националните отбори станаха като клубните - правят си трансфери като натурализират играчи, единствената разлика с клубните е, че няма трансферни суми.
Е , това национални отбори ли са ? Не, това е нов вид клубен футбол, нищо общо с националните отбори.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 11 сеп 2019 07:53

Според мен тази идея не само не е иновативна, не само че вече се прилага, но се жънат и определени успехи. Само че рамката не е националния отбор по футбол, а територията на държавата, засега наречена България

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 сеп 2019 09:07

костенурк написа:Вие кога ще изкарате защитник национал бе Хубси? Или пак Зетя? :lol:

В изречението ти се съдържа отговора, когато в национала играеха защитници на Левски, бяхме 4-ти в Света. Отделно, днес най-добрия играч беше точно защитник на Левски. Това, че шайката "селекционери" не го пускат да играе редовно е друг въпрос.
Последна промяна от W84me на 11 сеп 2019 09:17, променено общо 1 път.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Национален отбор”