ГРАДСКО ДЕРБИ НОМЕР 1

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mishkar
Контакти:

Re: ГРАДСКО ДЕРБИ НОМЕР 1

Мнениеот mishkar » 26 ное 2008 16:43

0007 написа:Aбе ей смешко-на Левски и ЦСКА имаще 13 000 зрители,а на ващите мачове-ЛОКОІБОТЕВ и толкова няма.Плчс това чвия срещу втория е 3 пъти по-интересно отколкото 12-13 :D :D :D

ами то на село какво друго да се прави, та айдеее .... на мач :lol: :lol: :lol:
нямам подпис...

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 26 ное 2008 16:48

Takiwa kato MISHKAR които са допълзели до София от някое село илиград от слески тип, ги разбирам, те няма кво друго да правят, освен да ни навират в очите "столичния" си статус. Но наистина не разбирам как може да се мисли за футбола в България без пловдивското дерби, слепец не би могъл да каже, че има по-посещаван мач и по-зареден с емоции сблъсък! Останалото е ясно...САМО БОТЕВ!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

enki-BSFC
Контакти:

Мнениеот enki-BSFC » 26 ное 2008 17:07

Absoljutno sam saglasen, 4e plovdivskoto derbi e nai-interesno,zreli6tno i palno sas zarqd(a i koloritno).
I naistnina e jalko 4e ostava skrito mejdu redovete(podobno na varnenskoto).
Prosto levski-cska e takav komers i balvo4 ,4e otdavna ne gi gledam,nito pak 4eta kakvito i da e novini svarzani s dvata otbora.
Nqkoi hora si pomisliha 4e kato Sofiq e palen tashaak to i ostanalata Bulgariq e takava.

Bushwacker
Контакти:

Мнениеот Bushwacker » 26 ное 2008 17:17

enki-BSFC написа:Absoljutno sam saglasen, 4e plovdivskoto derbi e nai-interesno,zreli6tno i palno sas zarqd(a i koloritno).
Prosto levski-cska e takav komers i balvo4 ,4e otdavna ne gi gledam,nito pak 4eta kakvito i da e novini svarzani s dvata otbora.
Nqkoi hora si pomisliha 4e kato Sofiq e palen tashaak to i ostanalata Bulgariq e takava.

Кои си мисли че София е пълен бълвоч , и кой че останалата Б-я е ?
И като даваш мнения поне пиши на кирилица .
Дори и в Ада да горим , и вечен огън да ни пари , с чарът си неустоим и там ще бъдем господари.

niko1

Мнениеот niko1 » 26 ное 2008 17:25

Много е прав автора на статията ,но има една малка неточност.Има нашо знаме на което пише София... :D Само ЛОКО Пловдив!

Потребителски аватар
Le butoir[on -Line]
Контакти:

Мнениеот Le butoir[on -Line] » 26 ное 2008 17:27

Тъй като стана сега дума реших да направя спортен сайт и се свързах с някои хора и намерих идеален човек който ще ми направи сайт ще ми плати домейна и ще ми го стилизира от мен само трябва да посоча категориите и под категориите и когато е готов да почна да пиша ... до тук добре ...
НО, когато определях категориите исках да се отнася само за спорта в Пловдив понеже съм сам човек и ще се ооправя по лесно даже ще се задълбочамам и човека каза няма да стане нищо ако пишеш само за пловдивски спорт включи и софия ... нямаше какво да правя включих и софийските и сега ще видим какво ще стане тбв след 2-3 дни мога да ви го дам да го разгледате :Д
Другаде е въпроса човека с това си изкарва парите ... nies ще делим 50/50 от реклами и т.н. но на него му тряа много хора да посещават сайта и затова трябва да включа и столицата .... :( жалко наистина но можеби днешния свят се върти около шофия :(
ИНАчЕ САМО ЛОКО ! :)
Lokomotiv Plovdiv Forever !
Изображение

enki-BSFC
Контакти:

Мнениеот enki-BSFC » 26 ное 2008 17:33

Bushwacker написа:
enki-BSFC написа:Absoljutno sam saglasen, 4e plovdivskoto derbi e nai-interesno,zreli6tno i palno sas zarqd(a i koloritno).

Кои си мисли че София е пълен бълвоч , и кой че останалата Б-я е ?
И като даваш мнения поне пиши на кирилица .

Az smqtam 4e Sofiq v mnogo otnosheniq e palen balvo4,jalko, no fakt.
Nqmam kirilica na rabota,pak i nadali tova e nai-vajno.

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 26 ное 2008 17:35

I V NASHATA AGITKA IMA SOFIANCI-"SOFIA KLUB BOTEVISTA" :D

Потребителски аватар
mishkar
Контакти:

Мнениеот mishkar » 26 ное 2008 17:43

Като малък четях много ( нали си нямаме лозе в града, та да ме водят да копая и пръскам, нито животни да ги паса ), та този навик ми остана до ден днешен. За тези, които нямат кирилица ето подарък от мен http://free.hit.bg/injinera/na4alo.htm :D :lol: :D
нямам подпис...

Потребителски аватар
Туше
Контакти:

Мнениеот Туше » 26 ное 2008 17:58

За Стефан Попов:

БРАВО, ПОПЕ! Как културно псуеш само ...
Обаче пак те усетиха. Виж колко хора засегна!

Свирни пак някой път да го разкараме "културниО" диалог и да си го ударим по нашенски.
Страх ме е само, че лесно вече нема се разбереме кой че е Настрадин Ходжа и кой че е Хитър Петър. Само не се прави, че не разбираш за що иде реч :)
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив

Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!

Върни се в “Локо Пловдив”