На мачът с тирето съдията още в третата минута, третата, спести очевиден ж.к. на техен играч. Същият този играч на още няколко пъти направи нарушения за ж.к., но докато беше на терена картон така и не му бе показан. Този играч далеч не бе единствен пожален от рефера. Имаше още, както от Литекс, така и от Левски(Райнов например).goshopileto написа:rane написа:sinqkrepost1914 написа:....
Ама тва са подробности, молим се Ванката да не се контузи и да крета там, че ако стане нещо с него или Жиката, ше си такова майката.
На мен единствено за Жиката ми пука и се моля да не се контузи, защото въпреки неговата възраст, той си е класен играч и липсата му ще се усети.
За Горанов... което от крилата ни да пуснеш на негово място, липсата на Иванушка едва ли ще се усети![]()
Даже по-добре може да стане. На мача с тирето, Паулиньо свърши доста работа в защитен план!
Не знам колко важен ви е Жиката, но в мача срещу тирейци заслужаваше червен картон. Нарушението му беше на същото място, за което получи картона в Кипър. Не виждам каква е работата на бека пред наказателното поле на съперника, но вие знаете по-добре. Съдиите у нас, а и ДК ви правят мечешка услуга с тези неотсъдени наказания. В ЕКТ започвате учудено да се питате.."Ама защо". В мача с "Берое" вашият номер 70 изблъска в гръб футболист на гостите в края на първото полувреме. Съдията се направи, че не го вижда. За такова блъскане, но фронтално, получи вторият жълт Миланов в Кипър.
Та като четеш морал, поне бъди обективен докрай, става ли?
Иначе работа на всеки един футболист е да се стреми да помага на отбора си във всяка една фаза и всяка една точка на терена. Може да те учуди, но дори вратарите при лош развой на срещата се включват в нападението и не е чак такава рядкост да вкарват дори голове или да участват активно в атаките за отбелязването им!
21 век сме и футболът много се промени напоследък. Беговете са изключително активни и в двете фази на играта

И съм съгласен, че реферите у нас правят мечешка услуга на футболистите тук, като не ги санкционират. Ето днес на мача с Англия един от нашите защитници си мислеше, че е в българското първенство и си направи дузпа като по учебник, след което с огромна изненада разбра, че рефера му я е свирнал. Чак не вярваше, миличкият той